• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev adami...boguluyorum imdatttttttt...

Çocuklarla oynamak için eşiniz neden evden çıkmalı?
Onu da zevklerinize dahil ederseniz belki o da o çok şikayet ettiğiniz kumandayı elinden bırakır ve sizin ortamınıza uyum sağlar.
Eşinizden resmen dış kapının mandalı konumundaymış gibi bahsediyorsunuz.
Ben bile rahatsız oldum buradan umarım eşinize de tavırlarınızla, sözlerinizle yansıtmıyorsunuzdur.

Eve gelmese suç gelse suç :eğlence: napsin adam bırak gelsin evi değil mi ne güzel işte evine bağlı erkek yaranilmaz kadınlara benim eşimde her akşam evde ama ben rahatım valla dışarda olunca aklım onda kaliyo zaten bütün işte gece otursun dinlensin yani

Kizlar esim evden disari adimini atmiyor(is disinda,calisiyor)sabah aksam gece gunduz yaz kis hep evde.hep hep hep...cildiracagim,boguluyorum.cocuklardan sonra boyle oldu.cocuklar olmadan once de eve adim atmazdi.surekli kardesiyle kahveye takilirdi.gece 12 lere kadar gelmezdi.o zamanlar niye gec geliyor diye sinir olurdum.meger ne salakmisim bilememisim o gunlerin kiymetini.butun gun uzanir koltukta kumadasi elinde(kumanda biricik askidir,hatta bir gun kumandaya sen de olmasan bu hayat cekilmez demisligi de vardir)goya cocuklara bakiyor,bana yardim ediyor.cocuklar 27 aylik adam 27 aydir evde.arada bir koltuktan seslenir onlara yapmayin etmeyin diye.bazen oynar onlarla bi yarim saat o kadar.eskiden de gezmeyi sevmezdi simdi de.hep ben suruklemisimdir onu bir yerlere.simdi yine ben dirlanirsam 40 yilda bir cocuklar icin bi yerlere gideriz o kadar.nadiren cocuklari alir parka gider soyle bir turlatir.ben hep kendim gezerim ya da arkadaslarimla ya da cocuklarimla iste.ben gezerken de o evdedir,evde oturur.geldigimde biraktigim yerde koltuguna yapisik kumandasi elinde aynen biraktigim sekilde bulurum.ya hic mi bi kalkip su icmedin tuvalete falan gitmedin be adam.gezmeye falan goturmesin bizi ben memnunum kendim gezmekten ama ne olur allahim tek bir gun olsun bi yarim saat cik git su evden.offfffffff cocuklari yatirna saatine karisir onu yemesin sunu yesin der.hep der.bir de pimpirikli ve paniktir.cocuklar 2 hoplasa dur yapma dusersin der(ama koltuktan,kalma zahmetinde bulunmaz)azicik kafalari bir yere degse buzlar havada ucusur,ben size demistim yapmayin diye bak carptin der.cocugun aglayacagi yoksada onun soylenmesine panigine aglarlar.guvensiz olacaklar onun yuzunden.buza ne gerek var dedigimde bana da soylenir ne rahatsin gormuyon mu kafasini carpti cocuk diye.ya bi cik git su evden gittttttttt.kac kere dedim cik biraz gez kahveye falan takil diye.yok arkadas yok.gecen cocuklarin bakimi ile ilgili kavga ettik.1 haftadir kusus.(bir de kusme huyu vardir,catlar patlar ozur dilemez)ne konusuyor ne yaptigim yemegi yiyor.her aksam yumurta kirip yiyor inadindan.ay zikkim ye emi.kizlar ben ne yapayim ne diyeyim de bu adami evden gondereyim ya.allah askina bi akil verin.o yokken evde cok mutluyum cocuklarimla rahatca hoplayip zipliyoz egleniyoruz.vallahi timarhanelik olacam az kaldi

Kusura bakmayın ama sizin derdiniz başka.
Millet ay kocam nerde kimle napıyo diye kendini yer bitirir sizde evden gitsin diye uğraşıyosunuz. Gün gelir bir gider sonra kapı pencere gelsin beklersiniz...

