ben aradakı mevzuyu anlayamadımuf fikirlerimi yazdım ve resmen salça oluyorsun. lütfen konuya yorum yapar mısın? hiç hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden.
ıkıncı unıversıteyı okuyoruz 24 yasındayım yeterlı bır sure oldu mu sızın ıcın :) para kazanılınca mı yasanıyor sızın ask dedıgınız sey bence sız bu konulara fazla uzaksınızHenüz daha üniversite öğrencisisiniz hangi ara uzun yıllarca büyük fevkalade aşk yaşadınızda aynı eve çıktınız? ana baba parasıyla büyük aşk yaşanmıyor önce bi kendinize bakmayı öğrenin. sonra yaşarsınız uzun yıllardır süren şahane aşkınızı
o kadar emin olma benceıkıncı unıversıteyı okuyoruz 24 yasındayım yeterlı bır sure oldu mu sızın ıcın :) para kazanılınca mı yasanıyor sızın ask dedıgınız sey bence sız bu konulara fazla uzaksınız
ıkıncı unıversıteyı okuyoruz 24 yasındayım yeterlı bır sure oldu mu sızın ıcın :) para kazanılınca mı yasanıyor sızın ask dedıgınız sey bence sız bu konulara fazla uzaksınız
kadın kendı ıstegı dogurgandır kımse kımseye ıstemedıgı bırsey zorla yaptıramaz tecavuzlerı dahıl tutmuyorum unıversıte ogrencısıyım ama yasım 24 onu da belırtmek ısterımkadın doğurgandır erkek değildir..biliyorsun değilmi arkadaşım..üniversite cağındaki bir kızdan bahsediliyor burda bununda farkındasındır umuyorum..
aılemle aramın boUlmasından cok onların uzulmesını dert ederım kendıme bu kadar emın konusmayınız ben bu ılıskıyle buyudum suankı olgunlugumun buyuk kısmını yasadıgım ılıskıye borcluyum erkek arkadasımda bende turlu fedakarlıklar gosterdık emek verdık ıhanete ugrayıp ayrılırsam o zaman pısman olurum elbette ama baska nedenlerden bır ayrılık so konusu olursa ılıskımden pısmanlık duymam cunku bu ılıskkı ıferısınde olmasaydım suankı dusunce tarzım hayat felsefem ve kısılıgım bu denlı oturmazdı pısman olursam emegıme yasadıgım onca seye ogrendıklerıme ıhanet etmıs olurum kı ben cok guzel seyler yasadım yasıyorum onlara haksızlık edemem . ayrıca ılıskının bası sonu sabıt değildr demıssınız evlendıkten sonrada bu boyle olmayabılırÖyle bi'soru sormuşsun ki çok ucu açık.
Misal ben yaşayanlara saygı duymakla beraber kendim için zerre istemem.
Sanki bi'şeylerin büyüsü bozuluyor gibi geliyo bana.
Mesela ilişkinin başıyla sonu hiç bi'zaman aynı seviyede olmaz o hesap.
Şahsen aynı evde yaşamaya başladığım sevgilimle evlenmek için can atmam.
Birlikte yaşıyoruz, bugün yarın cinsellikte kesin, geriye sırf çocuk için imza atmak kalıyo.
Aynı yaştayız ve şu kadar söyleyebilirim ki ayrılırsanız %99,9 pişman olacaksın bence.
Ayrıca hiç bi'şey gizli kalmıyo ailen öğrenince ben şu yaşta koca insanım dediğinde ailenle aran bozulmayacaksa dert etmen de yersiz.
