• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EV ALMAK İÇİN 40.000 ihlas zikri

Bende çok sevindim inşallah darısı Nadire’nin , benim , sizin ve tüm dua isteyen kardeşlerimin dualarının kabul olmasına ben şuan özel günümdeyim okuyamıyorum inşallah tez zamanda bitiririz dualarımızın kabul olduğunuda yazarız 🤲
Bende diyorum okullar açıldı başları kalabalıktır bugün yazarlar yarın yazarlar akşam sabah yazarlar bakıp bakıp duruyorum 😅 Rabbim gönlünüze göre versin ♥️

Kızlar ben bitirdim Allah'a şükürler olsun ♥️ çok mutluyumdarısı başına olsun okuyanların inşallah rabbim nasip ederde ev sahibi olursam yine yazarım inşallah tez zamanda olur gece gündüz gün içinde hep okudum ve bitirdim sadece dün beş bin tane okudum ay çok sevincliyim 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Kızlar ben bitirdim Allah'a şükürler olsun ♥️ çok mutluyumdarısı başına olsun okuyanların inşallah rabbim nasip ederde ev sahibi olursam yine yazarım inşallah tez zamanda olur gece gündüz gün içinde hep okudum ve bitirdim sadece dün beş bin tane okudum ay çok sevincliyim 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Sen adına çok sevindim bende adetim okuyamadım annemede demedim oku diye o okuyor aslında ama bu ara yoğun geçti biraz hepimizin dilekleri duaları kabul olsun🙏

Rabbim kabul etsin inşallah tez vakitte çok güzel hayalinizden bile güzel eve sahip olursunuz darısı bizim başımıza 🤲🤲💐💐

Ayy ağzına yüreğine sağlık canım inşallah Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin evlerin en güzelini sağlıkla sıhhatle huzurla nasip etsin inşallah 🙏
Çok amin canım bugün namaz kılalım tamamlayalım Rabbım tez vakitte kolaylıkla nasip etsin inşallah

Back
X