ay canım ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
benim evim de güneş almıyor ve havasız bunaltıcı 4. katta olmasına rağmen
camlar o kadar yakınki perdeleri de açamıyorum iyice karanlık oluyor
ama allahtn biz kiradayız biran önce taşınıp kurtulmak istiyorum
evi satıp başka alma ihtimaliniz hiç yok mu?
Evet bu devirde 150 lira ile yaşamak zor ama yaşanılmaz değil sıkıntılarını ,heveslerini anlayabiliyorum ama imkanlar bu .. ne mutlu sanaki başının üstünde bir çatın var bin şükür ya oda olmasaydıa.s.
dilerim Allah'tan herkesin gönlüne göre olsun her şey ,kimseyi gördüğünden mahrum bırakmasın a.s.
övünmeleri onların görgüsüzlüğünü gösteriyor. bu konuya bence hiç takılma. onların dubleks ev almalarını neden kendine yapılmış bir haksızlık olarak görüyorsun? ben onu anlamadım. kendini üzmekten başka bir şey yapmıyorsun. hani eşinin ailesi yardım eder onlara size etmez. o zaman haksızlık deriz. bence sen onlara fazla takılma.
evin durumu kötüyse kiraya da zor verirsiniz. aldığınız para sizin kirayı ödemez. bazen sıkıntılı durumlara alışmaktan başka çaremiz olmuyor. işe girene kadar dayanman lazım.
Allah yardımcın olsun dilerim iyi bir iş bulup çalişirsın eltinin yaptıgına dıyecek soz bulamıyorum ınsanlar ne kadar övünmesini seviyolar hayret bişey
Niyetinin iyi olduğuna cidden inandım sana söyleyebileceğim tek şey dilerim ALLAH bir yerden bir sebep sunar sizede sıkıntından kurtulur ferahlarsın(nız)
Ama yinede RAB' bim sağlık versin ,huzur versin a.s.
Yaşamaya çalışıyorum ama artık yıllardır çektiğim bu sıkıntılar ve değer bilinmemezlik beni kızdıran.
tabi ki şükredioyrum, her yatağa girdiğimde. ama ben de daha 29 yaşındayım, hep sıkıntı hep sıkıntı, hiç mi huzurum olmuycak ...
amin bence de allah mahrum bırakmasın, babamın evinde hiç sıkıntım yoktu, ama buna da şükür...
ev için yardımcı olmadılar, ama kendi borçları için kayınvalidem kredi çekip vermiş, ve o gelini takdir gören bir gelin.
ben ise oğlum olana kadar çalışan, oğlunun her türlü zor gününde yanında olan, asla zora sokmayan, ama hiçbir zaman takdir görmeyen bir gelinim..
ben içinde bulunduğum şarları kendime haksızlık olarak görüyorum, ben de iyi ve rahat bir hayatı hak ediyorum, ama evlendiğimden beri hiç rahat edemedim, hep borç hep sıkıntı.
evin içi güzel ama katı iyi değil, bakalım allah bana sabır versin..
ben içinde bulunduğum şarları kendime haksızlık olarak görüyorum, ben de iyi ve rahat bir hayatı hak ediyorum, ama evlendiğimden beri hiç rahat edemedim, hep borç hep sıkıntı.
evin içi güzel ama katı iyi değil, bakalım allah bana sabır versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?