Ev arkadaşı..

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.923
333
Tek başıma yaşıyorum 1.5 senedir. Borçlarım falan var. şimdilik idare edebiliyorum aslında. Yine de bir ev arkadaşı alsam mı almasam mı karar veremiyorum. Alayım maddi olarak faydası dokunur diyorum. Zaten haftada 4-5 gün evde olmuyorum. Bir yandan da üç kuruş için milletin afrasını tafrasını çekmeye değmez diyorum. Hem babamda geliyor. İstediği zaman kalabiliyor şimdi ev arkadaşı olunca öyle rahatta gelemez diye düşünüyorum. Bilemiyorum maddi olarak rahatlatacak ama manevi olarak emin olamıyorum. Güvenebileceğim biri olsa belki ama internetten ne kadar güvenebilirim ki.:15:

internetten tabi ki güvenme. üç beş rahatlatsın dersin yediden olursun. tanıdığın biri olsa neyse de.

Son düzenleme:
Ogrenci misin, calisiyor musun? Ben de karasizim bu konuda. Bir yandan da yalnizlik zoruma gidiyor. 1 yildir yalnız yasiyorum iyi yanlari da var kötü yanlari da. Ama ben hiç maddi acidan düşünmüyorum benim derdim yalnizliktan kurtulmak bir nebzede olsa ama anlasamazsam iki kişilik yalnızlık daha zor.

Ogrenci misin, calisiyor musun? Ben de karasizim bu konuda. Bir yandan da yalnizlik zoruma gidiyor. 1 yildir yalnız yasiyorum iyi yanlari da var kötü yanlari da. Ama ben hiç maddi acidan düşünmüyorum benim derdim yalnizliktan kurtulmak bir nebzede olsa ama anlasamazsam iki kişilik yalnızlık daha zor.

Çalışıyorum. Sorma maddi olarak bir şekilde idare edebiliyorum ama asıl zor olan yalnız olmak ya.
Doğru düzgün kız arkadaşımda yok. Oturup konuşabileceğim.
Gezebileceğim.Bir alışverişe gidebileceğim.
İnsan güveneceği dertleşeceği birini arıyor. :25::25::25::25::25:

Tek başıma yaşıyorum 1.5 senedir. Borçlarım falan var. şimdilik idare edebiliyorum aslında. Yine de bir ev arkadaşı alsam mı almasam mı karar veremiyorum. Alayım maddi olarak faydası dokunur diyorum. Zaten haftada 4-5 gün evde olmuyorum. Bir yandan da üç kuruş için milletin afrasını tafrasını çekmeye değmez diyorum. Hem babamda geliyor. İstediği zaman kalabiliyor şimdi ev arkadaşı olunca öyle rahatta gelemez diye düşünüyorum. Bilemiyorum maddi olarak rahatlatacak ama manevi olarak emin olamıyorum. Güvenebileceğim biri olsa belki ama internetten ne kadar güvenebilirim ki.:15:
Haftada 4-5 gün evde olmuyormuşsunuz o yüzden ev arkadaşı tutmanıza gerek yok.

Çalışıyorum. Sorma maddi olarak bir şekilde idare edebiliyorum ama asıl zor olan yalnız olmak ya.
Doğru düzgün kız arkadaşımda yok. Oturup konuşabileceğim.
Gezebileceğim.Bir alışverişe gidebileceğim.
İnsan güveneceği dertleşeceği birini arıyor. :25::25::25::25::25:

Aynen öyle. Ben de çalışıyorum. Geçen sene birini almıştım anlasamadik bir yil zor geçti. Yine aynı şeyleri yasamaktan korkuyorum

Ev arkadaşligi çok zor... Öyle TVde ki gibi olmuyor pek... Eğer sirf yalnizlik için istiyorsanız bosverin derim ama maddi acidan istiyorsanız bir yillik anlasin deneyin hic olmazsa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ev arkadaşı işi çok zor ya. Ne biliyim geçimsiz olur, pinti olur seni kullanmaya çalışır, pasaklı olur, herşeyi hazır bekler ben yapamıyorum diye bahane uydurur (ki üniversitede bu uyanıklardan çok vardı :9: ) ya da uyumludur güzel olur bilemiyorum. Çeşit çeşit insan var işte.
Bu saydıklarımın hepsine denk geldim sadece 2 sene içinde. :1:
Olumsuz tarafları iyi anlaştığın başka arkadaşın olunca fazla rahatsız etmiyor. Ama teke tek olunca ne çıkarsa bahtına durumu oluyor. :1:

4-5 gün yokmuşsun bir gelirsin ev otel gibi dolmuş.

