- Konu Sahibi Kunfeyekunnn
Cok mutlu oldum Dünya dua üstüne kurulu derler sen iste istedikçe verenin şanı büyük verir verdikçeayyyçok sevindim. motivasyon oldu bizler için de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok mutlu oldum Dünya dua üstüne kurulu derler sen iste istedikçe verenin şanı büyük verir verdikçeayyyçok sevindim. motivasyon oldu bizler için de![]()
Bende diyorum okullar açıldı başları kalabalıktır bugün yazarlar yarın yazarlar akşam sabah yazarlar bakıp bakıp duruyorumBende çok sevindim inşallah darısı Nadire’nin , benim , sizin ve tüm dua isteyen kardeşlerimin dualarının kabul olmasına ben şuan özel günümdeyim okuyamıyorum inşallah tez zamanda bitiririz dualarımızın kabul olduğunuda yazarız![]()
amin inşallahCok mutlu oldum Dünya dua üstüne kurulu derler sen iste istedikçe verenin şanı büyük verir verdikçe![]()
100 tane aldim 3000
Sen adına çok sevindim bende adetim okuyamadım annemede demedim oku diye o okuyor aslında ama bu ara yoğun geçti biraz hepimizin dilekleri duaları kabul olsunKızlar ben bitirdim Allah'a şükürler olsunçok mutluyumdarısı başına olsun okuyanların inşallah rabbim nasip ederde ev sahibi olursam yine yazarım inşallah tez zamanda olur gece gündüz gün içinde hep okudum ve bitirdim sadece dün beş bin tane okudum ay çok sevincliyim
![]()
Rabbim kabul etsin inşallah tez vakitte çok güzel hayalinizden bile güzel eve sahip olursunuz darısı bizim başımızaKızlar ben bitirdim Allah'a şükürler olsunçok mutluyumdarısı başına olsun okuyanların inşallah rabbim nasip ederde ev sahibi olursam yine yazarım inşallah tez zamanda olur gece gündüz gün içinde hep okudum ve bitirdim sadece dün beş bin tane okudum ay çok sevincliyim
![]()
200 adet okudum kalan 2.800 Rabbim kabul etsin100 tane aldim 3000
2.500200 adet okudum kalan 2.800 Rabbim kabul etsin![]()
300 de okuduk bitti cnm Rabbım dualarımizi dileklerimizi kabul etsin inşallah namaz kilabiliriz2.500300 kalannnn
Ayy ağzına yüreğine sağlık canım inşallah Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin evlerin en güzelini sağlıkla sıhhatle huzurla nasip etsin inşallah300 de okuduk bitti cnm Rabbım dualarımizi dileklerimizi kabul etsin inşallah namaz kilabiliriz
Çok amin canım bugün namaz kılalım tamamlayalım Rabbım tez vakitte kolaylıkla nasip etsin inşallahAyy ağzına yüreğine sağlık canım inşallah Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin evlerin en güzelini sağlıkla sıhhatle huzurla nasip etsin inşallah![]()
Tamam canım işteyim ben eve geçince inşallah kılacağım Rabbim kabul etsin inşallah tüm güzellikleri nasip etsin sana da bana daÇok amin canım bugün namaz kılalım tamamlayalım Rabbım tez vakitte kolaylıkla nasip etsin inşallah
Amin inşallah aklımıza gelirse yine bir hatme baslayalimTamam canım işteyim ben eve geçince inşallah kılacağım Rabbim kabul etsin inşallah tüm güzellikleri nasip etsin sana da bana da
Canım ara vermeden başlayalım ozamanAmin inşallah aklımıza gelirse yine bir hatme baslayalim
Tamam konu ve hatim secelimCanım ara vermeden başlayalım ozaman![]()