Eve gelmese suç gelse suç :eğlence: napsin adam bırak gelsin evi değil mi ne güzel işte evine bağlı erkek yaranilmaz kadınlara benim eşimde her akşam evde ama ben rahatım valla dışarda olunca aklım onda kaliyo zaten bütün işte gece otursun dinlensin yani

Çok haklısın katılıyorum size yaranılmaz kadınlara. Keşke benim kocamda biraz evde olabilse şimdi şehir dışında çalışıyo dört gözle bekliyorum gelsin diye:KK43:

Herkes konuyu açan bayanın üstüne gitmiş.
Bariz ikisi de birbirini sevmiyor. Ikisinin arasında aşk falan kalmamış.

Eşiniz mutlu değil. Siz de değilsiniz.
Mutlu olan insan coşkulu olur mutlu olan insan enerjik olur. Vakit geçirmek işkence olmuş.
Bilmiyorum ya küflenmiş aşkınız ya da yaşam şekliniz monoton.
Köklü değişiklik lazım. Böyle gider yoksa.
Gittiği yere kadar

Benimki de hep evde ama ben çok mutluyum. O da hep oturur bende yanına kıvrılır yatarım .meyve yeriz sohbet ederiz vs. Bence sorun sende. İş yapacaksam yaparım. Bazen müzik dinlerim. Bazen dışarı çıkarım arkadaşlarımla o TV izler çocuklar uyur. Sorunu adamda arama kocam yanımda olsun benden mutlusu yok. Bak şimdi de birlikte işte benim stilim izliyoruz, mısır patlattık.

Canim ben aksama kadar evin keyfini falan surmuyorum cunku calisiyorum.o da aksamlara kadar calisip yorulmuyor aksam evde keyif yapsin.ikimizde esit sartlarda calisiyoruz ikimizde ogretmeniz ve ayni anda evden cikip hemen hemen ayni anda eve geliyoruz.
Tamam da canım adam niye kahveye gitsin birde öğretmenmiş yani. Birlikte yapın bişeyler ne işi var okey oynayan, evinin yolunu bilmeyen insanların arasında. Benim babamda çok giderdi kahveye o yüzden kahvehane bana itici geliyor. Ay benim eşim bankaya bile gitse hemen gelecem der valla gözüm yolda kalıyor :deli:birlikte vakit geçirmekten hoşlanmak gerek. Gerçi odun olursa bir adam, karısı da bıkar demi. Sende haklısın ne diyelim.

Benimki de hep evde ama ben çok mutluyum. O da hep oturur bende yanına kıvrılır yatarım .meyve yeriz sohbet ederiz vs. Bence sorun sende. İş yapacaksam yaparım. Bazen müzik dinlerim. Bazen dışarı çıkarım arkadaşlarımla o TV izler çocuklar uyur. Sorunu adamda arama kocam yanımda olsun benden mutlusu yok. Bak şimdi de birlikte işte benim stilim izliyoruz, mısır patlattık.
İzleyecek başka bişey bulamadınız mı :KK70:

Kahveye niye gitsinki adam ne var kahvehanede
Derdiniz, birlikte vakit gecirememek, ortak ilgi alani falan olmaliyken sirf adam evden gitsin tek kalayim diye dusunuyorsunuz
İlla evde tek kalmak istiyorsaniz esinizi ilgi duydugu bi kursa biseye yazdirin
Kahveye giden erkek bana cok itici geliyor

adam kahveye neden gitsin yahu
evi dururken
biz bayanlarda haa evde oluyor problem olmuyor problem
madem eşiniz öyle
sizde mesela eşiniz ve çocuklarınızla beraber yapacağınız etkinlikler planlayın
adamı evden göndereceğinize
bide eşiniz hep evde ise siz şöyle çocukları ona bırskıp yarım saat yürüyüşe gidin

