ev almaya karar verdik çekincelerim var yardımcı olurmusunuz değerli fikirlerinizle

Memurun emekliliginde alacagi para 40000 50000 tl arasidir. Eside anladigim kadariyla 60 yasinda emekli olacaktır.
Bu kadar sure beklemek mantiksizdir.

Bes tam bir dolandiriciliktir. Gerek yok.
Cunku enflasyonun uzerinde getiri saglamaz.

Onumuzdeki yillar ev fiyatlari genellikle sabit kalacak ama faizlerde artis olacaktir.

Bu sebeple aylik 1000 tl ye kadar kredi cekilerek ev almak mantiklidir.

ne kadar benim için önemli bişey yaptığınızı bilemezsiniz.bu forumda bu tarz konular pek reyting almıyor yazan herkese ve size teşekkür edrim gerçekten .çünkü kafa karışıklığım gidyo böylece hem ödemeler hemde alışabilme noktasında çekincelerim vardı.en azından bankayla ilgili kısam biraz daha umutlu bakıyorum şimdi evinizde yeni tayin yerinizde hayırlı olsun sizin için.

doğru tahmin eşimin emekliliği 60 ı bulacak ben benden geçtikten sonra evi napıyım ki ben ...

Bizde banka kredisiyle ev aldık 10 yıllık vade ile çok şükür 2 yılımız kaldı. Evet bankaya çok fazla faiz ödüyoruz ama mecbur olunca yapacak bir şey yok. Sonuçta kimse (aile, akraba, eş, dost) alın şu 90 milyarı ev alırken kredi çekmeyin 10 yılda bana ödersiniz demez o yüzden bana göre bu durumda banka kredisi en iyisi.

Allah senine benimde bütün kirada olanların yardımcısı olsun....ev almayı nasip etsin Rabbim...bende konu açtım benzer bakabilirsin...

Soruna gelince hemen al hiç düşünme....bazı iht kısar ama en azından evimi ödüyorum diye düşünür ,bir amac için sıkıntı cekiyorum deyip mutlu olacaksın....Başka türlü kira ömür biter kira bitmez arkadaşım...

canım zaten mecburuz alıcazda alıcağımız yere alışabilecekmiyim diye kaygılanıyorum ..inşallah rabbim en hayırlı yerden en kolay şekilde bir ev nasip etsin hepimize konunu gördüm canım ama prosedür hakkında hiçbir fikrim yok .fakat herkesin dediği doğru çocuk küçükken almak şart yoksa ilerde çok daha zor cidden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…