- 5 Ekim 2020
- 14.601
- 39.933
- 548
- 36
- Konu Sahibi sevdam0404
-
İşte buna ikna etmem zor gibi, yine zorlayacağım ama biraz kırgınım sanırım ona. Kırgınlığımın ğeçmesini bekleceğimEşine şöyle birsey teklif et ev alin oturmayin kiraya verin oranin kirasıyla ayni semtten daha iyi bir eve geçin eşinize hem kira gelirimiz olur daha iyi birikim yapariz ev alacagimiz zaman diger evi satar üstüne koyar aliriz diyin ev fiyatları gerçekten fırlıyor o yüzden ufak tefek demeden bir yer almaniz lazim ileri de birikiminiz olursa evi de satar üstüne koyar esinizin istediği semtten alirsiniz
Ay Erzurumlu deyince taşlar oturdu bende.. nerden bildiğimi sormaBenim eşim çok gelenekselci çok baskın karakterli biri Erzurumlu kendisi ,karşısında ona inat giden biri olsun var ya babası olsun asla tanımaz, bütün lafları tek tek der...ona inat gittim ev alacaksın beni ilgilendirmiyor dedim sen beni buraya muhtaç edemezsiniz deyince beyefendinin zoruna gitti..
Sen işini kahveni düşünüyorsun yıllraça beni bu kadına mahkum ettim artık eski sevda yok deyince çıldırdı
Çünkü kendi konfor alanında çıkmak istemiyor, ailes( kızkardeşi eşi öldü 2 yıl önce tek başına yaşıyor, onu yanlız bırakmak istemiyor bütün kuzenleri burda) işi çok iyiçocukları özlemeyecek mi , deli mi ne ? boşanmıi gibi bişey olacaksınız ? en özel zamanları çocukların, nasıl bir mahalle ki herkesten herşeyden mühim ? sizinki de inat bu arada ev alalım ev alalım sizde ölçmeden tartmadan bence yaklaşıyorsunuz. parayı yemediğinden emin misiniz ?
Paranızın yettiği evi alın. Kiraya verirsiniz kira krediyi öder en azından elinizde ev olur sonra o evi satar o mahallede ev alırsınız
Paranızın yettiği evi alın. Kiraya verirsiniz kira krediyi öder en azından elinizde ev olur sonra o evi satar o mahallede ev alırsınız
Ayyy bu erzurumlular demik hep aynı. Eşim çok iyidir ama asla ona zıt gitmememn lazım yoksa ötesi yokAy Erzurumlu deyince taşlar oturdu bende.. nerden bildiğimi sormaErzurumlu kv ler de fena olur seninki iyi galiba inşallah
Sanırım ben ev olsuh nerde olursa olsun mantığında idim, bu yanlıştan burdaki yorumlardan dönmem gerektiğini anlarım haklısınız. Sadece hamilelik hormonlarındn dolayı ev sahibine muhtaç olma duygusu beni 3 yıldır yıprattı .. bana deseki tamm sen atanınca ev alırız 2 memur maaşıyla ev alırız sonuçta. Ama demedi, ben de inat gidince ters teptiEşiniz o mahallede yaşamak istemiyorsa zorlayamazsınız ki. Sadece paranızı bu aşamada güzel değerlendirmesi önemli. Ben de açıkçası ev almış olmak için saçma sapan yerlerde almaya karşıydım. Onu yapacağımıza paramızı fonlarda değerlendirdik. Elimiz rahatlayınca İçimize sinen evi aldık.
Bu işlerde bu kadar inatlaşmak mantıklı değil. Bir bebeğiniz olsun siz çalışmaya başlayın. Ailenizden de destek gelecekmiş ileride. Acele etmeyin madem
Kadın hamileyken atandıysa tabii ki ayrılır. Doğum iznini doğumdan itibaren kullanabilir. Ha ama sözleşme süresi uzar. Yani kendisiyle atananlar 4 senede kadroya geçtiyse konu sahibi 5-6 senede anca kadro alırsiz nasıl ise başlar başlamaz doğum iznine ayrılacaksınız? Önce çalışmanız gerekmez mi? Yönetmelik nasıl bilmiyorum ama en az bir yıl çalışmak gerekmiyor mu böyle haklardan yararlanmak için ? Ben göreve başladım hadi güle güle olmaz ki?
Alınacak 15 bin kontenjan içindeyim puanım yüksek ama aşırı korkuyorum mülakattan zaten dile getirdim mülakat kısmı beni çok korkutuyorBinlerce atanamayan öğretmen varken siz atanacaginiza çok eminsiniz neden acaba merak ettim?
Kadın hamileyken atandıysa tabii ki ayrılır. Doğum iznini doğumdan itibaren kullanabilir. Ha ama sözleşme süresi uzar. Yani kendisiyle atananlar 4 senede kadroya geçtiyse konu sahibi 5-6 senede anca kad
İyi iyi genel olarak ama işte herşeyi tatlı dillikle dile getirip istemem lazımAy Erzurumlu deyince taşlar oturdu bende.. nerden bildiğimi sormaErzurumlu kv ler de fena olur seninki iyi galiba inşallah
Yok yok yemez asla. Ama hisseler düşmüş bayadır takip etmiyorum belki de var olan o paranın baya altına indi borsa, ondan da bu denli üste çıkmaya çalıştıçocukları özlemeyecek mi , deli mi ne ? boşanmıi gibi bişey olacaksınız ? en özel zamanları çocukların, nasıl bir mahalle ki herkesten herşeyden mühim ? sizinki de inat bu arada ev alalım ev alalım sizde ölçmeden tartmadan bence yaklaşıyorsunuz. parayı yemediğinden emin misiniz ?
