Kimin ne diyecegi sizi ilgilendirmemeli eger is aramaniz/bulmaniz gerekiyorsa daha rahat bir yasam icin cocugunuz ve esinizle ozmn is aramaya devam etmeli ve buldugunuz anda ordan cikmali kendize yeni bir ev bakmalisiniz bence...
Esinizde belki abisinin bir evi olmasina ragmen onun bir evi olmadigi icin acele edip kendine cok kötü sartlar altinda olsada bir ev edinmek istemis olabilir..
Mutlulugunuzu bozmayin bu konular icin.. Ev sahibi degil sokakta yatan okdr insan bile varken, dayanmaya calisin...
Mal mülküyle övünen abisinide kiniyorum, görgüsüzler diyorum okdr :)
keşke tamam alalım demeseydin... şart mı sanki ev sahibi olmak. iiyi şartlarda mutlu mesut yaşamak varken zorlayarak şartları yapmaya ne gerek vardı. çok üzüldüm. olan olmuş.
orayı kira verip uygun şartlarda bir eve geçin artık en güzel seçim bu olabilir. yada onu aldığınız fiyata satmaya çalışın kredinizi kapatın başka bir ev alın.
üzmemeye çalışın kendinizi.. yaşayarak tecrube sahibi oluyoruz. siz 7 yıllık evlisiniz diye daha iyi şartlarda olmalısınız diye bir kural yok. demekki karı koca birikimleri varmış almışlar. Allah daha çok versin diyin. strese sokmayın kendinizi.
abisiyle ortaklık gibi bi durum mu var? onların evi abinin kendi parasıyla mı alındı yoksa eşinizin ailesi mi aldı?
Bana sizin bu evle ilgili bu denli sIkayetlerinizin eltinizin dubleks ev aldigini ögrendikten sonra ortaya cikti gibi geliyorCADIARZU
Sağol canım ben her zaman eşime destek oldum, şu yok şunu istiyorum demedim, her zaman kendimi sıktm, çoğumuzun yaptığı gibi, canımın çektiği birşeyi elimde para olsada aylarca alıp yemedim , borç öderiz diye. ama bu yaşta çok sıkıntıya katlanmış olmamın ve eşimin de bana hiçbir zaman ilgisini ve sevgisini göstermemesinin, bir defa bile olsun , takdir etmemesinin ve şartların ağırlığının altında o kadar ezildim ki ,artık sıkıntı çekmeye sabrım yok.
maddi değil manevi mutluluk istiyorum, ne evde ne parada ne pulda hiçbirşeyde gözüm yok. asla nankörde değilim, ama elimde olmadan o duygu geliyor aniden içime.
nefes alamıyorum,,sanki dışarı çıkıp nefes almazsam ölücek gibi hissediyorum.
asla isyan etmedim, ama bu şekilde de olmuyor demeye çalıştım.
zaten ben kendime güvenmesem ve eşimi desteklemesem asla ev sahibi olamazdık, çünkü o çok korkuyordu.
bir de kaynanamın ve eşimin herkese bizim ev aldığımızı söyleyip ( tek maaşla 150 tl kalıyoken) diğer oğlunun geliniyle kuaför dükkanı olduğu halde dubleks ev aldığını kimseye söylemiyor, söyletmiyor.
neymiş nazar değermiş, millet para var sanırmış.
onlar saklıyor, bizimkini bilmeyen yok.
sadece kaynım değil eltimde, yok eve şunu aldım, yok sabah akşam kocam şarap alıyor, terasta mangal yapıyoruz, kahvaltı ediyoruz, falan filan lafları ve kaynanmında sürekli ona aferin deyipte benin sıkıntılarımla alay edercesine davranmaları beni deli ediyor...
ev için yardımcı olmadılar, ama kendi borçları için kayınvalidem kredi çekip vermiş, ve o gelini takdir gören bir gelin.ben bu ailenin 7 senelik gelini, torunlarının annesiyken, bodrum katta yerin dibindeyim, o ise dubleks evde mis gibi yaşıyor.
haksızlık gibi geliyor bana bu şartlar...
...................................................................................................................................................................................................................................................
Eltiniz ve kayınbiraderinizin evlerini alırken eşinizin ailesi yardımcı oldumu ? yoksa kendi çabalarıylamı aldılar ? haksızlık gibi geliyor bana dediğiniz için sordum ...
yok canım onun eşiyle kuaför dükkanı var, eşim maaşlı çalışıyor.
önce onlar ev almışlar, 6 ay kadar önce, dubleks ben 2 ay önce öğrendim.sonra o aracı oldu, biz de komple kredi çekip, bodrum daire aldık.
olan bize oldu, onlar mutlu mesut bizhergün kavga, bi de üstüne kendi evlerini hayatlaırını övüp, bana da akıl vermeleri deli ediyor ya...
Niyetinin iyi olduğuna cidden inandım sana söyleyebileceğim tek şey dilerim ALLAH bir yerden bir sebep sunar sizede sıkıntından kurtulur ferahlarsın(nız)ev için yardımcı olmadılar, ama kendi borçları için kayınvalidem kredi çekip vermiş, ve o gelini takdir gören bir gelin.
ben ise oğlum olana kadar çalışan, oğlunun her türlü zor gününde yanında olan, asla zora sokmayan, ama hiçbir zaman takdir görmeyen bir gelinim..
Size nispet yapıyorlar sanırım.Çok ayıp yaptıkları.Görgüsüzlermiş demek.:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?