- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
evet 10 yıl boyunca hiçbirşey yapamamak demek hatta benim için en önemlisi belli bir birikimle girmediysen yani ayılık taksitlerin çok yüksekse bebek bile düşünmemek demek, yani mantıklı düşününde evimin olması mı önemli yoksa bir bebeğimin olması mı diye bebeğin olması benim için herşeyden daha önemli açıkçası...
canım bence senin çalışmaya gönlün yok, ya onun ailesi ya benim ailem bi şekilde yardım etsede şu evi alıversek diyosun, ya nasip diyip yola çıkalım kervan yolda düzülür diyosun, bize yazmadığın ama içinden geçen bu bence, buram buram domestiklik kokuyosun ev hanımı havası var sende dışardaki çalışma hayatına adapte olman zor, eğitim durumunu bilmiyorum ama bi alanın yoksa muhasebe gibi mesela (ki muhasebeci çok arkadaşım var onların sıkıntısıda ayrı) özel sektör zor, vasıfsızsan ya kasiyer olucaksın ya tezgahtar, bi çok yer erkeklerle çalışmayı tercih ediyo özelde, hem mesai saatleri açısından hem de getir götür de yaptırmak açısından, iş hayatı için önündeki engelleri kısaca özetlersek:
1- eşim her yerde çalışmama izin vermez diyosun bu da biçok işi baştan eler
2- senin çalışmaya çokta istekli olmadığını düşünüyorum
3- ben bu işi kotarırım dediğin bi yorum görmedim hiç
4- bebek fikri sana daha cazip geliyo
bu şartlardada kısa vadede ev almanız mümkün görünmüyo, senin denkleminin mutlaka bi yerinde kv kp var, onlar kabul etmezse denklem zaten baştan çöküyo
bugüneşimle çok kötü kavga ettik az önce telde
halk eğitim ücretli kurs veriomuş önce işkurun sandık gitti sordu yok öle bişe dediler biriside halk eğitim yapıyor bunu dedi eşime söledim halk eğitiminmiş işkurun değilmiş dedim bağrıo yok öle bişe dediler daha ne uğraşıon dedi bende halk eğitim diyporum anlamıyomusun dedikçe kavga ettik amacı benianasıyla evde tutup kafayı yedirtmek ....kuaförlerde terzilerde ücretli öğrenciler çalıştırılıyor buaralar dedin kuaföre girim ben seni kuaförde çalıştırmamış..okdar sinirlenimkli tel de avazımçıktığı kadar bağırdım annem bile noluyo diye gedi odaya....yüzüne kapattım teli
nolcak kızlar böle çok sinirlniyim
eşimden şuan buz gibi soğudum sesini duymak istemiyorum
resmen beni çalıştırmak istemiyor
bir yere sordu yok crevabını aldı yaşimdi daha beni araştırmıcak sanıyor
tek tek heryere gidip araştırınca herşey bulunur ama lanet olsun ki önüme duruyor
Halk egitim kursları ücretsizdir arkadaşım bir ara halk egitim işkur ile yanlış hatırlamıyorsam insanları meslek sahibi yapmak için ortaklaşa düzenleniyordu günlük sana 15 tl bile para veriyorlardı daha sonra kursu başarı ile bitirince sertifikanı veriyorlar aşçılık kursu falan var ona git istersen
nerde çalıştırırmış?
sanki iş altın tepside sunuluyo
onun ayrı ev gibi bi derdi yok zaten seni oyalıyo sen bu işi kurcaladıkçada kızıyo, tespitin doğru anasıyla oturtup kafayı yedirtecek sana, ne kadar kalıcaksın annende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?