Kizlar esim evden disari adimini atmiyor(is disinda,calisiyor)sabah aksam gece gunduz yaz kis hep evde.hep hep hep...cildiracagim,boguluyorum.cocuklardan sonra boyle oldu.cocuklar olmadan once de eve adim atmazdi.surekli kardesiyle kahveye takilirdi.gece 12 lere kadar gelmezdi.o zamanlar niye gec geliyor diye sinir olurdum.meger ne salakmisim bilememisim o gunlerin kiymetini.butun gun uzanir koltukta kumadasi elinde(kumanda biricik askidir,hatta bir gun kumandaya sen de olmasan bu hayat cekilmez demisligi de vardir)goya cocuklara bakiyor,bana yardim ediyor.cocuklar 27 aylik adam 27 aydir evde.arada bir koltuktan seslenir onlara yapmayin etmeyin diye.bazen oynar onlarla bi yarim saat o kadar.eskiden de gezmeyi sevmezdi simdi de.hep ben suruklemisimdir onu bir yerlere.simdi yine ben dirlanirsam 40 yilda bir cocuklar icin bi yerlere gideriz o kadar.nadiren cocuklari alir parka gider soyle bir turlatir.ben hep kendim gezerim ya da arkadaslarimla ya da cocuklarimla iste.ben gezerken de o evdedir,evde oturur.geldigimde biraktigim yerde koltuguna yapisik kumandasi elinde aynen biraktigim sekilde bulurum.ya hic mi bi kalkip su icmedin tuvalete falan gitmedin be adam.gezmeye falan goturmesin bizi ben memnunum kendim gezmekten ama ne olur allahim tek bir gun olsun bi yarim saat cik git su evden.offfffffff cocuklari yatirna saatine karisir onu yemesin sunu yesin der.hep der.bir de pimpirikli ve paniktir.cocuklar 2 hoplasa dur yapma dusersin der(ama koltuktan,kalma zahmetinde bulunmaz)azicik kafalari bir yere degse buzlar havada ucusur,ben size demistim yapmayin diye bak carptin der.cocugun aglayacagi yoksada onun soylenmesine panigine aglarlar.guvensiz olacaklar onun yuzunden.buza ne gerek var dedigimde bana da soylenir ne rahatsin gormuyon mu kafasini carpti cocuk diye.ya bi cik git su evden gittttttttt.kac kere dedim cik biraz gez kahveye falan takil diye.yok arkadas yok.gecen cocuklarin bakimi ile ilgili kavga ettik.1 haftadir kusus.(bir de kusme huyu vardir,catlar patlar ozur dilemez)ne konusuyor ne yaptigim yemegi yiyor.her aksam yumurta kirip yiyor inadindan.ay zikkim ye emi.kizlar ben ne yapayim ne diyeyim de bu adami evden gondereyim ya.allah askina bi akil verin.o yokken evde cok mutluyum cocuklarimla rahatca hoplayip zipliyoz egleniyoruz.vallahi timarhanelik olacam az kaldi
:) mesajınız beni gülümsetti evde olsalarda dert olmasalarda benimkide çok sosyal eve gelmiyor diye kızıyorum geçen hafta pek çıkmadı hayret ettim ama evdeykende çok işe yaramıyor :) farkettim bizimkide televizyon degil telefon bagımlısı aynı anlatıgınızın benzeri evde olsada çocukların dersine filan yardım etse diye düşünürdüm ama ona hadi demekten yoruluyorum beni sinir ediyor en iyisi onların hareketlerini fazla takmadan yaşamak

Hepsini okuyamadım kusura bakmayın eşiniz çalışmıyormu işten mi ayrıldı?

O çalışmıyorsa siz bir iş bakın evde durmayın.

