- 17 Şubat 2015
- 8.862
- 24.445
- 548
- Konu Sahibi sevdam0404
-
Burda sorun aslında ev sahibiniz. Konuşturmayın.Ben 3 yıldır ödün veriyorum haklısın ama artık kaldıramıyorum inan ki, kadın çok titiz her sene evi kontrole gelir. Mutfak dolapları cifle sil yağ kalmasın der, tereyağ kullanma evi binayı çok kötü koku geliyor diyor, evin her karafına temizce çameşır suyu kullan. Evin kapısında fazla ayakkabı oluyorda bazen gidip kapı önümüzü ayyakbılık verdi kullanın yenisin alana kdr dediBen 2 çocukla çalışan bir kadın olarak 1 yıl daha bunlanı çekmek istemedim haklısın o yüzden ev isteğimden ödün vermedm inat gittim ama karşımda Erzurumlu gelenkselçi bini olunca oda bağırdı çağırdı
Bunu ciddi söylemesi de çok tuhaf.Ama ciddi ciddi diyordu git ailenin yanına orda 4 yıl yaşarsın tatilde vs gelirim sizi görürm, sonra ev almıy olurum o zaman gelirsin dedi bana.. ee şimdi ne yapayım? Sem ortada kaldım 2 bebekle dediğin gibi nasıl da orda 73 yaşında 2 insanın yanında kalayım ,bu kdr sorumluluğu kaldırabilir miyim bir de okula git gel yapacağım yani
O tamamen beni manipüle etmeye çalışıyor, sesini yükselterek piri eçin yorgan yakarım bilirsin diyor bir deBunu ciddi söylemesi de çok tuhaf.
Çocuklar onda kalsın madem, baksın.
Siz tatillerde gider görürsünüz.
Bu rahatlığın altından başka şeyler çıkmasın da.
Ne bileyim ya, kadın sözde çok kibar çok iyi, böyle mıç mı konuşan biri.Burda sorun aslında ev sahibiniz. Konuşturmayın.
Oranın kirasını ödüyorsunuz, gelip teftiş edemez, eve almayın.
Haddini bildirin çok konuşmasın.
İşke kiraya çıkmak istemiyorum belki daha beteri biriyle karşılaşırım korkusu var içimde.... Ailesiyle tekrar konuşmayı düşünüyorumEkonomik konularda siz daha aklı başındasınız gibi geldi bana..Bu tür adamlar geleceğini pek düşünmez bi şekilde hallederiz diye bakar..babasının sözünü dinliyorsa siz onlara konuşun,oğullarını ikna etsinler..birkaç yıl sonra semtinizi yükseltiriz diyin...ev sahinizin size yaşattığı psikolojik baskı çekilir gibi değil gerçekten..Bu evde oturmayacağız,başka eve kiraya çıkacağımıza kendi evimizi alalım diyin
Ev sahibiyle neden siz uğraşıyorsunuz ki? Bırakın eşiniz muhattap olsun belki o zaman canı sıkılır. Zaten bebekte geliyor bişi derse yapamıyorum çocukla dersiniz kii yapmak zorunda değilsiniz isteklerini..
Ee boşanalım demek yok, git cefanı çek 2 çocukla ailen yanında büyüt gel diyor bana resmen..... Ben de kabul etmem ki, o kdr sorumluluk alamam hem 2 yaşlı insan hem 2 çocuk hem de okul hayatıNe guzel secenek sunmus tercihini yap git memlekette ailenle yasa. Memur olacaksin ailen yaninda offf birde cocugun olacak. Kocayada daha ne gerek var ya
İşte en çok kortuğum konu sanırım tam olarak bu.Biz riskli şeylere girmediğimiz halde bizim bile yatırım fonlarımız baya düştü. Biraz işin içinde olanlardan ciddi kayıplar yaşayanlar daha çok. Bence su an eşiniz yatırımda çok geriye gittiği için sinir stres yaptı ve sizi suçlu çıkarmaya çalışıyor.
Belki ailesi bir şey demiştir eşinize. Elinizde tam olarak bilmediğiniz parayla ev almaya kalkıyorsunuz. Eşinizin ailesinden parayı da siz istemişsiniz daha önce. Eşinizin ne yaptıgı da belirsiz ama siz de önünü arkasını düşünmeden ev diye tutturmuş gibisiniz.İşke kiraya çıkmak istemiyorum belki daha beteri biriyle karşılaşırım korkusu var içimde.... Ailesiyle tekrar konuşmayı düşünüyorum
Ailesi Eylül ayında hayvan satıp verecekler bize 1 milyonu.. benim zaten eşim ramazan ayında parasından haberim vardı 1 milyon vardı hissede. 500 çekip ev alalım diye konuşmuştk kabil etmiş gibiydi şimdi ise caymış gibi oldu, neden ona inat gittim diye, ilk refa karşısında diklenen sevdayı ğördüBelki ailesi bir şey demiştir eşinize. Elinizde tam olarak bilmediğiniz parayla ev almaya kalkıyorsunuz. Eşinizin ailesinden parayı da siz istemişsiniz daha önce. Eşinizin ne yaptıgı da belirsiz ama siz de önünü arkasını düşünmeden ev diye tutturmuş gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?