Galiba böyle olaçak, daha sabır etmem lazım, biraz daha birikim şarkEşiniz o mahallede yaşamak istemiyorsa zorlayamazsınız ki. Sadece paranızı bu aşamada güzel değerlendirmesi önemli. Ben de açıkçası ev almış olmak için saçma sapan yerlerde almaya karşıydım. Onu yapacağımıza paramızı fonlarda değerlendirdik. Elimiz rahatlayınca İçimize sinen evi aldık.
Bu işlerde bu kadar inatlaşmak mantıklı değil. Bir bebeğiniz olsun siz çalışmaya başlayın. Ailenizden de destek gelecekmiş ileride. Acele etmeyin madem
Anladım tsk ederim. Allah gönlünüze göre versinAlınacak 15 bin kontenjan içindeyim puanım yüksek ama aşırı korkuyorum mülakattan zaten dile getirdim mülakat kısmı beni çok korkutuyor
Eşiniz başka ülkede yaşıyor galiba. Şu an 2 milyon ev bir kaç seneye 4 değil 8 olur, 10 olur, olur da olur. Alın güzel bi ev başka mahalleden, illa burada yaşayacağım diye tutturuyorsa da evinizin kirası ile burayı ödersiniz.39 dk önce Aile & Aşk kategorisinde Eymen Alim25 (1,243 puan) tarafından sorulduKızlar merhabalar ben atanmamş bir öğretmenm, neyse atanma ihtimalm var inşallah 3,5 aya.Evimiz kira Kocaeli de yaşyoruz, ev sahibi aşırı titiz evi temiz tut çamaşr suyu kullan vs diye senede bir evi kontrole gelir. 3 yıldır oturuyorum artık yeter dedim ev alalım, 2 500 milyona ev alabilirz kayınpeder 1 milyon vrcek, eşimde 1 milyon var, 500 kredi çekçez ama bu mahalle çok pahalı elit burdan taşınıp daha alt mahallelere gitcez, eşim istemiyor, 2,3 yıla burada ev alırım 4,5 milyona diyor.Özet geçiyorum az önce çay içerken atanrsan bu evden yandaki okula gitmen çok kolay olur zaten 1 yıl çalışmazsın ücretli izin kullan(38 haftalık hamileyim)Dedim nasıl yani atarsam da atanmasm da hala beni bu eve mahkum edeceksin, istiemyorum gidp ev alacaksın dedim, bağırdı çağrdı o zaman annenle memlekette yaşa oraya tercih ver git 4 yıl yaşarsn ben düzenimi bozmm git ananla yaşa ya da ailenden 1 milyon iste getir ben bu mahllede ev alayım. Ama en iyisi git memlekete ailenle yaşa, deyip kavga ettik. Buradan çıkmak istemiyor bütün kuzenleri, işi gücü burada diğer yerleri mahalle olarak kötü diye istemyor büyük kavga ettik.Yemin ettim ben de memleketime tercih verip gitsem aileme konuyu nasıl anlatcam? Onlar bana hak vermez ev konusunda adamı darlama derlersinirden ağlıyorm ne yapcam
Sizin de inşaallahAnladım tsk ederim. Allah gönlünüze göre versin
39 dk önce Aile & Aşk kategorisinde Eymen Alim25 (1,243 puan) tarafından sorulduKızlar merhabalar ben atanmamş bir öğretmenm, neyse atanma ihtimalm var inşallah 3,5 aya.Evimiz kira Kocaeli de yaşyoruz, ev sahibi aşırı titiz evi temiz tut çamaşr suyu kullan vs diye senede bir evi kontrole gelir. 3 yıldır oturuyorum artık yeter dedim ev alalım, 2 500 milyona ev alabilirz kayınpeder 1 milyon vrcek, eşimde 1 milyon var, 500 kredi çekçez ama bu mahalle çok pahalı elit burdan taşınıp daha alt mahallelere gitcez, eşim istemiyor, 2,3 yıla burada ev alırım 4,5 milyona diyor.Özet geçiyorum az önce çay içerken atanrsan bu evden yandaki okula gitmen çok kolay olur zaten 1 yıl çalışmazsın ücretli izin kullan(38 haftalık hamileyim)Dedim nasıl yani atarsam da atanmasm da hala beni bu eve mahkum edeceksin, istiemyorum gidp ev alacaksın dedim, bağırdı çağrdı o zaman annenle memlekette yaşa oraya tercih ver git 4 yıl yaşarsn ben düzenimi bozmm git ananla yaşa ya da ailenden 1 milyon iste getir ben bu mahllede ev alayım. Ama en iyisi git memlekete ailenle yaşa, deyip kavga ettik. Buradan çıkmak istemiyor bütün kuzenleri, işi gücü burada diğer yerleri mahalle olarak kötü diye istemyor büyük kavga ettik.Yemin ettim ben de memleketime tercih verip gitsem aileme konuyu nasıl anlatcam? Onlar bana hak vermez ev konusunda adamı darlama derlersinirden ağlıyorm ne yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?