- 17 Ağustos 2011
- 24.557
- 154.745
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bizde ben ev buldum çıktım,o kalmaya devam etti. Kontrat montrat,ev sahibine emlakciya haber verme falan hiç bir sey yapmadıkİşi demagojiye sarmaya başladı biraz. Psikolojim iyi değil, neden böyle yapıyorum bilmiyorum çok özür dilerim falan. Böyle konuşunca rahatlayacağım yerde iyice gerildim. İlgi arayışı varmış vs. Duygu durumu iyi değil anlaşılan. Böyle kişilere çok denk geldim kolay kolay değişmiyorlar. Kontrat işi nasıl oluyor peki? Ha deyince çıkılabiliyor mu?
Eve gelen kişiyle önceden tanıştırmıştı birkaç kere oturmuşluğumuz var. Kapı çaldı aniden açmış bulundum. X yarım saate gelecekmiş dedi. Kız resmen 2 saat sonra geldi.Sen evde yalnızken gelen adamı neden eve alıyorsun ? Ben de birazdan dışarı çıkacağım kusura bakma deyip içeri bile davet etmeden yollaman gerekirdi. İkinci olarak da açıkça evdeki misafir kurallarını konuş, bugün sevgilisi gelsin bana ne dersin, yarın evde parti vermeye kalkar. Bence sevgili de olsa karşı cinsten birisinin gelip de iki kızın evinde kalması çok rahatsız edici, kendi evin yayılıp oturmak isteyeceksin, duşa gireceksin belki evde yabancı bir erkek ne alaka yani.
Diğer adam gitti mi evden? Gittiyse bu akşam bir güzel uyuyun dinlenin. Yarın akşam da kıza (samimi söylüyorum) terör estirin. Yesinler onun travmalarını. Konuşturmayın lafı sürekli ağzına tıkın. Korksun sizden. O adamlar gittiğinde elbet benimle yalnız kalacaksın bana yaşattığın huzursuzluğun aynısını sana mı yasatayim deyin? O yorgunluktan bitkin düşene kadar susmayın.Eve gelen kişiyle önceden tanıştırmıştı birkaç kere oturmuşluğumuz var. Kapı çaldı aniden açmış bulundum. X yarım saate gelecekmiş dedi. Kız resmen 2 saat sonra geldi.
Hepsi hediye almış mıydı :dYine kız flört halindeymis, benim ev arkadaşım aynı anda bir sürü kişiyi idare ederdi,dogumgununde hepsi sürpriz yapmıştı
Neyse ki biri çıkınca diğeri girmişti falan. Birol Güven komedisi gibiydi
Bence hiç uğraşma, böylelerinin ne derdi biter ne olaylı hayatı.
Tez elden ayırın evleri,başka ev arkadaşı bul
Ben bir sene cektim,sonra artık işler çok saçma bir hal almaya başlayınca vinladim başka bir eve
Hepsi farklı farklı şehirlerden suprize gelmisti..biri gitti biri geldiHepsi hediye almış mıydı :d
Mesajı görünce kendi tükürüğümde boğuluyordum ahshshsHepsi farklı farklı şehirlerden suprize gelmisti..biri gitti biri geldi
Hatta ben açtım kapıyı,şey sandım, bir şeyini unuttu geri geldi herhalde. Ama gelen alakasız bir başkasıydi.
Ne hediye verdiler özelden bilemiyorum artık
Oncelikle arkadasiniz evde yokken gelen arkadaslarini eve almayin. Ve acik acik konusun boyle olmamasi gerektigini. Durumu dusunuyorum da hic hos degil. Hic gocunmamis da yani cok garipMerhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sorun ev arkadaşım. Başlarda iyi anlaşıyorduk aslında hala iyi anlaşıyoruz ama şöyle bir sorun var; bana sormadan eve karşı cinsten birilerini getiriyor ve bu kişilerle arasındaki ilişki arkadaş-flört karışık. Anladığım kadarıyla cepte tutuyor kendisi de flörtöz biri olduğunu söylüyor zaten. Geçen hafta yine böyle biriyle buluşmuş ama aynı zamanda eve başka bir erkek arkadaşını daha çağırmış. O yokken çocuk eve geldi ve gece boyu ev arkadaşımı bekledik. Gecenin bir körü diğer buluştuğu çocukla sarhoş şekilde eve geldi. Haliyle ortada tuhaf bir durum oluştu. İkisine de çok yılışık hareketler yapmaya başladı bir ara ben utandım. Bir öbürünü öpüyor bir diğerine sırnaşıyor falan. İki erkek de birbirinden haz etmedi haliyle. Kendi odalarımız var ama yeni taşındığımız için eşyalar eksik o yüzden şimdilik ortak alanı kullanıyoruz. Hal ve hareketleri çok yapmacık ve cringe olmaya başladı gece boyunca. En önemli sorun da sabaha kadar uyuyamadım işe ölü gibi gittim. Ben bunun önünü almak istiyorum yani sürekli bu şekilde devam ederse çok rahatsız olacağım. Eşyalar tamamlanınca sıkıntı azalır ama hareketleri ayarsız geldiği için yine böyle bir durumda evin içinde tatsızlık çıkmasından çekiniyorum. Dese ki bu benim sevgiliyim ya da fuckbuddy’m alsa odasında takılsa beni hiç alakadar etmez ama dediğim gibi gece boyu tiyatro çekti resmen ve ortamdaki kimse ne olduğunu anlamadı. Uyumak istediğim bariz olmasına rağmen gelen erkeklere kalın bu gece diye ısrar etmesine ayrı sinirlendim. Bu tarz durumlar yaşayan var mı, nasıl hallettiniz? Hala uykum var ve çok sinirliyim.
