ev arkadasi yada hayat arkadasi ne dersen de...

ıkıncı unıversıteyı okuyoruz 24 yasındayım yeterlı bır sure oldu mu sızın ıcın :) para kazanılınca mı yasanıyor sızın ask dedıgınız sey bence sız bu konulara fazla uzaksınız

o kadar emin olma bence

Bir kıs annesi olarak kesinlikle kızımın benden gizli birşey yapmasını istemezdim.
Eğer benim için bukadar önemli olan birşeyi benden saklamışsa ve ben birşekilde öğrenmişsem güvenimi okadar çok sarsar ki.
ondan sonra söylediği herşeyde acabalarım olur.

Ben evlenmeden önce aynı evi paylaşmaya karşıyım bu benim görüşüm.
Hayat sizin hayatınız attığınız her adımda erkek arkadaşınız yerine önce ailenizi düşünün.

Öyle bi'soru sormuşsun ki çok ucu açık.
Misal ben yaşayanlara saygı duymakla beraber kendim için zerre istemem.
Sanki bi'şeylerin büyüsü bozuluyor gibi geliyo bana.
Mesela ilişkinin başıyla sonu hiç bi'zaman aynı seviyede olmaz o hesap.
Şahsen aynı evde yaşamaya başladığım sevgilimle evlenmek için can atmam.
Birlikte yaşıyoruz, bugün yarın cinsellikte kesin, geriye sırf çocuk için imza atmak kalıyo.

Aynı yaştayız ve şu kadar söyleyebilirim ki ayrılırsanız %99,9 pişman olacaksın bence.

Ayrıca hiç bi'şey gizli kalmıyo ailen öğrenince ben şu yaşta koca insanım dediğinde ailenle aran bozulmayacaksa dert etmen de yersiz.

kadın doğurgandır erkek değildir..biliyorsun değilmi arkadaşım..üniversite cağındaki bir kızdan bahsediliyor burda bununda farkındasındır umuyorum..
kadın kendı ıstegı dogurgandır kımse kımseye ıstemedıgı bırsey zorla yaptıramaz tecavuzlerı dahıl tutmuyorum unıversıte ogrencısıyım ama yasım 24 onu da belırtmek ısterım

aılemle aramın boUlmasından cok onların uzulmesını dert ederım kendıme bu kadar emın konusmayınız ben bu ılıskıyle buyudum suankı olgunlugumun buyuk kısmını yasadıgım ılıskıye borcluyum erkek arkadasımda bende turlu fedakarlıklar gosterdık emek verdık ıhanete ugrayıp ayrılırsam o zaman pısman olurum elbette ama baska nedenlerden bır ayrılık so konusu olursa ılıskımden pısmanlık duymam cunku bu ılıskkı ıferısınde olmasaydım suankı dusunce tarzım hayat felsefem ve kısılıgım bu denlı oturmazdı pısman olursam emegıme yasadıgım onca seye ogrendıklerıme ıhanet etmıs olurum kı ben cok guzel seyler yasadım yasıyorum onlara haksızlık edemem . ayrıca ılıskının bası sonu sabıt değildr demıssınız evlendıkten sonrada bu boyle olmayabılır

