arkadaşlar biz 130bin civarı ev düşünüyoruz sıfır olası lazım değil yaptıracaz lazım gelen yerleri mutfak özellikle
30 bin paramız var 20 binde ailem verecek...yani 80 bin kredi cekeceğiz
aylık 2500 ayırıyoruz krediye ama kac yıl sürer bilmiyorum 4-5 sene de bitirmek istiyoruz
henüz banka ile görüşmedik ceken arkadaşlarla görüştük fikir alıyoruz faizler nasıl nasıl aldınız gibisinden
bursa de beşevlerden almayı düşünüyoruz
arkadaşlar biz 130bin civarı ev düşünüyoruz sıfır olası lazım değil yaptıracaz lazım gelen yerleri mutfak özellikle
30 bin paramız var 20 binde ailem verecek...yani 80 bin kredi cekeceğiz
aylık 2500 ayırıyoruz krediye ama kac yıl sürer bilmiyorum 4-5 sene de bitirmek istiyoruz
henüz banka ile görüşmedik ceken arkadaşlarla görüştük fikir alıyoruz faizler nasıl nasıl aldınız gibisinden
bursa de beşevlerden almayı düşünüyoruz
geriye 2.000 lira kalacak.biraz az değil mi? çocuklar da var üstelik.
geriye 2.000 lira kalacak.biraz az değil mi? çocuklar da var üstelik.
bursada yaşıyorum 2 tane okula gitmeyen cocuğum var..
ev fiyatları burda yüksek illa sıfır olması lazım değil..mutfak banyo sonra yaptırabiliriz kayınpederim marangoz
yani 80bin gibi düşünüyoruz
3 çocugu olupta 1000 tl ye yada daha az maasa gecınmek zorunda kalan ınsanlar var. peki onlar nasıl geçiniyorlar acaba?
2.000 tl neden yetmesın...
Sorunuz nedir anlamadım?
Biz 1 yıl önce krediyle ev aldık.Evin değerinin yüzde 80 i kadar kredi kullanabiliyorsunuz,biz yüzde 60 ına kredi çektik..30 bin liranız varsa 120 bin e kadar kredi kullanabilirsiniz.Biz 180 bin lira çektik geçen sene 6 yılda geri ödemeli ve aylık ödediğimiz miktar 3000 lira civarı.
Alacağınız evi sadece oturum olarak değil yatırm olarak da düşünün.Kaç yıllık ev,lokasyonu nasıl,deprem yönetmenliğine uygun mu?cesaret istiyorum...kredi ile ev alanlardan destek...iyi yaptık kötü yaptık demelerini bekliyouz
malum cocuklar var ilerisini de düşünmek istiyorum...
eşim özel bir fabikada elektrik mühandisi..senede 2 kere zam alıyor normal oranda
ben calışmıyorum malum 2 tane kücük cocuğum var...
eşim ve ben maaşın 2.500 tlsini krediye ayıralım diyoruz geri kalan 1.500 bize yeter
ilk zamanlar bilki zorlanırız ama zam oluyor senede 2 kere rahatlarız
beşevlerde o fiyata sıfır daire bulamazsınız
80.000TL kredi çekseniz 4 senede rahatlıkla biter...
ama bu kadar beklemişsiniz ben sizin yerinizde olsam birikim yapıp o şekilde ev alırım çünkü kenera koyabilceğiniz miktar iyi bir miktar...
boşu boşuna 30.000TL faiz ödemeye gerek yok..
Bursa'da olası Marmara depreminden etkilenecek yerler arasında. Bence ev alırken muhitten öte sıfır olmasına özen gösterin.
Bende evimi satışa çıkardım, İstanbul'un en iyi yerlerinden birinde ama aldığımızda 3 senelikti şimdi 17 yıllık oldu. Şu anda muhite değil yeni bina olmasına odaklandım.
Tabiki karar sizin.
borc olmadan bişey sahibi olunmuyor malesef...
5 senelik evliyim ve borclarımda baya vardı.kimseden destek görmeden ödemeleri yaptık ve hic eksiklik cekmedik
yeri geldi iyi yedim yeri geldi kötü yedim ama eksiklik görmedim
1.5 sene aayla 2 tane cocuğum oldu doğumlar falan baya zorlandım...ama şimdi rahatım cok cok bir lüks hayatım yok ama ac değilim
biraz daha tutarım kendimi ev sahibide olurum insalllah
yorumlarınız icinde teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?