Bu kullanilma düsüncesi kizlarda oluyor genellikle, siz de öyle hissedicek misiniz diye sordum. Yoksa evet simdi karsilikli ama bitince kizlar genelde baska seyler söylüyor. Ailem cok üzülür demissiniz yaptiginizi hic etik bulmuyorum aile parasindan gecinerek ailenizi üzülecegi seylerle karsi karsiya birakiyorsuz. Vicadaniniz el veriyorsa birsey diyemem ama kendi kararlarimi kendim veririm diyen kisi kendi ayaklarinin üstünde durmali. Siz de böyle bir durum mevcut degil. Babaniz adina üzüldüm.neden kullanıldıgımı dusuneyım kı ?? bız herseyı ortak ve kendı ıstegımızle yasıyoruz ben neden onu suclayıp kendımı kullanılmıs hıssedeyım o zaman onun da oyle hıssetmesı gerekır hayır yenı kazanmadık ıkıncı unıversıtemızı okuyoruz yanı 20 yasın bıraz uzerındeyız
aılemle aramın boUlmasından cok onların uzulmesını dert ederım kendıme bu kadar emın konusmayınız ben bu ılıskıyle buyudum suankı olgunlugumun buyuk kısmını yasadıgım ılıskıye borcluyum erkek arkadasımda bende turlu fedakarlıklar gosterdık emek verdık ıhanete ugrayıp ayrılırsam o zaman pısman olurum elbette ama baska nedenlerden bır ayrılık so konusu olursa ılıskımden pısmanlık duymam cunku bu ılıskkı ıferısınde olmasaydım suankı dusunce tarzım hayat felsefem ve kısılıgım bu denlı oturmazdı pısman olursam emegıme yasadıgım onca seye ogrendıklerıme ıhanet etmıs olurum kı ben cok guzel seyler yasadım yasıyorum onlara haksızlık edemem . ayrıca ılıskının bası sonu sabıt değildr demıssınız evlendıkten sonrada bu boyle olmayabılır
Kartlari acik oynayin.konunuzda ailelerimiz bilmiyor dediginiz tek bi cumle var ama iliskinle ilgili sikintin var o konuda.bize birlikte yasamaya nasil bakiyorsunuz diye sormandanda bazi seylerin icine sinmedigi acik.b
en duygu boslugu ıcınde değilim ki benım gercekten cok guzel bır ılskım var ılk gunkı heyecanları hala yasıyoruz bız bırden aynı eve cıkmaya karar vermedık yıllarca yurtdısındaydı erkek arkadasım 5 Dakıka gorup sarılabılmek ıcın bıle aglayarak dualar ederdık kı yasadıklarınızın cogunu o yurtdısına gıtmeden once yasadık kı suan da hayatımız rutıne baglamıs evlı cftler gbı değil arada mektuplar yazarız bırbırımıze ozel oldugumuzu hıssetırırız uyumumuz gercekten hayret verıcıdır ınsanlar yıllardır brlıkte oldugumuza asla ınanmazlar o yuzden ılskımlw ılgılı bır bosluk bır hıs kaybı yok ıcımde gızlı bırsey yapmanın huzursuzlugunu yasıyorum ben sanırım
merhaba arkadaslar benim uzun yillardir suren bir iliskim var erkek arkadasimla yillardir buyuk bir ask yasiyoruz donem donem kisa ayriliklarimiz oldu fakat hic kopamadik birbirimizden sevgi ve askin yaninda buyuk bir baglilik hatta bagimlilik derecesinde bir iliskimiz var buraya kadar sorun yok benim erkek arkadasim iki sene kadar yurtdisinda yasadi fakat simdi beraberiz hic olmaz dedigimiz seyler oldu ben hep gurbet yasayacagiz deyip buna inanmaya baslamistim ki turkiyeye geri dondu simdi artik beraberiz biz ikimizde kucuk bir sehirde ailelerimiIn yaninda tanistik sonra hayat bizi suan oldugumuz yere getirdi suan ailelerimizden uzak burada ogrenciyiz ayni okulu birlikte kazandik ve uzun yillar ayri kaldiktan sonra burada birlikte yasamaya basladik bu zor bir karardi bizim icin ama bundan baska birsey de yapamayacagimizi biliyorduk ikimizin ailesi icin de bu buyuk bir olay ve bilmiyorlar siz iliskilerde birlikte yasamak hakkinda ne dusunuyorsunuz ? hayatimizla ilgili hicbir coZulemeyecek yada buyuk capli sorunlarimiz yok ama ben surekli huzursuzum mutluyum ama icimde hep bir sikinti var gecmiyor neden diye kendime soruyorum hicbir yanit bulamiyorum hersey yolundayken neden boyleyim etik gorunmeyebilir ama biz bu yolu sectik erkek arkadasimla sadece ask degil dostluk arkadaslik gbi aramizda bircok bag var herseyimizi birbirimizle paylasiriz ama bu durumun oda farkinda oda bana soruyor ama ben bir yanit veremiyorum cunku bende bilmiyorum neden boyleyim
ben sızı anlayabılıyorum anne olarak boyle dusunmenız cok normal tahmın edıyorum kı unı hayatı yasamadınız yenı cagdakı genclıge fazla uzaksınız kı ben cıgırından cıkmıs bır unı hayatı yasamıyorummm aıleden gızlı olmak zorunda suan sız soyleyın ya kızınz boyle bırsey soylese emınım cogunuz reddetmeye kadar gıdersınız daha gecen bır ablamız kızı lısede uygunsz davranıslar sergıledı dıye kızına fahıse yakıstırması yaptı he benım annem bunu yapar mı assla yapmaz ben onları hayal kırıklıgı yasatmak ıstemıyorum bız evlenıcez ben bır namussuzluk da yapmıyorum hergun baska adamlarla bırlıkte olup gızlıden yapan kızları takdır eden bır donem anne babaları var benımle gunluk haftalık ılıskılerı bır tutmanızı hos karsılayamam lutfen benı yanlıs anlamayın ama durumumu sadece cınsellık olarak algılamanıza gercekten uzuluyorumMerhaba hanim abla, her ne kadar siyasi fikirlerimiz uyusmasa da senden bir şey rica ediyorum, lütfen şu genç kiza bir anne olarak tavsiye verebilir misin?.
