ev arkadasi yada hayat arkadasi ne dersen de...

onca yaDıgım seyden bunu mu cıkardınız bravo

herkesin kafası karışık miskim cevap bekleyeninde cevap vereninde..
o Aman evlenınce de sıkabılır yanı ınsan sevdıgı sevıldıgı deger gordugu ınsandan neden sıkılsın yahu ben 6 senedır sıkılmadım sıkılanın da sevgısınden suphe ederım valla ben o yarım saatlıgıne bıyere gdınce bıle gelsın hemen sıye yola bakıyorum

evet suan sadece konum acısından uygun degılız

boyle dusunuyorsanız gercek bır ask yasamamıssınızdır yasasaydınız heranı onunla gecırmek ıstemenın nasıl bırsey oldugunu bılırdınız

cunku suan ogrenım goruyoruz seneye bıtıyor okulumuz 2. unı okuyoruz okurken evlenmemıze aıleler ızın vermez
Aileleri ezmissiniz yaptiginizla zaten.
Daha ne izini?
Evlenmeniz onlari sevindirirdi su durumda.
Ama erkek arkadasinizin sizinle evlenecegini sanmiyorum cünkü bahaneler simdiden hazir 'ailemiz izin vermez'? Sanki simdi veriyor da onlari dinliyorsunuz.
Suan evlenmeden böyle devam etmek istemiyorum deseniz, sizinle evlenicek mi sizce? Neyse basta dedigim gibi hatanin neresinden dönse kardir.

herkez çocuğuna güvenir... ama bir o kadarda savunmasız olduğunu düşünür... evlat her yaşta evlattır... hergün burda nelerini okuyoruz....Kızımı her türlü korumak adına; benden uzakta biryerlerde yaşayacaksa eğer... ben hergece yatağıma yattığımda acaba kızım nerde ne yapıyor yada kiminle Allah korusun başına birşeymi geldi... öldümü kaldımı... düşüncesiyle uyuyacağıma... En azından yanında sevdiğim dediği ve değer verdiği değerde gördüğüne inandığı onu ne olursa olsun bir şekilde koruyacağını bildiğim birisiyle yaşaması beni bir nebzede olsa rahatlatır... cinsellik açısından bakacak olursam... konu sahibi kesinlikle sözlerim senin için değildir... okumak için ailesinden uzaklaşan o bar senin bu bar benim... bir gün onunla birgün bununla... olacağına... en azından sevdiğini düşündüğü sevdiğini gerçekten hissettiği bir kişiyle yaşasın daha iyidir yani...

Canım ben sıkılma olayını hiç kullanmadım. Istersen ''fitratina'' diye başlayan asıl yorumumu oku alıntı yaptığın bu mesajim bir arkadaşın yazdığına karşılıkti.

hayır benım umrumda olan cevre toplum falan degıl ben sadece aılemın uzulmesını ıstemem o kadar yusrtdsında da yasasak yne sebep buysa bunu hıssederdım cunku yne aıem bılmezdı evımde mutluyum cok sukur bır sorunumuz yok anlayan bırılerı cıktıgı ıcın sevınıyorum herkes topa tuttu sagolsunlar ınsanı anlamadan empatı yapmadan taslamak en kolayı cunku

b
bence sız cok saygısız bı ınsansınız rahatsız oluyorsanız yorum yapmaZsınız ben yenı uyeyım ılk kez bu konuyu actım ıstedgm konuyu acma fıkır alma verme hakkımda var mumkunse sız bna bır daha yorum yapmayın

benı anlayan bırılerını gorunce mutlu oluyorum cok tesekkur ederım noktasına vırgulune katılıyorum tum yazdıklarınıza

merhabalar

yasadiginiz ic sikintisinin nedenini belki benim yazacaklarimda bulabilirsiniz.size yardimci olabilirsem cok mutlu olurum.cünkü bu siteye üye olmamin tek nedeni sizin aradiginiz cevabi bulabilmekti.

24 yasinda universiteye basladim.ilk donem KYK yurdunda kaldim.yine ilk donem asik oldum.arkadasim eve cikmayi teklif etti.Kabul ettim.

evet Sevgi herseyin üstündedir.o gün eve cikma nedenim buydu,bugün de hala böyle.ben ayip birsey yapmiyorum.parayla kendimi satmiyorum,insanlarin malini calmiyorum,ama bu icimi yiyip duran beni huzursuz eden sey neydi.Sevgi icin yapmiyor muyduk bunu...

canım seni yargılamak bana düşmez ama bende bir anneyim
kızımın birlikte sevgilisiyle yaşadığını öğrensem çok üzülürümbence ailenle konuş
başka kişiden duyarsalar çok üzülürler

sevdigim Adam bana birak bulasik yikatmayi kahvemi cayimi bile yapar.herzaman yanimda oldu,maddi manevi.ama bi sorun var ben huzursuzum.suclu hissediyorum kendimi.bugün 29 yasindayim,uni bitti,ben evime dondum.iki gün sonra yine onun yannina gidicem.sana simdi asil sorunu anlatayim. hayatim bölük pörcuk.seviyorum ama birlikte olamiyorum.neden?

evlilik,imza atmak kotu birsey degil, aksine toplum icerisinde seni yucelten,seni guyel bir konuma getiren nasil denir bir sinif bir koruma.ben sevdgime asla esim diyemedim.o benim esim diyememek.sorun Burda,kim oldugunu bilememekte.ben onun nesiyim.toplum beni ne olarak goruyor

ilk zamanlar anlamazsin bunun eksikligini,ask dersin Sevgi yücedir dersin her sey para mi dersin.kendinle catisirsin.ama canim ben bu kisinin yaninda neyim sorusuna cevap veremezsin.Zaman gectikten sonra ama simdi anlamazsin daha.pek bi sorun yasamamissin sanirim.

unutamadigim bi ic sizim var. sevgilimi arkadasi dugunune Davet etti.ben de taniyorum.ben gidemedim.bunu hic unutamam mesela.onu süsleyip parfümünü sikip gömlegini ütüleyip gönderdim.seviyordum ama koluna girip onunla gidemedim,utandim beni de götür diyemedim.insanlara ne diyecektik,onu arkadaaslarina rezil edemezdim.sonucta toplum kurallari var ve herks senin gibi genis düsünemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…