ev almanın en kolay yolu nedir kızlar

benim için de öyle, yarınımız belli değil,10 sene borç beni ürkütüyo açıkçası, kredi kartına bile 3'ten fazla taksit yaptıramıyorum ölüm var kalım var diye, bazı insanlar çok cesur 24 ay taksitle ıphone alıyolar yahu

yorumların hepsini okuyamdım sinirlenmeye başldım iyce sana bişey diyimi arkadaşım cesareti olmayan insan hiç birşeye sahip olamaz
bizm bi komşu var adam 2500 maaş alır ama korkağın teki yarının garantisi yok işten çuıakrılırsam yokk kaza geçiri çalışamz hale gelirsem v.s. bahneleri bitmiyo hiç bişey sahip oalmıyo borçsuz hiç bşey sahip olunmuyo bu zmanda ben şuan 30 yaşındayım 26 yaşımda evimi aldım çok şükür bende çok cesaretsizdim ama benim annem asgari ücretle ev almış kadındır
lafın özü evet maaşı düşük olabilir ama banka evi ipotek ettiği için bide evin gerçek değerinin altında ödeme alacağınzı için (biraz birkmişizmiz var dedin ya ) diyoki senin maaş bodronu annenin babanın emekli maşa bodorolarını götür onları kefil yazdır rahat rahat çek kredini ben öyle yapmıştım annemin ve dayımın emekli maaş larınıda güvenilir buldu bankam finnasbank kefil yazıdrıdm onları aldım
45000 tl çektim 48 aylık bu sene son senem
eşinede kzıyorum niyemiii kiraya çııkıp sıkıntı çekmeyi senin o eved boğulmana mutsuz olmana tercih etmesine
evet yarının garantiis yokk ama kimsede bilmez ne olacağını benim işyerim 3 sendir kapatık kapatacak derdurur patronum ama çok şükür 3 sendir düzenli ödüyorum maşımla bekarım daha maaşımı direk 1,200 kerdime veriyorum anemin emkli 900 tl maaşıylada geçiniyoruz
nefes aldığın sürece Rızkımızı kesmezmiş Allah bence sen kocanı ikna etttttttttttttttttttt yuva kurana Allah yardım eder

Canım iönce allah yardımcın olsun diyorum. İlk önce bir iş bul sonra kararlarını gerçekleştir. Bulunduğum yerde 80 83 e çok lüks daireler var diyorsun. Lüks olmak zorunda değil şu an için. 2+1 sana yetecek daha uygun bir ev al. İlerde daha iyisini alırsın.
Ben kendimden örnek vereyim.
2010 da 500 tl ye kirada otururken ki evim başıma yıkılacak kadar kötü ve allahın bi kombisini bile kullanamadım 3 sene. bozuktu yaptırmadı da yapmadıda ev sahibi..... , bilenler bilir ankara etimesgut..) gittim 2+1 girişten bi ev aldım. ortalama 60000 tl ye maloldu.
Eşimle 1600 1700 civarı gelir vardı. Biraz birikimimiz vardı ama özelde çalıştığımız için vermek istemedik , evin bedelinden 3 5 milyar daha fazla çektik topu emlak filan hepsini karşıladık.
(evin değerini bankanın expertisi fazla gösterirse istediğiniz kadar yani %100 den bile fazla kredi çekebiliyorsunuz, ben çektim çünkü)
evim lüks mü hayır değil ama benim evim. tepeme yıkılmıyor öncekiler gibi. 500 kira yerine 750 taksit ödüyordum. 3 seneye girdim bile.
risk almadan ev sahibi olunmuyor ama dediğim gibi başlangıçta lüks olmak zorunda değil ki , hele de kaynana yanından ayrılmak istiyorsan aza kanaat etmek lazım.
Allah nasip ederse evimin borcu bittiğinde satarım bana iyi bir peşinat olur daha iyi yerler alırım. Önemli olan çok fazla açılmadan makul ölçüde borca girmek. bu geçen sürede biraz daha para biriktirdik bu ay yapılandırma yaptık 750 taksitimiz indi 500 e kira gibi oldu bize.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Allah ev almak isteyen herkeseyardım etsin....

