- Konu Sahibi Benjamin_ipek
-
Eşinizin abisi neden ısrarcı oluyor anlamadım?? Oldu olacak tüm apartmana da dağıtın da rahat etsinler....Ne kadar saçma ,ne demek ben arada bakarım...Bu tür şeyler teklifle olur,ancak siz dersiniz "anne ben evde yokken bir kolaçan eder misin" diye....Unutmuş numarası yapın,her defasında aa unuttum ...Saf ayağına yatın bakalım ne olacak...[/QUO
hmmmm evet bunu deneyebilirim aslında peki şey acaba saf ayağına yatmak yerine ,annecim ben evimde olmadığım vakit evime girilmesinden pek hoşlanmıyorum desem ??? bu kaba kaçar mı?
Bence kaba kaçar,kaba kaçmak da değil aslında ama olay eşine farklı türlü aksedilirse siz huzursuz olursunuz...
bence anahtarı verin ve hiçbirşey demeyin. bir süre niyetini anlayın. baktınız herşeyi karıştırıyor o zaman kilidi değiştirir ve anahtarı vermezsiniz.
Kızlar bişi danışmak istiyorum..kayınvalidem evimizin anahtarından kendisinede çıkartılmasını istiyor fakat ben pek gönüllü değilim..bunu onu kırmadan nasıl söyleyebilirim sizce ?
Benım kaynanam hayatta bole bısey yapmaz ızınsız gırmz cok nadır evı arada kontrl etmek ıcın buda möantıklı kızlar allah korsn su acık olur su basar eve gazdan bı problem olur ben sorun yapmam dusunsenıze oglunun evıne gırıyo bu kadarda gaddar olmayın bence.....ben nısanlıyım bu arada 5 eltım var 5 nınde anahtarı var ama asla rahatsız etmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?