Ev almak istiyorum ama...

Ev sizin değil.Kayınpederinizin.Oğlu otursun diye ona vermiş.Diğer oğlu gibi.Tapu kayınpederde.Sonuçta miras yoluyla bölünecek.Kayınpeder müsade etmediği sürece olmaz.

Bu fikri eşimin bir arkadaşı söylemiş ona. Ama istediğimiz ev 450 bin civarı ve cesaret edemiyoruz sıfırdan eve girmeye

Peşinatınız nekadar çıkar bilemiyorum.
Aylık ödemeniz önemli 4 bin diyelim 2bine kiraya verseniz 2bin ödersiniz.
3-4 yıl zorlanırsınız belki ama ödeme tutarı sabit olduğu için 4 yıl sonra o para komik bi tutar olacak .

Profilinde istanbul yazıyor.
İstanbulda 450 bine ev lüls değil ucuz sayılıyor

biran önce halledin
ama dillendirmeden eşinizi doldurun gitsin o konuşsun
biran önce halledin yoksa sizde para var diye isterler (yüzü asılan birileri bunu yapar ihtimal vermiyorum demeyin)
Basimiza geldi, ev almaya niyetimizi ogrenince elimizde bir miktar para oldugu anlasildi ve isteyen oldu. Ben de bu durumdan muzdariptim bu hafta, sinirim bozuktu. Vermezsin zaten ama istenmesi o hadsizlik sinirimi cok bozdu...

Ben İstanbulda orta halli sayılabilecek bir yerde yaşıyorum, burda 2+1 sıfır evler o fiyatlarda. Asansörlüyse 500 bini de geçiyor.

Kesinlikle öyle iyi semtlerde eski evler milyonu geçeli çok oldu.

Küçük şehirlerde 100-200 bine ultra lüx alınabildiği için pahalı geldi arkadaşa heralde

Basimiza geldi, ev almaya niyetimizi ogrenince elimizde bir miktar para oldugu anlasildi ve isteyen oldu. Ben de bu durumdan muzdariptim bu hafta, sinirim bozuktu. Vermezsin zaten ama istenmesi o hadsizlik sinirimi cok bozdu...

Yeni evlenince bile öyle değil mi
Dıdının dıdısı bile takılara güvenip borç istiyo.

Engüzeli kimseye bişey söylemeden şıp diye almak

Yeni evlenince bile öyle değil mi
Dıdının dıdısı bile takılara güvenip borç istiyo.

Engüzeli kimseye bişey söylemeden şıp diye almak
Ben herzaman işimi duyurmadan halletmekten yanayim ama esim sag olsun canim. Bir kere duyuldu ya tamam. Ne diyeyim Allah mubarek gun herkesin gonlune gore versin, nasip etsin gonlumuzden gecenleri.

evi alın kaynınız evleninceye kadar kendi evinizde oturun kiraya verin ?
kaynınız büyükse yaşı gelmişse ama boşuna kiraya vermeyin

Nasıl okumussunuz bilmiyorum ama konuyu tamamen yanlış anlamissiniz ben aile apartmaninda oturmuyorum. Bu konuyu kimseye duyurma niyetinde değildim. Eltime neden soyledigimi de yazdım

Son düzenleme:
Pardon da hangi il hangi semt hangi muhitte oturdugumu biliyor musunuz da almayi düşündüğüm ev için lüks tanımı yapiyorsunuz? 120 metrekare normal bir evden bahsediyorum. Herhangi bir şehirde 200 e pekala alınabilecek bi ev. Burda bu fiyata. Ne yapabilirim?

Aile apartmaninda oturan eltim. Ben ayrı bir yerde oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…