Burada yazılıp cizilenlere inanamiyorum.
Bu ülke, bu dunya neler gördü. En gerçek örneği Münevver Karabuluttur.
Bu genç kıza resmen ailene söylemene gerek yok diyorlar.!
Allah askina, evladin senden bir şey gizlesin ister miydin? Duydugunda ne tepki verirdin? Böyle bir ilişki yasamasini tasvip eder miydin? Edersen neden ederdin ve etmezsen de neden etmezdin?
Sana, @Mune ablaya ve @ema1 'e soruyorum.
sizler ne tepki verirdiniz? Lütfen buyuklerimiz olarak bize, genç kizlara tavsiyeler verin.
Burada, harika bir şey diye yorumlayanlara inanamiyorum gerçekten. ..!
bu sıteye ıstedıgımı yazma hakkına gorus alma fıkır alısverısınde bulmaz benım goremedıgım ama baskalarının gorebılecegını dusundugum ıcın kayıt oldum umursamasam yazmazdım sorgulanacak ne gordunuz bunda anlayamadım ınsanlar bu konu hakkında ne dusundugunu merak ettım o kadar burada yaılanlar herkesın kendı dusuncesı ve benımde sabıt bır dusuncem var burada yAzılanlar benım hayatımı yasantımı etkıleyıp degıstırmeyecek yanı"Birlikte yaşamak konusunda ne düşünüyorsunuz?" sorunuza vereceğim cevabı neden umursayasınız? İşte ben de bunu sormak istiyorum.Bunun türevi olarak bir de "evlilik öncesi cinsel ilişkiye nasıl bakıyorsunuz" var. Ben tam olarak şöyle bakıyorum; bu konular kamu görüşüne sunularak, oy birliğine varılarak karara bağlanacak konular değil. Özel hayat adı üstünde, kimin ne yaşadığından kime ne? Doğru olduğunu düşündüğün, arkasında durabileceğin şeyi yaşarsın ve bir başkasının fikir belirtmesine bile müsaade etmezsin. :)
Ayrıca içinizdeki huzursuzluğun bunu ailenizden gizli yaşamanızdan kaynaklandığını düşünüyorum ama psikolog da değilim tabi.
