Ev alıcam diye oyalayan eşimde gelinen son nokta

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar herkes beni tanıyodur artık. Kv ile altlı üstlüyüm dertlerim bitmiyor.
Dun eşim bana bi teklıfle geldi bi araba varmış takasa girecek bizim arabaya iyi bi fiyat verirse ustune kredi de cekecekmiş bu sekılde kafadan 50 milyarımız olacakmış. Birazda birikim yaparmışız. Geçen 110 milyara bi daireye denk gelmiş o sekılde gene denk gelirmiş En kötü 1 seneye kadar arabayı ev peşinatı yapar evimizi alırız istediğin gibi eşyayıda alırım ne diyosan o kararı sen ver dedi açıkcası bu zamana kadar ailesiyle ortak iş para alması vs istemediğim kavgalar ettiğim halde beni takmayan adamın bana dun bunlari demesi güvensizlik oluşturdu ve bugun tartıştık araba filan almıyorum yeter tmm olduğumuz yerde sayalım dedi.

Kızlar sizce bu eşimin dediği mantıklı mı? Yoksa beni kandırma peşinde mi . Şuan hicbi sekılde birikimimiz yok. Peşinatsız evde alınmıyor buarada Kv gil daha ortak iş yapmanın derdinde . Eşimin aklına girmeye calısıyor kv. aslaa istemiyorum onlarla ortak bişey ...

Bende aslında böyle dedim ama o arabaya baglamak istiyor parayi banada inandırıcı gelmedi
O bahsettiği arabayı almak istiyor herhalde, ev almadan araba alıyor diye kızacağınız için böyle demiş olabilir size
Evet kesinlikle öyle. Çünkü geçende dedim ailenle ortak işe girdin o işe girene kadar ev alabilirdik benim için hiçbişey yapmadın bu zamana kadar hep ailen ön planda onlar istedi yaptın dedim.

Gelirinizi giderinizi bilmiyorum ama kredi çekecek kredi öderken birikim nasıl yapılacak? Krediniz yokken birikim yapamıyorsunuz sanırım kredi varken birikim komik yani... Bir de bazı erkekler attan inip eşeğe binmek istemez 50binlik arabayı peşinat yapacağına emin misin? Bir de kandırılma ortak işe yatırma ihtimali var. Tamamen güven meselesi...

her şeyi geçtim 110 bin liraya herhangi bir daire varsa gidip biz de alalım, , bence adam sizi kandırıyor
Köylük biyerde yaşıyoruz o yüzden en yakın avm otobüsle 1 saat görümcemler 120ye aldı ama tabi 1 bucuk yıl oldu. O dönemden biraz sonra eşimin dayısı gene herşeyi yapılı evi 90 küsür tam hatırlamıyorum. aldı şuan bakmadım ama 3-4 ay once vardı o fiyatlarda evler

Ben zannetmiyorum ne kadar köylük yer olursa olsun , faizler düşünce direkt ev fiyatları arttı . O fiyata Türkiyenin herhangi bir yerinde mutfağı banyosu kullanılabilir bir ev bulmak hayal gibi bişey bence..varsa kaçırmayın hemen alın zaten .%80 ini kredi çekebiliyorsunuz az bi peşinata ihtiyaç kalıyor.Yani 30 bininiz olsa yeter o fiyat bulursanız alın hemen :)

Ankarada karşımdaki apartmanda biz taşınmadan önce 2+1 ev 100 bin e satılmış. Biz ev aramaya başlamadan bir ay önce filan. Haberim olsa direk atlardım 20-30 masraf yapar istediğin gibi kullanabilirsin. Burda o fiyatlara var ise bayanın dediği yerde de vardır. Bu arada şehrin ücra bir yerinde değiliz ve normal fiyatlar bu olmamasına rağmen bu fiyatlara evler düşüyor tamamen şans

Biz de izmir de son 5 yıldır hep bakıyoruz fiyatlara. 110 bin liraya 1+1 bile görmedim son 5 senedir.

Biz de izmir de son 5 yıldır hep bakıyoruz fiyatlara. 110 bin liraya 1+1 bile görmedim son 5 senedir.

Bursadan Ankaraya gelin geldim. Bursada da emlak fiyatları çok yüksektir mesela. Fakat ankarada böyle bir durum var sanırım. Şu son dönem krediler düştüğü için biraz yükselmiş. Birde şöyle bir durum var bu uygun evler genelde yakın çevrede duyulmadan çok hızlı satılıyor.
Bizde kısmetimiz uygun birşey düşer mi diye takipteyiz

İnanın son 2-3 aydır bakmadim ama vardi yani:) ah biraz birikim yapabilsek . Şuan baktım ve evet artmış .Ama görümcem ve dayisinin evi bu şartlarda (benim için) muhteşem mutfak dolaplari vs sıfır yeni bitmiş daire zaten ebeveyn banyosu vs var:) ama dediğim gibi üstünden zaman geçti

Bende ankaradayım ve dediğm gibi köylük biyerdeyiz görumcemın 120ye aldıgı ev 3+1 ve hic bi masraf yapmadı. Katılıyorum dediğinize

110 bine eli yüzü düzgün ev varsa alınsiz çalışıyor musunuz?araba almadan birikim yapılmıyor mu?

Tabiki kandiriyor. He araba degil piyango size 50 milyar vuracak

Mecburmusunuz ev almayi? Kiraya çikin, çekin gidin o evden. Tabiki güvenemedigin, sana yalan söyleyen yada çok hayaller aleminde yasayan adam ile nereye kaçarsaniz kaçin, yine mutsuz olursunz bence.

İllede ev almak şart mı? Kiraya neden çıkmıyosunuz? Bedava oturmaya alışmış adam eve para vermiyo bu hep böyle malesef. Arabasını yükseltmek için yol yapıyı.sizinde sesiniz çıkmasın diye yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…