• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev almak, kredi, altın ve matematik

lou salome

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
3.660
9.491
358
memleketimden ev almak istiyorum. Ev 2+1 müstakil bir ev. Zemin katta amerikan mutfak ve salon, üst katta (1.katta) iki oda ve banyo, 2.katta teras var. Bir de bodrum kat var, eksi bir, orda da banyo ve yüklük şeklinde dolap var.

İşçiliği iyi, sevimli bir ev. Yüzölçümü çok büyük değil ama baktığında dört katlı olmuş oluyor.

Artıları: fiyatı 390 bin, mahalle trend bir mahalle, değer kazanır, komşular iyi

Eksiler: üçte birini peşinat verip kalanı kredi çekeceğim. Ayda 6 bin ödeyecek şekilde. Faiz çok olmayacak böylece ama faizler şu an zaten yüksek. Peşinatın bir kısmı altın, altın ileride değer kazanacak, o zaman kafamı duvara vurur muyum, beklesem evi başkası alır.

Alıp kiraya vermeyi düşünmüyorum. Belki ilerde biz bile yaşayabiliriz içinde.

Saçma bir hareket mi ne dersiniz, kafam karışık

memleketimden ev almak istiyorum. Ev 2+1 müstakil bir ev. Zemin katta amerikan mutfak ve salon, üst katta (1.katta) iki oda ve banyo, 2.katta teras var. Bir de bodrum kat var, eksi bir, orda da banyo ve yüklük şeklinde dolap var.

İşçiliği iyi, sevimli bir ev. Yüzölçümü çok büyük değil ama baktığında dört katlı olmuş oluyor.

Artıları: fiyatı 390 bin, mahalle trend bir mahalle, değer kazanır, komşular iyi

Eksiler: üçte birini peşinat verip kalanı kredi çekeceğim. Ayda 6 bin ödeyecek şekilde. Faiz çok olmayacak böylece ama faizler şu an zaten yüksek. Peşinatın bir kısmı altın, altın ileride değer kazanacak, o zaman kafamı duvara vurur muyum, beklesem evi başkası alır.

Evin fiyatı çok iyi, öderken çok zorlanmayacaksaniz alin bence

Alınmış her zaman alınmıştır diyorum, anlattığınız özellikte bir ev için çok iyi bir bedel bence, ödeme gücünüz varsa alın derim

Gozu kapatip almak gerekiyor cunku alim gucumuz gunden gune dusuyor. 7 yil once aylik 1480 lira odeyip aldigim evi su anda olsa asla alamam. Begendigim evlerin fiyatlari cok yuksek,aylik 50 bin odesem anca. Alinmis alinmistir o yuzden. Alin kurtulun. Simdiden hayirli olsun.
Yaa çok sağolun, cesaret verdiniz.

Bir de altının yükselmesini beklesem, hem evi başkası alır, hem de altın yükselince ev fiyatlarını da şişiriyorlar

Bence alın.Cunku ney yetınde duruyorkı .Keske bende alabılsem.Her gun her seye zam gelıyor

Şehir de güzel bir şehir. Deniz görmüyor ama dağa bakıyor. Etrafı açık ferah. Evin içi modern
Bu özelliklerde bir evin fiyati Faizler düşünce hemen yükselir zaten (herkes kolayca kredi çekebileceği için).
Su an Faizler yuksekken biraz da pazarlık edip altininizvarsa satıp evi almaniz mantıklı olur

Alıp kiraya vermeyi düşünmüyorum. Belki ilerde biz bile yaşaybiliriz içinde.

Kredi faizi düşünce evlerin fiyatı artıyor .Kendinizi çok zora sokmayacaksa alın çünkü evin fiyatı güzel .İstanbul'da imkansız bu rakamlar .Sadece niye kiraya vermiyorsunuz oturana kadar onu anlamadım .Sizi rahatlatır bı nebze

Yaa çok sağolun, cesaret verdiniz.

Bir de altının yükselmesini beklesem, hem evi başkası alır, hem de altın yükselince ev fiyatlarını da şişiriyorlar

Alın alın bir oy da benden 👍
Zaten faizler düşünce bu sefer de millet evin fiyatını yükseltiyor değişen birşey olmayacak.

Bütün yatırımların amacı iyi ve kaliteli yaşam değil midir? Peki bu yaşam için en büyük maliyet ev değil midir? Bütçenize uyan harika ev bulmuşsunuz işte daha ne olsun. 😊

Güzel günlerde oturun. (Evet konu sahibini şimdiden eve soktuk arkadaşlar 😂)

Alın alın bir oy da benden 👍
Zaten faizler düşünce bu sefer de millet evin fiyatını yükseltiyor değişen birşey olmayacak.

Bütün yatırımların amacı iyi ve kaliteli yaşam değil midir? Peki bu yaşam için en büyük maliyet ev değil midir? Bütçenize uyan harika ev bulmuşsunuz işte daha ne olsun. 😊

Güzel günlerde oturun. (Evet konu sahibini şimdiden eve soktuk arkadaşlar 😂)
Evet :))) harikasınız

Back
X