EV ALMAK YA DA ALMAMAK

Forumda açılmış kiracı ve evsahibi konularını okuyun öyle ev alın. Kiracı büyük dert ben evimi on seneden fazla kiraya verdim yeminle uğraşılmıyor hele şimdinin şartlarında hiç olmaz. Bence başka bir yatırım aracı tercih edin başınız ağrımaz en azından

Uyku satın alabiliyorsan uyku al
Yani çalışıyorsan işi bırak istediğin kadar uyumuş olursun o parayida yersiniz geçinmek için oh mis.

Şuan tek hayalim uyku

Şuan 1,2 milyona aldığınız evi aylık 9-10 binden aşağı kiraya vermezseniz yatırımınızı kira karşılamış olmuyor. Belki ancak evin değeri artar ama evler şuan fırlamış durumda. Bir de iç Anadoludasınız. Bu fiyatlara kiracı bulur musunuz belli olmaz. Bir de evin değeri ne kadar artar o da hiç belli olmaz. Şu zamanda bu fiyata oturmayacağınız yatırım amaçlı bir ev almak riskli. Güzel bir arsa bulup ona yatırım yapabilirsiniz. yatırım tavsiyesi değildir.

Ev üzerinize değilmiş bu yuzden alırdım. Normalde 2. Eve karsiyim . Borsa ile uğraşmaya başladıktan sonra böyle düşünüyorum.
Kiracimiz var . İyi kiracılar gibi kötüleri de var ve kolay cikartamiyorsunuz.

Ama arsa icin nasil kredi cekecegiz paramiz arsaya yetmez ihtiyac ceksek ceksek az cekecegiz

Icinde su kaynağı bulunan tarla alırdım, şu an anlamsız gelse de yeri dolmayan alternatifi olmayan bir yatırım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…