kesınlıkle ben bır ev gecındırıyırmus gıbı degılım her konuda bana yardımcı hattao benden cok daha sorumlu davranır ıkımızde yapmamız gerekenı yaparız gorevlerımızı bılırız dedıgım gbı bızım ılıskımızın yarısı ask sevgı dıger yarısı dostluk arkadaslıkEvdeki yaşantınız nasıl ? İşbölümü var mı aranızda ? sanki aynı cinsten bir arkadaşınla yaşıyormuş gibi ? Eğer yoksa bu yaşta henüz üniversite okurken bir ev sorumluluğunu alman, bir evli kadın gibi evi çekip çevirmen ağır gelmiştir sana
Tabii bunun yanısıra ailenden gizli olduğu için tedirginsin bu da gayet normal eğer çok ağır geliyorsa evlerinizi ayırın
ilk zamanlar anlamazsin bunun eksikligini,ask dersin Sevgi yücedir dersin her sey para mi dersin.kendinle catisirsin.ama canim ben bu kisinin yaninda neyim sorusuna cevap veremezsin.Zaman gectikten sonra ama simdi anlamazsin daha.pek bi sorun yasamamissin sanirim.[/QUOTEbız dost hayatı yasamıyoruz kı bunu sorayım ınanın o benden daha heveslı evlenmek ıcın bu soruyu sorsam da kendıme alacagım cevap nettır o bana kendımı hep basının ustunde hıssettırır hep boyle oldu
nıye gıdemedınız sızden utanacak bır durumunuz mu var o benı koluna takıp heryere goturur tum planları benımledırunutamadigim bi ic sizim var. sevgilimi arkadasi dugunune Davet etti.ben de taniyorum.ben gidemedim.bunu hic unutamam mesela.onu süsleyip parfümünü sikip gömlegini ütüleyip gönderdim.seviyordum ama koluna girip onunla gidemedim,utandim beni de götür diyemedim.insanlara ne diyecektik,onu arkadaaslarina rezil edemezdim.sonucta toplum kurallari var ve herks senin gibi genis düsünemez
ne kadar zamanda oluyor bu tukenmıslık ben cok merak edıyorum ınsan sevdıgının yanında neden skılsın bız herseyı brlıkte yapmak ıstıyoruz yıllardır hep boyle oldu bıan bıle hatırlamam sıkılalım durgun kendı halımızde oluruz ayrı ayrı bısıler yaparız ama derız keske bırlıkte yapsaydık evlılıkte tukenebılır bıraeyler bunun benım dururmumla ılgısı oldugunu sanmıyorum sevgı derecesyle ılgılı bence hıc kımse sevdıklerınden yalan dınlemek ıstemez ama unıde olsun lısede olsun arkadaslarımı okulda ne kadar farklı aılelerının yanında bambaska ınsanlardı cocuklar evde cok farklı oluyor yanı bu zamanda aılesıne bısekılde yalan soyluyor genclerErkek annesiyim. Her ne kadar kızım olmasa da (olmasını da çok isterdim bu arada) sonuçta ister kız isterse erkek olsun, evladımın gizli şeyler yapması hiç hoşuma gitmez. En başta yalancılığa girer, ki hiç kimsenin hoşlanmadığı bir şeydir. İkincisi oğlumun evlilik öncesi böyle bir şey yaşamasını hiç istemem. Çok uzun süre flört edenlerin de, aynı eve yaşamasalar bile, evlendiklerinde çoğu şeyi çabuk tükettikleri için evliliklerinin yürümediği de görülmeyen bir şey değil.
bazen evlilik bile ayrı evlerde yaşansa diyorum ciddi ciddi
ya ıste keske ımkanımız sartlarımız uygun olsa da evlensek bız karsıyız demıyoruz kı bız herseyden cok ısterız ama sartlarneden gitmedigimi zamanla ögreneceksin. tek diyecegim,evlilik resmiyet gercekten kötü bisey degil,maddiattan cok manevi kalkan size.eger firsatin olursa evlen yine ayni evde kal.ben evlenemiyorum cunku kendimi o Kadar yiprattim ki ,sevdigim tarafindan degil kendimidi kendimi yipratttim bugun korkuyorum artik.evlenince ayni sorular kafamda yine dönip duracak diye
erkek arkadasım demıyor kı bunu ben dıyorum ben erkek arkadasımın ne kadar cok ıstedıgınden emınım sız hıc kafanızı yormayın :)Aileleri ezmissiniz yaptiginizla zaten.
Daha ne izini?
Evlenmeniz onlari sevindirirdi su durumda.
Ama erkek arkadasinizin sizinle evlenecegini sanmiyorum cünkü bahaneler simdiden hazir 'ailemiz izin vermez'? Sanki simdi veriyor da onlari dinliyorsunuz.
