7 mayis oncesi acilmis doviz hesabimiz var ona istinaden0.89 veya 0.99’a 600 bin tl krediyi hangi banka veriyor? Hangisi veriyorsa ben de çekeyim. Vereceklerine emin misiniz?
7 mayis oncesi acilmis doviz hesabimiz var ona istinaden
Bizim uzerimize degil kayinvalidemin uzerinesizin yada eşinizin üzerine ev varsa maalesef 0,89 yada 0,99 ile kredi vermiyorlar.
Aynen devlet bankalari mayis ayinda acikladişöyle ki, ilk evim diye bir proje çıkmıştı. Evin en az %50 sini nisan öncesi açılmış döviz hesabından ya da fiziksel altın bozdurmadan karşılayabiliyorsanız 0,89 faiz oranı ile kamu bankalarının kredi vereceği açıklandı. Ancak eşinizin, sizin yada 18 yaş altı birlikte yaşadığınız çocuğunuz üzerine ev olmaması gerekiyor. Ziraat Bankası böyle açıklama yaptı.
Kiralariz da nasil insanlar cikar ugrasabilir miyiz krediyi odeyecek gucumuz varKrediyle borçlanmak bu dönemde mantikli. Oran da çok çok iyi. Ama oturup hesap yapmalısınız. Aylık geliriniz nedir, gideriniz nedir. Kredi aylık 8 bin falan olacak herhalde. Tapu masrafı, emlakçı varsa onun komisyonu falan tutuyor biraz. Yoksa ev alınır mantiksiz değil. Ama kiralar mısınız onu bilmiyorum. Biz evi kiraya vermedik mesela öyle duruyor.
Böyle bir hesap açılışında dediğiniz oranda kredi alabiliyorsanız şanslısınız .
Bir arkadaşımın bırakın bu oranı yüksek orandan bile kredi alamadı.
Bankalar bu dönemde biraz sıkıntı çıkarıyor.
Hangi banka diye sorsam cevap verir misiniz ?
Devlet bankasi isim veriliyor mu bilmiyorum soylembi sart var kredi puani 1500 olmali esimin 1500 kredi.puani cok etkiliBöyle bir hesap açılışında dediğiniz oranda kredi alabiliyorsanız şanslısınız .
Bir arkadaşımın bırakın bu oranı yüksek orandan bile kredi alamadı.
Bankalar bu dönemde biraz sıkıntı çıkarıyor.
Hangi banka diye sorsam cevap verir misiniz ?
Ha işte onu kimse bilemez şans işiKiralariz da nasil insanlar cikar ugrasabilir miyiz krediyi odeyecek gucumuz var
Neden veremediniz ev neredeKrediyle borçlanmak bu dönemde mantikli. Oran da çok çok iyi. Ama oturup hesap yapmalısınız. Aylık geliriniz nedir, gideriniz nedir. Kredi aylık 8 bin falan olacak herhalde. Tapu masrafı, emlakçı varsa onun komisyonu falan tutuyor biraz. Yoksa ev alınır mantiksiz değil. Ama kiralar mısınız onu bilmiyorum. Biz evi kiraya vermedik mesela öyle duruyor.
Siz öyle vericez dediklerine bakmayın. Vermiyolar şu an. Emlakçılarla hiç görüştünüz mü bilmiyorum. Devlet bankaları şu an konut kredisi vermiyor. Verseler de en fazla 300 bin lira veriyorlar. Siz şartları karşılıyoruz istediğimiz gibi kredi çekeriz diye düşünüyorsunuz ama şu an o iş öyle değil.Devlet bankasi isim veriliyor mu bilmiyorum soylembi sart var kredi puani 1500 olmali esimin 1500 kredi.puani cok etkili
Vermemeyi tercih ettikNeden veremediniz ev nerede
Doğru çok zor veriyorlar artık.Siz öyle vericez dediklerine bakmayın. Vermiyolar şu an. Emlakçılarla hiç görüştünüz mü bilmiyorum. Devlet bankaları şu an konut kredisi vermiyor. Verseler de en fazla 300 bin lira veriyorlar. Siz şartları karşılıyoruz istediğimiz gibi kredi çekeriz diye düşünüyorsunuz ama şu an o iş öyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?