benim için çevreye ulaşımda çok önemli. aradığım herşeyi çevremdede bulmalıyım. bunlarda önemli
ben çok uyguna oturuyorum dogalgazlı temiz bir ev.ama birde balkonu olsaydı.arkadslar kim ne derse desin ev balkonsuz OL-MU-YOR.şuanda biraz borcumuz oldugu için bu evi tercih ettik ev sahibimiz de iyi.yeni taşındık zaten.ama durumlarımızı dahada düzelttigimizde kocaman balkonlu bir ev tutacagım inşşşşşşşşşşşşş.çok sinir oluyorum hiçbişey silkeleyemiyorum ve buda benim canımı çok sıkıyor.
yani arkadaslarım,benimde önerilerimin başında balkonsuz ev tutmayın,
bina iki bina arası olursa çok iyi ısınır
birde girişi salon olan evler tercihim oluyor çok ferah oldugu için...
umarım günün birinde herkes istedigi eve kavuşur.
benim için çevreye ulaşımda çok önemli. aradığım herşeyi çevremdede bulmalıyım. bunlarda önemli
canım benim apartmanım 10 katlı ve ben dükkan üstü birinci katta oturuyom 3 tane devasa balkınom var. ha bir gün çıkıpta oturuyomusn de. birinci kat olduğu için sadece mutfak balkonunda oturubiliyorum diğerlerine çıkımyorum boşu boşuna yaplmış koca balkonlar. bence bir evde iki balkon olması lazım. onlarda çok büyük olmamalı. yıkamak ayrı dert. ama üst kattakiler iyi tadını çıkarıyo o ayrı mesele tabi . ama genede iki tane balkon diyorum.
canım evin çatı katı felanmı. öyle değilsi dış cepheden kaynaklanan bi problm vardır. yada ısıtmadan kaynaklanan, çok geçmiş olsun rutubet en sinir olduğum şeydir. kendi evinse bir an önce önlemini al .ben evin ihtiyacımızdan büyük olmamasına dikkat ederim. fazladan temizlik ve ısınma problemi oluyor.
mümkünse güvenlikli bir siteden olmalı, ya da 3.kat ve yukarısı olmalı(hırsıza karşı önlem artırılır).
bir de rutubet olmamalı. ama bu nasıl anlaşılır, neye dikkat edilir, fikriniz var mı?
benim bir odada rutubet oluyor(odada çamaşır kurutmadığım,havalandırdığım halde)
5 yıllık evliliği süresince 5 kere taşınmış tecrübeli bir kiracı olarak en sonunda kendi evimi almaya karar verdim
ay aynı ben ev almaya daha yeni karar verdik yaz ortası gibi alıcaz inş taşınmaktan fenalık geldi
bende 4 yıllık evliliğimde 4. eve taşınmayı planlıyorum.
bence ev sahibinizide çoook iyi seçin 2 gün sonra oğlum evlenecek evi satıcam falan demesin bana hep öyleleri denk geldi. bence evin en önemli özelliği bol güneş görmesi oturduğnuz odanın ve çamaşır kurutacağınız yerin iyi güneş görmesi gerekiyor. ayrıca pencerelerin pimapen olması da ısıyı geçirmemesi açısından çok önemli mutfak dolaplarının yeni ve kullanışlı olması da önemli evdeki herşey kolay değişebiliyor ama mutfak dolapları eskiyse ne yapsan mutfak güzel gözükmüyor.
evet cnm senin dedigin dogru tabii ama şimdiki yapılan binalarda zaten 1 balkonu zor buluyoruz benim kastettigim çok balkonlu olması degil zaten dedigin gibi naapıcam o kadar balkonu.yani ne biliyim en azından birşeyler silkelersin çıkarsın bi nefes alırsın çayını içersin ben bunu istiyorum.bide evlenmeden önce balkonlu eve alıştıgım için zor geliyor ondan yani.1 tanecik olsun yeter bana.inş ilerde balkonlu bir evim olur napalım idare etcez artık:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?