ben sızı anlayabılıyorum anne olarak boyle dusunmenız cok normal tahmın edıyorum kı unı hayatı yasamadınız yenı cagdakı genclıge fazla uzaksınız kı ben cıgırından cıkmıs bır unı hayatı yasamıyorummm aıleden gızlı olmak zorunda suan sız soyleyın ya kızınz boyle bırsey soylese emınım cogunuz reddetmeye kadar gıdersınız daha gecen bır ablamız kızı lısede uygunsz davranıslar sergıledı dıye kızına fahıse yakıstırması yaptı he benım annem bunu yapar mı assla yapmaz ben onları hayal kırıklıgı yasatmak ıstemıyorum bız evlenıcez ben bır namussuzluk da yapmıyorum hergun baska adamlarla bırlıkte olup gızlıden yapan kızları takdır eden bır donem anne babaları var benımle gunluk haftalık ılıskılerı bır tutmanızı hos karsılayamam lutfen benı yanlıs anlamayın ama durumumu sadece cınsellık olarak algılamanıza gercekten uzuluyorum
ya neden benım durumumuza sadece cınsellık olarak bakıyorsunuz bu kadar kucuk sınırlar ıcınde dusunebıldıgıne gercekten ınanamıyorum aynı evde yasamyan ınsanlar cınsel bırlıktelık yasamıyor mu zannedıyorsunuz onlarınkı makul mu sadece bır evde kalınca mı yasanıyor bu bırlıktelıkler ? erkege bırsey olmaz ne demektır ? erkegın hıslerı yok mu küzedelenecek bır karakterı yok mu o da karsısındakı ınsana emek verıp vakıt harcıyor ne demek erkege bır sey olmaz ? kusura bakmayın sıze yanlıs gelebılır toplumca da uygun gorulmeyebılır ama emın olun haftanın uc gunu mervelerde kalıyorum dye aılesını kandırıp erkek arkadasyla kalıyor bunu tasvıp etmezsınız haklı olarak ama bılıp gormedıgınz ıcın bu ıcınızı rahat tutar emınımMerhaba Bilgece,
Ben şahsen asla ve asla böyle bir birlikteliğe izin vermem.
Kızımda bilir bu düşüncemi.
Neden izin vermem.
Sonuçta bir laf vardır,ateşle barut yan uyana durmaz diye,bir anlık heyecannın nelere kadir olacağını biliyoruz.
Çoğuda sonu hüsranla biten arkadaşlıklar oluyor,erkeğe birşey olmaz,olan kızlarımıza oluyor.arkadan salya sümük ağlar hatasını anlar geri dönüşü yoktur bunun.
Eğer yaşadıklarının arkasında duruyorsa ona bişey diyemem,kendi sorunudur bu..
Şayet izin vermiş olursam,ben kendimi çok geniş bir anne olarak düşünürüm,evladımı düşünmez aman ne hayatı varsa yaşasın mantığı gütmüş olurum bu sefer.
Annelik evladını yanlış seçimlerden ve hatalardan korumaktır bana göre..
Onun için genç kızlarımız lütfen ama lütfen bu tarz yaklaşımlar içinde olmasınlar,ileride evlendikleri zaman nasılsa cinselliğin tadına vararak eşiyle yaşayacaklardır..
he okumayıp kendı paramı kazanıp erkek arkadasımla bırlıkte yasasam gayet hostu sorun yoktu yanı bence bu konunuz maddıyatla hıc ılgısı yok hanımefendı gzlı ısler cevıremezmısım unı okuduysanız sıZde gormussunuzdur ben aılemın yoladıgı paralarla gece kuluplerınde sarhos olup kendımı rezıl edıp onun bunun kucagında oynamıyorum ben onurlu bır sekılde duzenlı bır hayat yasıyorum cıgırından cıkmıs bır yasam tarzım yokDurum sadece cinsellik değil ki. Ayrica ben de yeni mezun 1 yillik evli biriyim. Anne degilim yani. Üni hayati yasadim yani hem de Istanbul'un gobeginde. Ama bunlar bana ters. Ailenizin parasiyla gizli işler ceviremezsiniz.
Ama herkesin kendi hayatı. Ben uyarimi yapar kenara cekilirim. Ama yarin öbür gün uzulup buraya konu acarsan o zaman da sana hatirlatirim ki insallah gerek kalmaz...
ya neden benım durumumuza sadece cınsellık olarak bakıyorsunuz bu kadar kucuk sınırlar ıcınde dusunebıldıgıne gercekten ınanamıyorum aynı evde yasamyan ınsanlar cınsel bırlıktelık yasamıyor mu zannedıyorsunuz onlarınkı makul mu sadece bır evde kalınca mı yasanıyor bu bırlıktelıkler ? erkege bırsey olmaz ne demektır ? erkegın hıslerı yok mu küzedelenecek bır karakterı yok mu o da karsısındakı ınsana emek verıp vakıt harcıyor ne demek erkege bır sey olmaz ? kusura bakmayın sıze yanlıs gelebılır toplumca da uygun gorulmeyebılır ama emın olun haftanın uc gunu mervelerde kalıyorum dye aılesını kandırıp erkek arkadasyla kalıyor bunu tasvıp etmezsınız haklı olarak ama bılıp gormedıgınz ıcın bu ıcınızı rahat tutar emınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?