Bende aslında böyle dedim ama o arabaya baglamak istiyor parayi banada inandırıcı gelmediüstüne 50 milyarımız olacakmış sonra o parayı annesi ağzından girip burnundan çıkarak almayacağı ne malum
hani eşin dedi mi o para bankada senin üzerine olsun biriktirmeye ordan devam edelim diye pek inandırıcı değil sanki
Evet kesinlikle öyle. Çünkü geçende dedim ailenle ortak işe girdin o işe girene kadar ev alabilirdik benim için hiçbişey yapmadın bu zamana kadar hep ailen ön planda onlar istedi yaptın dedim.O bahsettiği arabayı almak istiyor herhalde, ev almadan araba alıyor diye kızacağınız için böyle demiş olabilir size
Köylük biyerde yaşıyoruz o yüzden en yakın avm otobüsle 1 saather şeyi geçtim 110 bin liraya herhangi bir daire varsa gidip biz de alalım, , bence adam sizi kandırıyor
Ben zannetmiyorum ne kadar köylük yer olursa olsun , faizler düşünce direkt ev fiyatları arttı . O fiyata Türkiyenin herhangi bir yerinde mutfağı banyosu kullanılabilir bir ev bulmak hayal gibi bişey bence..varsa kaçırmayın hemen alın zaten .%80 ini kredi çekebiliyorsunuz az bi peşinata ihtiyaç kalıyor.Yani 30 bininiz olsa yeter o fiyat bulursanız alın hemen :)Köylük biyerde yaşıyoruz o yüzden en yakın avm otobüsle 1 saatgörümcemler 120ye aldı ama tabi 1 bucuk yıl oldu. O dönemden biraz sonra eşimin dayısı gene herşeyi yapılı evi 90 küsür tam hatırlamıyorum. aldı şuan bakmadım ama 3-4 ay once vardı o fiyatlarda evler
Çokk haklısınız teşekkür ederim50 bin liraya aldığımız araba 70 bin olmus.
Bu gidişat tersi seyrine dönerse arabayı yüksek fiyattan almış olacak ve zaten kredi hasebiyle de faiz yemiş olacaksınız.
Ama şu da var araba masraf demek.
Ben zannetmiyorum ne kadar köylük yer olursa olsun , faizler düşünce direkt ev fiyatları arttı . O fiyata Türkiyenin herhangi bir yerinde mutfağı banyosu kullanılabilir bir ev bulmak hayal gibi bişey bence..varsa kaçırmayın hemen alın zaten .%80 ini kredi çekebiliyorsunuz az bi peşinata ihtiyaç kalıyor.Yani 30 bininiz olsa yeter o fiyat bulursanız alın hemen :)
Biz de izmir de son 5 yıldır hep bakıyoruz fiyatlara. 110 bin liraya 1+1 bile görmedim son 5 senedir.Ankarada karşımdaki apartmanda biz taşınmadan önce 2+1 ev 100 bin e satılmış. Biz ev aramaya başlamadan bir ay önce filan. Haberim olsa direk atlardım 20-30 masraf yapar istediğin gibi kullanabilirsin. Burda o fiyatlara var ise bayanın dediği yerde de vardır. Bu arada şehrin ücra bir yerinde değiliz ve normal fiyatlar bu olmamasına rağmen bu fiyatlara evler düşüyor tamamen şans
Biz de izmir de son 5 yıldır hep bakıyoruz fiyatlara. 110 bin liraya 1+1 bile görmedim son 5 senedir.
İnanın son 2-3 aydır bakmadim ama vardi yani:) ah biraz birikim yapabilsek . Şuan baktım ve evet artmış .Ama görümcem ve dayisinin evi bu şartlarda (benim için) muhteşem mutfak dolaplari vs sıfır yeni bitmiş daire zaten ebeveyn banyosu vs var:) ama dediğim gibi üstünden zaman geçtiBen zannetmiyorum ne kadar köylük yer olursa olsun , faizler düşünce direkt ev fiyatları arttı . O fiyata Türkiyenin herhangi bir yerinde mutfağı banyosu kullanılabilir bir ev bulmak hayal gibi bişey bence..varsa kaçırmayın hemen alın zaten .%80 ini kredi çekebiliyorsunuz az bi peşinata ihtiyaç kalıyor.Yani 30 bininiz olsa yeter o fiyat bulursanız alın hemen :)
Bende ankaradayım ve dediğm gibi köylük biyerdeyiz görumcemın 120ye aldıgı ev 3+1 ve hic bi masraf yapmadı. Katılıyorum dediğinizeBursadan Ankaraya gelin geldim. Bursada da emlak fiyatları çok yüksektir mesela. Fakat ankarada böyle bir durum var sanırım. Şu son dönem krediler düştüğü için biraz yükselmiş. Birde şöyle bir durum var bu uygun evler genelde yakın çevrede duyulmadan çok hızlı satılıyor.
Bizde kısmetimiz uygun birşey düşer mi diye takipteyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?