Suan evlenmeden böyle devam etmek istemiyorum deseniz, sizinle evlenicek mi sizce? Neyse basta dedigim gibi hatanin neresinden dönse kardir.
bana bu guven yasadıklarımdan gelıyor ben erkek arkadasımla yasıyorum dıye kotu bır ınsan mı oluyorum sız bu cumlelerı kuramıyorsanız sız bı ılıskınızı gozden gecırın derım ben yanımdakı adam kusursu demıyorum elbette vardır kusurları ama benım ıcın dogru ınsan dıyorum bellıkı sızın ılıskıde problemler var gozden gecırın derım ayrıca bu ne önyargıdır ya aynı evde yasıyosa kız camur oluyor ben nasıl bı ınsanım sızın ufacık bılgınız var mı yok nasıl hemen kotudur damgasını yapıstırabılıyosunuz sız benım aıleme acıyamaZsınıZ o kadarı haddınıze degıl arkadasımailenin fikrini bile umursamayıp çıkmışsın aynı eve, buradaki insanların fikrini niye merak ediyorsun? aklı başında kimse sana çıkıp da çok iyi yapmışsın demez. bazen ailesine bakıyorsun bozuk, kopuk bir aile, hak vermesen de anlayabiliyorsun çocukların hatalarını ama senin durumunda ben ailene çok acıdım, inş hiç bir zaman öğrenmezler böyle bir şeyin yaşandığını da kızlarını iyi bilirler.
bu arada ben de yurt dışında erkek arkadaşımla yaşadım 3 ay, herkesin haberi vardı, biraz mecburiyetti de. bu yaz evlenicem adamla, ama senin ilişkinize güvendiğin kadar büyük sözler çıkmaz ağzımdan. hayatta her şey gelir insan başına, size bu güven nereden geliyor bilmiyorum.
ınsan bu kadar cok severken neden bu acıyı yasatır kı kendıneessek gibi seviyorum hala ama iste,insan kaldiramayacagi yükün altina girince dengesi bozuluyor.söyledilerim sacma biliyorum ama tecrube tecrubedir.umarim yardimci olur sana,
ya ben anlamadım kadınlarımız bu kadar oryargılı ve orumcek kafalı mı tasladılar resmen ya sorduguma soracagıma pusman oldum ben kımseden onay beklemedım kı ben sadece dısardan nasıl gorunuyor bunu yasayan ınsanlar var mı fıkır almak ıstedım o kadar :/aykız cevap verme bence boşver..
anlayan yok denecek kadar az..
sevdigim Adam bana birak bulasik yikatmayi kahvemi cayimi bile yapar.herzaman yanimda oldu,maddi manevi.ama bi sorun var ben huzursuzum.suclu hissediyorum kendimi.bugün 29 yasindayim,uni bitti,ben evime dondum.iki gün sonra yine onun yannina gidicem.sana simdi asil sorunu anlatayim. hayatim bölük pörcuk.seviyorum ama birlikte olamiyorum.neden?
hadı bızım suan boyle bır ımkanımız yok pekı sız neden evlenmıyorsunuzsevdigim Adam bana birak bulasik yikatmayi kahvemi cayimi bile yapar.herzaman yanimda oldu,maddi manevi.ama bi sorun var ben huzursuzum.suclu hissediyorum kendimi.bugün 29 yasindayim,uni bitti,ben evime dondum.iki gün sonra yine onun yannina gidicem.sana simdi asil sorunu anlatayim. hayatim bölük pörcuk.seviyorum ama birlikte olamiyorum.neden?
suan bırlıkte mı yasıyorsunuz erkek arkadasınla ? bıraz erken karar vermıs olabılır mısın erkek arkadasından bu kadar kısa surede nasıl emın olabıldın :/merhabalar
yasadiginiz ic sikintisinin nedenini belki benim yazacaklarimda bulabilirsiniz.size yardimci olabilirsem cok mutlu olurum.cünkü bu siteye üye olmamin tek nedeni sizin aradiginiz cevabi bulabilmekti.
24 yasinda universiteye basladim.ilk donem KYK yurdunda kaldim.yine ilk donem asik oldum.arkadasim eve cikmayi teklif etti.Kabul ettim.
evet Sevgi herseyin üstündedir.o gün eve cikma nedenim buydu,bugün de hala böyle.ben ayip birsey yapmiyorum.parayla kendimi satmiyorum,insanlarin malini calmiyorum,ama bu icimi yiyip duran beni huzursuz eden sey neydi.Sevgi icin yapmiyor muyduk bunu...
tesekkur ederım cevabınız ıcın bende evlenmeden aynı evde yasayabılmenın evlılık ıcın ıyı oldugu dusuncesındeyımİmkanı olan her çiftin denemesi taraftarıyım.
Beraber yaşamak zordur hem de çok zordur.
Ben çevre açısından değil çiftlerin durumunu değerlendirerek böyle düşünüyorum.
Resmi bir bağ olmayınca sorumluluklar birbirine karışıyor.
Biz de denedik,çok yorulduk,evlendik de rahat ettik.
Yine de hayat sizin,nasıl mutluysanız öyle yaşayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?