Kizlar anlatamadim derdimi sanirim.ben ya da esim birbirimizden bikmis birbirimizi istemeyen evden kovalayan birbirini sevmeyen iletisimi olmayan vs vs insanlar degiliz.esimin kahveye gitmesini falan da is_te_mi_yo_rum.bazi bayanlar yazmis hani niye kahveye gitsin ki falan diye.derdim kahveye gondermek degil.simdi diyeceksiniz ki(diyen bayanlar da olmus zaten)biz mi uyduruyoruz sen demissin kahveye gidiyor diye.hayir uydurmuyorsunuz ben dedim kahveye giderdi cocuklardan once gec gelirdi o zamanlar kizardim ona kiymetini bilememisim o gunlerin dedim.demek istedigim ya da kiymetini bilemedigim(kendimce)yanliz kaldigim anlar.yani o kadar cok vaktim varmis ki o zamanlar kendime sadece kendime ayirabilecegim hobilerime ayirabilecegim ya da sadece uzanip bos bos tavana bakabilecegim.demek istedigim bu.yoksa benim bey neden kahveye gimiyor gitsin kahveye takilsin ben evde yalniz kalayim degil.zaten belirttigim gibi kahveye gittigi gunlerde kiziyordum yine oyle yapsa yine kizarim.ayrica calismiyor mu ya da siz calismiyor musunuz evde butun gun oturuyorsun adam aksama kadar calisiyor yoruluyor dinlenmek onunda hakki orasi onunda evi kovamazsiniz kendinize hobi edinin cikin gezin onu da cocuklarla oyununuza katin diyen arkadaslar icin yaziyorum.(onceki sayfalarda cok defa yazdim ama sadece konuyu okuyup yorumlara bakmadiginiz icin gormemisiniz ki haklisinizda cogu konuda ben de oyle yapiyorum yoksa her konunun her sayfasini eksiksiz okumaya kalksak yandik)esim calisiyor ben de calisiyorum ayni meslekteyiz ve esit sartlarda calisiyoruz.sabah ayni saatte evden cikiyoruz ve hemen hemen ayni saatte eve donuyoruz.ben zaten sosyal bir insanim arkadaslarimla ya da cocuklarimla veya yalniz basima cikar gezerim(yalniz gezmekten sikilmam severim)yani oyle surekli evde oturup adamin basinin etini yiyen bir insan degilim.birden fazla hobim var.hepsinden ayri ayri keyif alirim yaparken.surekli mesgulum zaten.iste derdim de burada basliyor aslinda.esim surekli evde oldugu icin ve ozellikle cocuklarla ilgili olmak uzere herseye karistigi icin (daha once de belirttim ordugum orgunun ilmek sayisina kadar karisir)bana da sinir basiyor bunaliyorum.ben istiyorum ki birazcik evden gitsin o da biryerlere takilsin hem kendi nefes alsin hem de birazcik ben EVDE nefes alayim bi kafa dinliyeyim.ha ben suruklersem suraya buraya gidelim dersem gelir yok demez ama 50 yilda gecse kendi kalkip hadi gidelim demez.derdim bu degil zaten.ben cikarim problem degil ya da onla cikmak istersem hadi gidelim derim.ben birazcik evimde kafa dinliyeyim istiyorum.cocuklar konusuna gelince o evdeyken cocuklar kudurup duruyorlar ya da aglasiyorlar cunku herseylerine mudahale ediyor yattigi yerden.dur yapma etme aman dusersin onu yeme bogazina kacar sunu yapma bunu etme onu niye doktun vs vs bunlar aklima gelenlerden bazilari sade.e cocuklarda surekli kisitlandiklari icin agliyorlar.sonra izmirim ugrassin dursun.ben cocuklarla yalnizken citlari cikmiyor cok egleniyoruz beraber cunku cocuklarin ustune dusup bu kadar engellemiyorum.esim cokkkkkkkkkkk panik.cocuk bakiminda sana guvenmiyor diyenler evet o sadece bana degil kimseye guvenmiyor kendi annesine bile.kadincagiz 10 dk ugrar.10 dk da 10 sey soyler annesine.onu verme bunu etme soyle yapma.kadin artik bana diyor kizim sen soyle x e oyle demesin falan.anne o bana da oyle diyorum.hep sanki onlara birsey olacakmis gibi korkuyor.bundan dolayi boguluyorum ve azicik evden ciksin gitsin istiyorum.evet biraz gitsin evden ya

Siz biraz evden uzaklassaniz?
Hazir esiniz evde diye bazi aksamlar arkadaslarinizla falan biyere gitseniz?
Hava almaya ihtiyaciniz var bence

Back
X