Ev arkadaşı olurken yapılan en büyük hata en başında kuralların konuşulmamasıdır. En başından konuşulursa kurallar net olur böyle durumlar yaşanmaz. Ayrıca eve sürekli yabancı erkeklerin girip çıkması çok çok rahatsız edici bir durum. Ev dediğin mahremiyet alanıdır. Benim evimde ev arkadaşım sürekli saçma sapan tiplerle yatıp kalkıyorsa ben bu durumdan çok rahatsız olurum sürekli diken üstünde olurum.Merhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sorun ev arkadaşım. Başlarda iyi anlaşıyorduk aslında hala iyi anlaşıyoruz ama şöyle bir sorun var; bana sormadan eve karşı cinsten birilerini getiriyor ve bu kişilerle arasındaki ilişki arkadaş-flört karışık. Anladığım kadarıyla cepte tutuyor kendisi de flörtöz biri olduğunu söylüyor zaten. Geçen hafta yine böyle biriyle buluşmuş ama aynı zamanda eve başka bir erkek arkadaşını daha çağırmış. O yokken çocuk eve geldi ve gece boyu ev arkadaşımı bekledik. Gecenin bir körü diğer buluştuğu çocukla sarhoş şekilde eve geldi. Haliyle ortada tuhaf bir durum oluştu. İkisine de çok yılışık hareketler yapmaya başladı bir ara ben utandım. Bir öbürünü öpüyor bir diğerine sırnaşıyor falan. İki erkek de birbirinden haz etmedi haliyle. Kendi odalarımız var ama yeni taşındığımız için eşyalar eksik o yüzden şimdilik ortak alanı kullanıyoruz. Hal ve hareketleri çok yapmacık ve cringe olmaya başladı gece boyunca. En önemli sorun da sabaha kadar uyuyamadım işe ölü gibi gittim. Ben bunun önünü almak istiyorum yani sürekli bu şekilde devam ederse çok rahatsız olacağım. Eşyalar tamamlanınca sıkıntı azalır ama hareketleri ayarsız geldiği için yine böyle bir durumda evin içinde tatsızlık çıkmasından çekiniyorum. Dese ki bu benim sevgiliyim ya da fuckbuddy’m alsa odasında takılsa beni hiç alakadar etmez ama dediğim gibi gece boyu tiyatro çekti resmen ve ortamdaki kimse ne olduğunu anlamadı. Uyumak istediğim bariz olmasına rağmen gelen erkeklere kalın bu gece diye ısrar etmesine ayrı sinirlendim. Bu tarz durumlar yaşayan var mı, nasıl hallettiniz? Hala uykum var ve çok sinirliyim.
Tabii ki konuştuk. Kendisi başlarda çok mantıklı konuşuyordu zaten. Kimse yoğurdum ekşi demiyor ki. Şimdi de psikolojik problemlerden dem vuruyor.Ev arkadaşı olurken yapılan en büyük hata en başında kuralların konuşulmamasıdır. En başından konuşulursa kurallar net olur böyle durumlar yaşanmaz. Ayrıca eve sürekli yabancı erkeklerin girip çıkması çok çok rahatsız edici bir durum. Ev dediğin mahremiyet alanıdır. Benim evimde ev arkadaşım sürekli saçma sapan tiplerle yatıp kalkıyorsa ben bu durumdan çok rahatsız olurum sürekli diken üstünde olurum.
Ben de ev arkadaşımla çok yakın zamanda problem yaşadım. Ben sevgilimi ev arkadaşım evde olmadığı zamanlarda getiriyordum. Buna hep hassasiyet gösterdim. Çünkü evin içinde başka bi erkek varken o da rahat hareket edemeyebilir. Ev arkadaşım ise uzaktan sevgilisinin geleceğini 4-5 gün bizde kalacağını söyleyince ben kesinlikle kabul etmedim. Sonra tartıştık evden ayrıldı. Siz nasıl katlanıyorsunuz böyle şeylere? Nasıl göz yumuyorsunuz? Kendi güvenliğiniz için endişe etmiyor musunuz hiç?
Anlayış göstermek zorunda değilsiniz. Psikolojik problemleri onu ilgilendirir. Psikolojik problemler sorumluluk almaya engel değildir.Tabii ki konuştuk. Kendisi başlarda çok mantıklı konuşuyordu zaten. Kimse yoğurdum ekşi demiyor ki. Şimdi de psikolojik problemlerden dem vuruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?