Eğer alırsan da internetten ilan verme kötü niyetli birileri görür Allah korusun. Tanıdık güvendiğin kişileri haberdar et.

Ammann diyim dertsiz başınıza dert almayın ne güzel mis gibi kendi başınıza yaşıyorsunuz işte:21:
Ben aynı sınıfta olduğum bir kızla geçen sene şubattan beri yaşıyorummm...
Sadece üniv. ilişkimiz olduğu için iyi arkadaş olduğumuzu sanıyordum
tabi sonra beraber yaşamaya başlayınca aslında en nefret ettiğim insan tipi olduğunu anladım
(yalan dolan arkamdan konuşmalar dedikodumu yapmalar ve aynı zamanda 5 dakka sonra yüzüme sinsi sinsi gülücük atmalar
ve bazı şeylere hiç dikkat etmiyor ben kızıncada gidip hemen telefona sarılıp annesine bilmemkimlere anlatıyor beni kötülüyor kendini haklı çıkarmak için..
Balkona yarım saat önce çamaşır asmışım o gidip köfte pişiriyor sinirle gidip topluyorum tabi çamaşırları hiç ay afedersin düşüncesizlik ettim fln yok
hemen telefonu alıp anasını danasını arıyor duyuyorum ben mutfağa yönelincede fısıldayarak sonra aricam diyip kapatıyor... belli yani beni çekiştiriyor.
Mesela hiç ev için alışveriş yapmyor dediğini duydum hep kendine yeni ayakkablar alıyor bende almak istiyorum ama işte evin ihtiyacını ben karşılıyorum diye anlatıyordu arkadaşına sonra bakıyordum ertesi gün yeni bluzlarla yeni üstlerle kendisi çıkıyor karşıma)
ama el mahkum mecbur yaşıyoruz yalnız başına kira ödeyemem koca daire için:50::50:

Son düzenleme:
nerde satılıyor,bizde alalım dıyecektım..

ama sen sahi sahi internetten siparişle alcakmışsın..

bir kere al,kaliteli al diyelim bari..

Ev arkadaşligi çok zor... Öyle TVde ki gibi olmuyor pek... Eğer sirf yalnizlik için istiyorsanız bosverin derim ama maddi acidan istiyorsanız bir yillik anlasin deneyin hic olmazsa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yine begenemedim hannesli,
Ama yine katiliyorum! :)

Ilaveten, konu sahibi eve gelen akraba kadin olsa tamam da, babanizin uzun sureli kalmasindan -kadin bir ev arkadasi ariyorsaniz- dedigniz gibi rahatsiz olabilir...

Buyuk sehirde iseniz ve yabanci diliniz varsa intten ariyorsaniz yabanci ogrenci alabilirsiniz.
Dertsiz basima dert aldim demeden maddi anlamda kesin ve net cizgiler koyarak daha rahat edersiniz bence.
Hem sizin diliniz de gelisir.

Yalnızlığınıza ortak olacak bir hayvan dost edinseniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanımda biri olursa daha iyi Ben yalnız yaşarken doğru düzgün yemek dahi yapmıyodum Konuşacak kimse yoktu Kendimi çok yalnız hissediyordum Sonra ev arkadaşım oldu Şimdi hayatım düzene girdi Canımız ne isterse yapıyoruz Akşam çayımızı kahvemizi içip sohbet ediyoruz Hasta olunca yanımda biri var Çok seviyorum onu :)

Back
X