bugüneşimle çok kötü kavga ettik az önce telde
halk eğitim maaşlı kurs veriomuş önce işkurun sandık gitti sordu yok öle bişe dediler biriside halk eğitim yapıyor bunu dedi eşime söledim halk eğitiminmiş işkurun değilmiş dedim bağrıo yok öle bişe dediler daha ne uğraşıon dedi bende halk eğitim diyporum anlamıyomusun dedikçe kavga ettik amacı benianasıyla evde tutup kafayı yedirtmek ....kuaförlerde terzilerde ücretli öğrenciler çalıştırılıyor buaralar dedin kuaföre girim ben seni kuaförde çalıştırmamış..okdar sinirlenimkli tel de avazımçıktığı kadar bağırdım annem bile noluyo diye gedi odaya....yüzüne kapattım teli
nolcak kızlar böle çok sinirlniyim
eşimden şuan buz gibi soğudum sesini duymak istemiyorum
resmen beni çalıştırmak istemiyor
bir yere sordu yok crevabını aldı yaşimdi daha beni araştırmıcak sanıyor
tek tek heryere gidip araştırınca herşey bulunur ama lanet olsun ki önüme duruyor

Son düzenleme:

nası gönlüm yok arkadaşım yaa
yukardaki yorumumu gör
halk eğitim konusunda bile olay çıkıyor
ben de napcamı şaştım

Halk egitim kursları ücretsizdir arkadaşım bir ara halk egitim işkur ile yanlış hatırlamıyorsam insanları meslek sahibi yapmak için ortaklaşa düzenleniyordu günlük sana 15 tl bile para veriyorlardı daha sonra kursu başarı ile bitirince sertifikanı veriyorlar aşçılık kursu falan var ona git istersen

tamam işte bende onun peşindeyim ücretli derken verdikleri paradan behasediyuorum
devletimiz bukadar imkanlar sağlarken hem belge hem üste para veriyor
ama bu geri kafalı kocalar yüzünden benim gibi olanlar daha nekadar boş bir hayat geçirecek

nerde çalıştırırmış?
sanki iş altın tepside sunuluyo
onun ayrı ev gibi bi derdi yok zaten seni oyalıyo sen bu işi kurcaladıkçada kızıyo, tespitin doğru anasıyla oturtup kafayı yedirtecek sana, ne kadar kalıcaksın annende

1hafta oldu canım yarın eşim gelcek pazar günü döncez malesef hiç dönesim yok bu sorunlardan dolayı eşimi özleyemiyorum bile
eğer ayrı yuvamız olsaydı bukadar kalmazdım bile annemlerde uça uça giderdim pazar günü ama evde beni bekleyen ky ve kp var eşimle başbaşa olmak var onların evde olması var allahım ben naptımmmmmmmmm
evet sanki iş altın tepside sunuluyor kaç sene okuyanlar bile üni.mezunları bile iş bulamazken ben lise mezunluğuyyla nasıl bir çok iyi iş bulacaksam ..illaki bulunabilir ama benim kızıdğım nokta araştırmıyor haber salmıyor sağa sola ..aptal aptal bahaneler uyduryor sabah kavga etmiştik ne ben aradım ne o bakalım nolcak..
anasıyla kafayı yedirtmek tek gayesi heralde gerizekalı brazda karısını düşünse hiç böle olmucak ama karısı elden gidince işişten geçer bu konuda bi gözünü korkutsam ama nasıl

Çalışmaya başladıktan sonra bence ev almayı düşünmelisin,çalışsan da bu garantili olmalı ki kredi çekin.Hayatta hersey oluyor kredı cekersın,esın ya da sen işten cıkma durumunuz olur,aileniz mi kredilerinizi ödüyecek?

Annem krediyle ev sahibi oldu 2011 de 55 bin kredi çekti 5 bini masraf cıktı kalanı pesınatıyla aldı.aylık ödemesi 830,simdi faziler düstü 120 ay vadeli 700 liraya kredi çekebilirsiniz,her yıl sigorta(hayat) parası(dask)deprem sigortası gibi para ödeniyor kımı yıllık(2 taksıtle)kimide aylık taksıtlerle,yani demek istediğim krediyi esin bir şekilde ceker ama önemli olan ödeyebilmek ,düzenli net gelir şart..Kredinin ödemesi 1 ay aksasa banka pesine düşüyor.

Bizde krediyle ev alalım diye düşünüyoruz ama cesaret istiyor,aylık 700 kira ödüyoruz zaten birkac aya 750 olucak,esım özel sektörde çalıştığı için garantisi yok o yüzden şimdilik beklemedeyiz,birikim yapmaya çalışıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…