- 1 Şubat 2015
- 3.660
- 9.491
- 358
- Konu Sahibi lou salome
memleketimden ev almak istiyorum. Ev 2+1 müstakil bir ev. Zemin katta amerikan mutfak ve salon, üst katta (1.katta) iki oda ve banyo, 2.katta teras var. Bir de bodrum kat var, eksi bir, orda da banyo ve yüklük şeklinde dolap var.
İşçiliği iyi, sevimli bir ev. Yüzölçümü çok büyük değil ama baktığında dört katlı olmuş oluyor.
Artıları: fiyatı 390 bin, mahalle trend bir mahalle, değer kazanır, komşular iyi
Eksiler: üçte birini peşinat verip kalanı kredi çekeceğim. Ayda 6 bin ödeyecek şekilde. Faiz çok olmayacak böylece ama faizler şu an zaten yüksek. Peşinatın bir kısmı altın, altın ileride değer kazanacak, o zaman kafamı duvara vurur muyum, beklesem evi başkası alır.
Alıp kiraya vermeyi düşünmüyorum. Belki ilerde biz bile yaşayabiliriz içinde.
Saçma bir hareket mi ne dersiniz, kafam karışık
İşçiliği iyi, sevimli bir ev. Yüzölçümü çok büyük değil ama baktığında dört katlı olmuş oluyor.
Artıları: fiyatı 390 bin, mahalle trend bir mahalle, değer kazanır, komşular iyi
Eksiler: üçte birini peşinat verip kalanı kredi çekeceğim. Ayda 6 bin ödeyecek şekilde. Faiz çok olmayacak böylece ama faizler şu an zaten yüksek. Peşinatın bir kısmı altın, altın ileride değer kazanacak, o zaman kafamı duvara vurur muyum, beklesem evi başkası alır.
Alıp kiraya vermeyi düşünmüyorum. Belki ilerde biz bile yaşayabiliriz içinde.
Saçma bir hareket mi ne dersiniz, kafam karışık