- Konu Sahibi Benjamin_ipek
-
''kızım istersen anahtarların bir kopyasını ver de sen annnenlere kalmaya gittiğinde evde acil bir sıkıntı falan olursa çaresiz kalmayalım'' tadında bi muhabbetle senden anahtar istemişse düşünülebilir de taa askerdeki adama kadar konu taşınmış senin gönlün olmadığı anlaşılmış hala da ısrar ediliyorsa bi''oha'' demek gerekir diye düşünüyorum.
kimse kusura bakmasın ama bi insan bi konuda cevabını aldığı halde ısrarlı davranıyorsa sonunda kalbinin kırılacağını da bilmeli..
kayınvaliden ısrar ederek bugün anahtarı alırsa yarın da ısrarla annende kalmana engel olur.. çok mu fesat oldu bilmem ama ısrar eden insanlardan nefret ediyorum
birde iki kilit yaptirmak :) bir arkadas yapmisti burda
ikinci kiliti yaptirip tek anahtar vermek
o zaman geleceksede acamaz :)-
bence asla verme.
ama vermeyeceğim de deme
benim böyle insanlar için bir taktiğim var.
erteliyorum sürekli
zaten tek anahtar var demişsin
işte yaptırayım da vereyim fln de
tekrar istesinler
tekrar yaptırayım da vereyim de
eninde sonunda ya vazgeçicekler
ya sana kızıp patlıcaklar
kasıtlı yapıyorsun vs diye
sen de o zaman
"ne kadar içiniz fesat ben hayır mı dedim size o kadar yoğunum ki bir fırsat bulup yaptıramadım yok ben bu fesatlığı hak etmiyorum ya yok yaptırmıyorum anahtar fln günahımı alıyorsunuz siz"
dersin olur biter :)
ama burdaki püf nokta kesin kararlı olmak
yani asla asla vermemek abuk subuk sebepler bulmak
komik sebepler olsa da söylemekten çekinmemek :)
Benim taktiğim :)
Ama burda işlemez.
İpleri çoktan vermiş onlarda kalarak.
Bir iki kez yaptıramadım ders o da ver bakayım anahtarı abin yaptırsın der.
Alır...
yok canım benim 7 aylık evliyiz henüz..başta anahtardan varmış ellerinde zaten sonra eşim anahtarı kapının üzerinde unuttuğu için çilingir çağırıp değiştirmek zorunda kaldık,şimdide yeni anahtarı istiyor,eşim askerde,bende kendisinde kalıyorum ama bazen kendi anneme geliyorum 3-4 günlük,gezinicekmiş şöyle bi..banada ters geldi,sonuçta herşey kapalı vaziyette evde,kontrol edilcek bişi yok ..bu konuda ısrarlı..kırmak istemiyorum ama nasıl söyleyeceğime de karar verememiştim..
şu teftiş konusu hiç hoşuma gitmiyoraslında olay şu;eltimdeydik kayınvalidemlerle..anneme bi kaç günlüğüne gidiceğimi sööyledim,kendiside anahtarı bırakmamı söyledi,bende eşimin bana bıraktığı anahtarı kullandığımı ve başka anahtarın olmadığını söyledim (aslında bi tane daha var)kendiside çoğaltılmasını istedi,bende olur deyiverdim çünkü eşimin abiside ısrarcı oldu bu konuda..beni asıl üzen hemen bu olayın akabinde eşim askerde olmasına rağmen bu konunun daha ben annemlere ulaşmadan ona çıtlatılmış olmasıydı..ne ara söylediniz ben zar zor konuşuyorum eşimle acemi birliğinde henüz kendisi..gerçekten çok üzüldüm ama uygun bir dille ne olursa olsun söylemek istiyorum kayınvalideme bunu.
birde iki kilit yaptirmak :) bir arkadas yapmisti burda
ikinci kiliti yaptirip tek anahtar vermek
o zaman geleceksede acamaz :)-
Kızlar bişi danışmak istiyorum..kayınvalidem evimizin anahtarından kendisinede çıkartılmasını istiyor fakat ben pek gönüllü değilim..bunu onu kırmadan nasıl söyleyebilirim sizce ?
kızlar bişi danışmak istiyorum..kayınvalidem evimizin anahtarından kendisinede çıkartılmasını istiyor fakat ben pek gönüllü değilim..bunu onu kırmadan nasıl söyleyebilirim sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?