Çevremde fazlaca aynı evde yaşayan üniversiteli çiftler var... Onlarında aileleri tabikide bilmiyorlar...
kızımın erkek arkadaşıyla aynı evi paylaşıyor olmasını öğrendiğimde nasıl tepki veririm inanki bilemiyorum...
yanlış anlama benim derdim de her annenin olduğu gibi acaba kızımın başına bişeymi gelir, kızıma zarar verirmi, kızımın duygularıyla oynarmı vs. gibi şeyler olur.. günümüzde biliyorsunuz böyle okumaya gelen kızlara ne işgenceler çektiriyorlar... ama kızım sizin yaşadığınız gibi bir ilişkiyi bana anlatırsa önce o çocukla tanışırım ve sonrasında o çocuğa derimki benim kızımın başına herhangi bir şey gelirse elim yakanda haberin olsun... bu nedir biliyormusun bu bana göre bir annenin kızımın arkasındayım o sahipsiz değil adımlarını ona göre attır... ve erkek arkadaşınızda bu mesajı aldıktan sonra zaten iyi birisiyse sıkıntı yok... ama art niyetliyse zaten hemen uzaklaşmaya çalışacaktır... çünkü sahipli olduğunuzu size zarar veremeyeceğini düşünür... bakın erkek arkadaşınız öyle demiyorum yanlış anlamayın... bu sadece annenin kendince almaya çalıştığı bir önlemdir... neticede yalnız başına bir kız çocuğumu okuması için göndermişsem... tek başına başı boş kalmasındansa acaba kiminle ve nerde diye düşünmektense acaba yanlış arkadaşları varmı kızıma zarar gelirmi diye düşünmektense yanında onu seven koruyup kollayan ona gerçekten destek olan bir insan her türlü kabulümdür... eğer gerçekten kendini huzursuz hissediyorsan uygun bir zamanda en azından annene durumunu anlatabilirsin... evet başta kabul edemeyebilir ama en azından tek bir kişinin yanında olduğunu ve o kişinin sana değer verdiğini bilmesi onu yinede rahatlatacaktır...

Bu kullanilma düsüncesi kizlarda oluyor genellikle, siz de öyle hissedicek misiniz diye sordum. Yoksa evet simdi karsilikli ama bitince kizlar genelde baska seyler söylüyor. Ailem cok üzülür demissiniz yaptiginizi hic etik bulmuyorum aile parasindan gecinerek ailenizi üzülecegi seylerle karsi karsiya birakiyorsuz. Vicadaniniz el veriyorsa birsey diyemem ama kendi kararlarimi kendim veririm diyen kisi kendi ayaklarinin üstünde durmali. Siz de böyle bir durum mevcut degil. Babaniz adina üzüldüm.

Ben "bence" olan kısmını yazdım.
Hayat senin hayatın.
Konu açmış ve fikrimizi sormuşsun benim için durum budur.
Çevremde senin cümlelerini kuran dolu insan vardı hepsinin bu kararlı cümleleri ilişki bitene kadar.
Çünkü ilişkilerin çoğu kötü bitiyo haliyle bi'sonraki aşık oldukları adam için keşke ilklerim sen olsaydın vs gibi bi'pişmanlıkları oluyo.
Yoksa elele dizdize bu dediklerim çok yersiz gelir:)

Kartlari acik oynayin.konunuzda ailelerimiz bilmiyor dediginiz tek bi cumle var ama iliskinle ilgili sikintin var o konuda.bize birlikte yasamaya nasil bakiyorsunuz diye sormandanda bazi seylerin icine sinmedigi acik.
Ben yazdiklarinizdan ayni evde yasadiginizdan bazi duygulari yasamayi ozlediginizi hissettim.

Birlikte yasamaya hazir deyilmissin diye dusundum. Oyle olsaydin icin rahat olur, huzurlu olurdun.

Bence gizli kapakli seyler yaptigin icin rahat olamiyorsun.
Biz de esimle uni zamaninda belirli araliklarla beraber kaldik. Ayda bir veya iki ayda bir gelir kalirdi bir iki hafta. O donemler kendimi o kadar rahatsiz hissederdim ki. Babam arasa elim ayagima dolanirdi, ahan da duydu iste, beni ariyor evlatliktan reddetmek icin derdim
Oncelikle ayni yastayiz, hayatin hakkinda kendi kararlarini kendin verebilirsin, ozgurluklerini kendin belirleyebilirsin bence. Tek sorun senin icindeki bunalti galiba...

