EV ALMAK İÇİN 40.000 ihlas zikri

Bende diyorum okullar açıldı başları kalabalıktır bugün yazarlar yarın yazarlar akşam sabah yazarlar bakıp bakıp duruyorum Rabbim gönlünüze göre versin

Kızlar ben bitirdim Allah'a şükürler olsun çok mutluyumdarısı başına olsun okuyanların inşallah rabbim nasip ederde ev sahibi olursam yine yazarım inşallah tez zamanda olur gece gündüz gün içinde hep okudum ve bitirdim sadece dün beş bin tane okudum ay çok sevincliyim

Sen adına çok sevindim bende adetim okuyamadım annemede demedim oku diye o okuyor aslında ama bu ara yoğun geçti biraz hepimizin dilekleri duaları kabul olsun

Rabbim kabul etsin inşallah tez vakitte çok güzel hayalinizden bile güzel eve sahip olursunuz darısı bizim başımıza

Ayy ağzına yüreğine sağlık canım inşallah Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin evlerin en güzelini sağlıkla sıhhatle huzurla nasip etsin inşallah
Çok amin canım bugün namaz kılalım tamamlayalım Rabbım tez vakitte kolaylıkla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…