Ev aldık ama beni yedi bitirdi....

Pardon ama böyle kıskanç olduğunuz sürece hayatınız boyunca bir adım ileri gidemezsiniz,bence bu kalp ile o daireyi bulduğunuza şükür edin . Eşinizin ailesine kızacağınıza madem öyle ,siz eşinize destek olunda sizin aileniz size istediğniz gibi bir ev hediye etsin

pardon ama siz ne hakla bu yorumu yapıyosunuz anlamadım. herhalde tüm yazdıklarımı okumadınız.neden onlara kızdığımı anlamanız için söylüyorum, evi almamıza vesile olan onlar, kendi evlerinin her sorununu hallettrip, bizim hiçbir sorunumuzla ilgilenmeyen onlar( ki mütahit onların tanıdığı) , ayrıca sorunlar karşısında tepki verince akıl verip bide dalga geçer gibi sürekli evlerini övüp bahseden onlar , peki bunlar için onlara kızmanın tek nedeni benim kıskançlığım mı, yoksa onların bencilliğimi ?
ki zaten ben eşime destek olupta , bana güvenmeseydi asla böyle bişeye kalkışmazdı. zaten bana ev aldı, tavsiyelerin için saol..

walla camin onune gecip de soyle bir disariyi gorememek kadar kotusu yok. ayni seyi ben yasiyorum suan.. ilk is burdan cikacagim ben de.yazik degil mi omur geciyor. bedava oturmuyorsunuz ki dayanasiniz. varsa dengi bir ev cikin gercekten. bir kadin oturdugu evi sevemiyorsa o evde huzur olmasi beklenemez. ben bu acidan hak veriyorum. umarim en kisa zamanda sorunlariniz cozulur...

çok çoook çok haklısın
her konuda
ev çok önemli çok
helede geleniniz gideniniz eksik olmuyorsa
eşimde diyo ev alalım tamam alalımda ev almaya kalksak
elimizde para kalmayacak
ee bn ne anladım bundan..
kadınız insanız anneyiz ihtiyaçlar bitmiyor ki
bide benim acayip misafiri gelir
hem çok severim hemde gelenler çok memnun kalır
bizide severler..gurbetteyiz gelen yatılı kalır
bu durunda evalmaya kalksak ucu ucuna geçiniriz
ve bn misafirimi en iyi şekilde cömert şekilde ağırlamyı isterim
bu en basitii..ihtiyaçlar bitmiyorki..tek maamşla çok zor..az az biriktirip geç ev alması en iyi böyle durumda..
ama işte bu evde öenmli
ömür geçiyor orda..gelen giden derken..ferah geniş bi ev istemeniz çok doğal ve haklsınız
inş. rabbim tez zamanda kurtarır sizi
yengemde bodrum katta..yılda bbi kez giderim
ama çok sıkıcı biyer.zor dururum..sizi gerçekten amlıyorum..
ama yinede halinize şükrederek sabredin ki
rabbim hayra çevirsin..
bi odada yaşamaya muhtaç insanları düşününce çok
nankör hissediyorum kendimi ama:(
durumun varkende böyle rezil olmak da hiç iyi değil
(şu eltin,n konusuna gelince.böyle kendini beğenenlere sinir oluyorum görgüsüzün daniskası bunlar
gülünecek halleri var..sizde gülün geçin)

Son düzenleme:

sorma kardeşim sanki ölmeden mezara girmek gibi. ben de onu diyorum biz buraya para verdik ama huzursuzum, doğal olarak sevmediğim evde, ne durmak, ne yaşamak, ne iş, ne yemek hiçbirşey yapmak istemiytorum.
inşallah allah hepimize yardım etsin.

senin dediğin gibi ben de geleni gideni çok seviyorum ama evi sevmediğim için istediğim gibi ağırlayamıyorum iyice strese giriyorum. hani dediğim gibi önüm açık ama yarımız toğrağın içinde, psikolojik olarak ve diğer aksaklıklardan dolayı bunalıyorum, daha bugün ağladım.
bu havada 3-4 güne çamaşır kuruyor evin içinde.
kışa kadar sabredicem ,sonrası eğer böyle rezillik olursa bakıcaz çaresine..
bende çok ağlıyorum kızıyorum ama nankörlükle yada kıskançlıkla ilgisi yok bunun.
parayla rezil olmak buna denir herhalde...
allah yardım etsin.

o evi size zorla aldırdıklarını sanmıyorum,bence bu kadar şikayet etmeye hakkınız yok.

ayrıca onların dublex eviyle sizin evinizi kıyaslamanızı anlamadım.adamlar bas bas bağırsa şöyle evimiz var diye neyse,ama aksine sizden saklamaya çalışmışlar.

nerdeyse zorla aldırdılar , çünkü sürekli aynı ev için eşimi arayıp durdular.şikayet etmeye de hakkım var, çünkü bu evde ben ve çocuğum yaşamaya çalışıyoruz.

ayrıca da adamlar sadece benden değil, bütün sülale ve arkadaşlarından saklıyolar , nazar değermiş , para var zannederlermiş diye.

yeteri kadar açık oldu herhalde.

canım üzüntünü anlıyorum ancak bir ömür kendini başkalarıyla kıyaslamakla geçmez. arkadaşlarımın bazıları benden 3 katı fazla maaş alıyor, evi, arabası var. ancak ben kendimi onlarla kıyaslamıyorum bu gibi durumlarda. benden 3 kat az maaş alanlar, hatta sigortasız çalışanlar var. kendimi onlarla kıyaslayıp şükrediyorum. bir işim ve bir emeklilik güvencem var diye. eltin ve eşi 2 kişi çalışıyorlar, muhtemelen de küçük yaşlarda çırak olarak başlamışlar ve kuaför dükkanı açmışlar. bu durumdan onlara karşı bir kin hissetmek doğru olmaz. eşim ve üniversite mezunuz ve türkiyenin en iyi üniversitelerinden mezunuz ama bir kuaför bizim maaşımızın çok üstünde kazanabiliyor. sen de ilk okul mezunu isen ve elinde bir zanaat yoksa çok yüksek paralar kazanmak zor bu dönemde. ayrıca kaynının mütahiti tanıması ve size vesile olmaları evinizin her türlü sorunuyla da ilgileneceklerini de bekleme. herkes yerinde rahat olsun boş ver onları. ayrıca anlatıklarından anladığım kadarıyla adamlar evin alındığı bile yaymak istememişler. kayınvalidene gelince varsın yardım etmesin. sana 5 kuruş verip ömür boyu lafını edeceğine. senin evini değiştirme imkanın varsa değiştir. yoksa eşin az kazanıyor diye üstüne gitme ve evinde mutlu ol. bizim bir evimiz bile yok mesela. ileri de daha güzel bir eve çıkar mutlu olursun inşaalah ve şu an oturduğun evi sevmeye çalış, tercihlerinden başkalarını sorumlu turuma.

bence kendinizi başkalarıyla kıyaslamak sizi daha fazla üzmekten başka bi işe yaramaz siz kendinizle yarışın nasıl daha iyi şartlarda yaşayabilirim die düşünün bence kiraya çıkmak akıllıca değil bu günlerinizi de arayabilirsiniz zor durumdasnız haklısınızda ama hayat böyle işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…