ben sızı anlayabılıyorum anne olarak boyle dusunmenız cok normal tahmın edıyorum kı unı hayatı yasamadınız yenı cagdakı genclıge fazla uzaksınız kı ben cıgırından cıkmıs bır unı hayatı yasamıyorummm aıleden gızlı olmak zorunda suan sız soyleyın ya kızınz boyle bırsey soylese emınım cogunuz reddetmeye kadar gıdersınız daha gecen bır ablamız kızı lısede uygunsz davranıslar sergıledı dıye kızına fahıse yakıstırması yaptı he benım annem bunu yapar mı assla yapmaz ben onları hayal kırıklıgı yasatmak ıstemıyorum bız evlenıcez ben bır namussuzluk da yapmıyorum hergun baska adamlarla bırlıkte olup gızlıden yapan kızları takdır eden bır donem anne babaları var benımle gunluk haftalık ılıskılerı bır tutmanızı hos karsılayamam lutfen benı yanlıs anlamayın ama durumumu sadece cınsellık olarak algılamanıza gercekten uzuluyorum

bu sıteye ıstedıgımı yazma hakkına gorus alma fıkır alısverısınde bulmaz benım goremedıgım ama baskalarının gorebılecegını dusundugum ıcın kayıt oldum umursamasam yazmazdım sorgulanacak ne gordunuz bunda anlayamadım ınsanlar bu konu hakkında ne dusundugunu merak ettım o kadar burada yaılanlar herkesın kendı dusuncesı ve benımde sabıt bır dusuncem var burada yAzılanlar benım hayatımı yasantımı etkıleyıp degıstırmeyecek yanı

Ilerde pişman olacağın bir durumla karsilasmayacagina inaniyorsan neden olmasin. Benim bakış açımsa ben pek uygun buluyorum.

Durum sadece cinsellik değil ki. Ayrica ben de yeni mezun 1 yillik evli biriyim. Anne degilim yani. Üni hayati yasadim yani hem de Istanbul'un gobeginde. Ama bunlar bana ters. Ailenizin parasiyla gizli işler ceviremezsiniz.
Ama herkesin kendi hayatı. Ben uyarimi yapar kenara cekilirim. Ama yarin öbür gün uzulup buraya konu acarsan o zaman da sana hatirlatirim ki insallah gerek kalmaz...

ya neden benım durumumuza sadece cınsellık olarak bakıyorsunuz bu kadar kucuk sınırlar ıcınde dusunebıldıgıne gercekten ınanamıyorum aynı evde yasamyan ınsanlar cınsel bırlıktelık yasamıyor mu zannedıyorsunuz onlarınkı makul mu sadece bır evde kalınca mı yasanıyor bu bırlıktelıkler ? erkege bırsey olmaz ne demektır ? erkegın hıslerı yok mu küzedelenecek bır karakterı yok mu o da karsısındakı ınsana emek verıp vakıt harcıyor ne demek erkege bır sey olmaz ? kusura bakmayın sıze yanlıs gelebılır toplumca da uygun gorulmeyebılır ama emın olun haftanın uc gunu mervelerde kalıyorum dye aılesını kandırıp erkek arkadasyla kalıyor bunu tasvıp etmezsınız haklı olarak ama bılıp gormedıgınz ıcın bu ıcınızı rahat tutar emınım

he okumayıp kendı paramı kazanıp erkek arkadasımla bırlıkte yasasam gayet hostu sorun yoktu yanı bence bu konunuz maddıyatla hıc ılgısı yok hanımefendı gzlı ısler cevıremezmısım unı okuduysanız sıZde gormussunuzdur ben aılemın yoladıgı paralarla gece kuluplerınde sarhos olup kendımı rezıl edıp onun bunun kucagında oynamıyorum ben onurlu bır sekılde duzenlı bır hayat yasıyorum cıgırından cıkmıs bır yasam tarzım yok

Peki merak ettim siz ailenize ne diyip de sevgilinizle ayni evde kaliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…