- 1 Aralık 2014
- 1.210
- 707
- 168
- 35
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
biz marmara bölgesinde oturuyruz o yüzden 15 -16 yıl dan daha eski evlere bakmıyoruz deprem öncesi olduğu için... kesinlikle önemli olan binanın sağlamlığı.. eminsen alabilirsin canım ama bence 14 yıl çok iyiHatay'da canım
Kız ilk defa duyuyorum o tatliyi bir sorayım anneme bulursam başım üstüne :)Bana patlıcan tatlısı gönderebilir misin ?
çok lezzetli ya
kabak tatlısı gibi kirece yatırılarak yapılıyor . Yeme de yanında yat.Antakyalı arkadaşım hep yapar da utanıp diyemiyorum .Kız ilk defa duyuyorum o tatliyi bir sorayım anneme bulursam başım üstüne :)
Hemen gönderebilirim canım hamilesin Kıyamam :)bu arada bende künefe istiyorummm
ayyy canım yaa :) yemiş kadar oldum sağol üstteki arkadaş patlıcan diyince espri yapıyım dedimHemen gönderebilirim canım hamilesin Kıyamam :)
sen biliyosun yapsana yiyelimkabak tatlısı gibi kirece yatırılarak yapılıyor . Yeme de yanında yat.Antakyalı arkadaşım hep yapar da utanıp diyemiyorum .
Kız ilk defa duyuyorum o tatliyi bir sorayım anneme bulursam başım üstüne :)
Künefe yi çok tuketiyoruz ama o tatliyi ilk defa duyuyorum valla :)ayyy canım yaa :) yemiş kadar oldum sağol üstteki arkadaş patlıcan diyince espri yapıyım dedim
Utandirma kı beni :) kabak tatlısı de yine anlarım ama patlıcan ilk defa duyuyorum ve hiç yemedm :)Yanlış anlamışım mesajı, sildim gitti.
ben sadece yemesini biliyorum belki yaparım öğrenirim ama o patlıcanı kime getirteceğim .Adana ve hatay yöresinin özel bir patlıcanı var ondan yapılıyor .sen biliyosun yapsana yiyelim
ben sadece yemesini biliyorum lafına bittim ..ben sadece yemesini biliyorum belki yaparım öğrenirim ama o patlıcanı kime getirteceğim .Adana ve hatay yöresinin özel bir patlıcanı var ondan yapılıyor .
Bende çok zorlandım şimdi kızımla inip çıkmak zor hele bide marketten dönüyosamCanım yorumunu okuyunca gulumsedim bir an :) şuan 30 yıllık binada kiraciyim ve 5 katta oturuyorum.asansor yok ve hamileyim :) çok zorlanıyorum. .
Geçen sene gelmiştim bende Hataya yemin töreni için akşam 7 de heryer kapanmıştı gezemedik akşam da uçağımız vardı öyle gezebildiğimiz kadarHatay'da canım
yeni bina hiç oturulmamış 170 bin lira mıMerhaba kızlar. Aslında bir dert değil ama konuyu nereye açacağımi bilmediğim için direk buraya açtım çok uzatmadan konuya gelecem.
Ev almayi düşünüyoruz ve iki ev arasında kaldık.
Bir ev yeni yapılmış bina sıfır hiç oturulmamis fiyatı ise 170 bin TL. Icimize sinen güzel bir daire.
Diğeri ise 14 yıllık bina fiyati ise 115 bin TL. Ve bu dairenin içini tasarımını diğerine göre daha çok begeniyoruz bina eski olmasına rağmen daire mükemmel ötesi ve büyük. Kafamizi kurcalayan tek şey binanın eski olması iki ev arasında çok kararsız kaldık. Yorumlarınıza ihtiyacım var. .
Sizin yerinizde olsam 2. Katta olsa asansörlü olanını tercih ederdim,alışveriş yaptığınız zaman eğer çok alışveriş yapmışsanız merdivenleri o kadar poşette kullanmak işkence oluyor 2. Kat bile olsa,yada pazara gidip alışveriş yapmış olsanız pazar arabanız var ise ve içinde dolu olduğunu düşünelim merdivenden çıkarırken zorlanırsınız tabi yinede sizin bileceğiniz bir iş.Eşimin korkusu da bu yönden kentsel dönüşüme giren bir binada daire almak istemiyoruz..onu arastirabiliyor muyuz.
Ikisi de merkezde. Aralarında bir sokak var sadece.
Ikisi de ikinci kat. Eski binada asansör yok yenide var.
Canım inan eski olmasına rağmen yeniden çok çok daha güzel tasarlanmış ev arkadaşımızın kendi oturmak için tasarladı evi. Ama tayini çıkınca başka bir yerde ev aldı bunu da satmak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?