ev arkadasi yada hayat arkadasi ne dersen de...

Ne alakasi var maddiyatla? Burada aileni kandiriyor musun? Evet.
Bana göre hic uygun değil.
Dini kismina zaten girmiyorum. Peki cinsellik hic mi yasamiyorsunuz merak ettim dogrusu?
Ayrica o verdiginiz örnekler de çok uç olmuş. .

Dini meseleler kişileri ilgilendirir ama sadece cinsel hayat değil mesele mesela ailen gelmek istese bir telaşın olacak onun ailesi keza öyle. Duysalar uzulecekler. Bir evde iki kişinin sevgili olarak yaşaması zor bir evde iki genç kişinin yaşaması zor sorumlulukları var göze alınan bedeller var hamile kalmak gibi tehlikeler var zaman geçince pişman olmak var. Bu meselenin duyulmasindan ötürü okulda hoş karsilamayanlar olabilir. Yarın bir gün bu meselenin duyulmasindan ötürü hoslandigin birinin seni sert bir dille üzme si var. Yemekli temizlikti bir emek var. Aşılması gereken o kadar şey var ki insana değer mi cidden diye sorduruyor.

Canım ailen öğrendi diyelim peki sen neden onlara böyle biseyi yaşatamam diyerek çok kötü bişey yaşatacakmışsın gibi düşünüyorsun?

Konu sahisi, ben sizin yazdıklarınızdan suçluluk duygusundan kaynaklı, huzursuzluk duyduğunuzu düşündüm. Burada, tanımadığınız insanlara, kendinizi açıklamaya çalışma cabanizdan bile belli bu durum. Anneniz, teyzeniz ya da kardeşiniz yani sizi anlayabilecek birisine durumu izah ederseniz, aileniz gelmeden önce haber verebilir diye düşünüyorum. Bu arada Kimsenin değer yargılarını tartışmak bir başkasının haddine değildir. Cevap vermek istemediğiniz hiçkimse ile diyologa girmemenizi tavsiye ederim. Genel olarak toparlamak gerekirse, sizin bu durumdan huzursuzluk duyduğunuz karinesine dayanarak bu cümleyi kuruyorum ; Çocuklar olarak her zaman ailemize karşı hatalarımız olabilir, bunlar bence çok normal. Çok kafaya takip kendinizi uzmemenizi ve tedbirlerinizi almanızı tavsiye ederim.

Canım kötü bir şey yapmıyorsun,mutlusun, ve huzurlusun sevdiğinle. Yaşadıklarının da arkasında duran bir insansın okuduğum kadarıyla. Vicdan yapıyorsun çünkü ailenin onaylamayacağını düşündüğün bişey yapıyorsun, biraz onay bağımlısı olabilir misin? biz neden kendi kararlarımızı veremiyoruz ya? Seni çok iyi anlıyorum. Çünkü ailenin sana aşırı güveni seni eziyor, kendi doğrularınla yaşa arkadaşım yersiz vicdan azaplarını bırak, ailen öğrenirse de kahrolmasınlar bi zahmet,adam öldürmüyosun ya,hırsızlik da yapmıyosun. Aile de olsa bir yerde kararlara saygı göstermeleri gerek. Hayatlarımızı başkalarının kurallarına göre yaşaya yaşaya bi hal olduk. Huzursuzluğunun sebebi küçüklükten bu yana bilinçaltına işlenen ahlaki normlar canım. Kendinden ve ilişkinden eminsen, mutlu ve huzurlu ol sevgiler...

ooo konu iy kaynamış..
hiç bulaşmiim iysimi...

aldırılan bebeklere hamılelıklere kadar geldınız ya daha ne dıyeyım

yahu ben mutsuzum mu dedım ? gavurlar mı ne ılgısı var bız ozentıden bırlıkte degılız yazmıs olmak ıcın yazmasanız keske

yahu ben mutsuzum mu dedım ? gavurlar mı ne ılgısı var bız ozentıden bırlıkte degılız yazmıs olmak ıcın yazmasanız keske
pısman olsam cıkar gıderım benı burda baglayan bır sey yok arkadasım pısman falan degılım bır ımza mı cozuyor tum olayı Allah Allah

cok femınıst bır yaklasım olmus o duyguları ıcımde yasayacak kadar eksık hıssetmıyorum ılıskımde yanımdakı adamın bır yanlısı olacagını dusunmuyorum benım ıcın dogru ınsan bır yanlısı da olursa hayatıma devam ederım kımseye karsı bır ezıklıgım yada altta kalmıslıgım gebelıgım yok o nasıl hayatına devam ederse bende ederım hayat musterektır

ergen degılım arkadasım 24 yasındayım kacıncı yuzyıldayız bır kadın ısterse hamıle kalır

Erkeğin işine gelir sıkılınca mahkeme kapılarında uğraşmaz nafakaya boşanmaya.Sende kullanılmışlığınla pişmanlığınla kalmazsın umarım.Bana normal değil
bu kadar dar goruslu olduguna ınanamıyorum sızın dunyanızda evlılıkler para uzerıne mı kuruluyor bızım boyle bır ıhtıyacımızda hayat gorusumuzde yok sen hemcınsını bır aeks objesı olarak goruyorsan bu ulkede erkeklerın gormesını de senın gbıler saglıyor neden ben kullanılayım ya saka gıbısınız zorla mı aynı yasayıyorum ben bu adamla ? sızın gbı zıhnıyetler yuzunden kadınlar eZık seks objesı ve sıddet magduru

yorumları okursanız daha dogru yorumlar yazarsınız 24 yasındayım ıkıncı unıversıteyı okuyoruz 6 senedır de beraber yeterlı geldı mı sure? oldu mu sımdı?

burada yazılanların benım yasamımda hıcbırsey degıstırmeyecgını vurgulamak ısterım benım kendımce haklı buldugum sebeplerım ve dogrularım var dusuncelerınızın coguna katılıyorum evet zorlandıgım kısım konusundakı tesptınız dogru son derece katılıyorum

tesekkur ederım

ben bu aorumlulugu kaldıracak yasta ve olgunluktayım erkek arkadasım da oyle tercıhımız bu yonde

ben yasamayı tercih etmem ama yasayanda abes gelmiyor acıkcası huzursuz olmanın sebebi ailenin bilmeyişide olabilir bazen aileden gizli birseyler yaptıgımızda icimizde sıkıntı olabiliyor ama bu duruma cogu aile olumlu yaklasmaz yetişkinsin neyin dogru neyin yanlıs oldugunu bilecek yastasın bu kararda seni ilgilendirir yani işin kısacası sevgilinle aynı evde yasaman kotu bir durum degil:)

herkes her yaptıgını cocgundan gorseydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…