Ev arkadaşı

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
643
Merhaba bu yil son snifim ve kpss ye hazirlaniyorum. Yeni bir aparta ciktim cikarken de yanıma 4. Sinif birini verin ki evde ses olmasin ben bu yil derse yogunlasicam dedim. Apartlar 2 kisilk yanina rastgele birini veriyolar.. ama 4. Snf kalmamis o yzden bnm yanima 2. Snf birini verdiler. Kiz gunun hic abartmiyorum 10 saatini telefnda geciriyor. Televizyon son ses acik, tel konusmalari bangir bangir, muzik son ses vs. Ama onn da alisma sureci diye uyarmadim da arada diyodm ben seste calisamam fln diye. Bugun inanilmaz ses yapti yine. Dedim ki ilk defa. Biraz dikkat eder misin calistigimi anlamiyorum... pisman oldum dedigiime. Ben hep tekim ztn odadan cikniyosn beni hep yalnz birakiysn ben de telle konuscam tabi fln ddi. Ben bu sene ders calismaya geldim konsmak ayri laklak ayri diyrm. Tamam dedi daha kapiyi kapar kapamaz bagra bagra tepeme ciksaydin! Diyor. Hemen birini aradi yine. Ses yapma diyo madrm sessiz yer istiyo tek basina eve ciksaymis vs vs diyo. Aslinda konusma da demedim ki hakkim degil. Ama biraz dikkat eder misin dedim. Telde hakkimda demedigini birakmadi. Simdi de evde yok gitti. Ben de tuvalete bi greyim dedim afedersnz yapmis birakmis kocaman bi sey arti pis tuvalet kagitlari vs . Ben temizlemek zorinda de degilm. Uyarsam yine anlamiycak. O yine bsey degl ama bu ses icin ne yapabilirim nasil davranabilrlm lutfen bsey onerin. Kpss yi kazanmak zorundaym ailemn durumu kotu ve her sey benm kazanmama bagli cnku. Ama bu seste bsey anlamiyorum. Cok buyuk vebal altna giriyo farknda degil

Bitane agzina patlat bence :) o ne ya.. her seye tamamda o tuvaleti o halde birakmasini ben kabullenemezdim. Anasinin evinde de öyle mi birakiyormus? Tövbe ya..

Ayyy pislik temızlemeseydınız keşke gelınce yuzune vursaydınız. Pislik!

Bugn pazar oldugu icin gorevli kimse yoktu. Yarin konusacagm ama apartta baska bos yer olmadiffi icin buyuk ihtimal boyle devam edecgz. En fazla uyarirlar ama isi inada bindirip daha cok ses yapmasindan korkuyorum

Bazen onun dilinden konuşmak gerekir,kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.
Kendi odası dahi olsa iki kişi yaşıyorsunuz orada,madem gürültücü kendi çıksaymış tek odaya.
Kaldı ki bu sınavı kazanmak sizin için önemli yüz göz olmadan haddini aşmamasını sağlayın.
Mümkünse oda değiştirin.
Başarılar.

Ben genelde gece calisirim dersaneye gidemedim icin netten ders videolari dinliyorim. Ama o uyuyo bildigim icin kulaklikla dinliyorum ki rahatsiz olmasin. Hatta gunduz de kulaklikla dinliyorum. Ben de diyebilirdim benim odam istedigim gbi dinlerim diye. Ben yapamıyorum oyle. Yemin ederim ki kulagima pamuk tikayip calismayi denedim olmadi. Keman sesi vs sozsuz muzik acayim bari gurultu duycagma onda calisayim dedim yapamadim. Kazanamamaktan da cok korkuyorum. Baska yere gecme imkanim olmadığı icin burada kalmak da zorundayim .

sen onunla ilgilenmediğin için mi bangır bangır telefonda konuşuyormuş
al ıslak tuvalet terliğini vur ağzının ortasına.. al sana ilgi de töbe töbee

2.Sinif atarli ergen mode on sikayet et anlamazsa anlayacagi dilden konus. Kpss muhim bir maraton ciddiyet gerektiriyor ozveri gerektiriyor. Su asamada en son ugrasacagin seyler bunlari olmali. İmkanin varsa da cik oradan kimse icin yipranmaya degmez.

sen onunla ilgilenmediğin için mi bangır bangır telefonda konuşuyormuş
al ıslak tuvalet terliğini vur ağzının ortasına.. al sana ilgi de töbe töbee

Evet ondanmis. Evde onu yalniz birakamazmisim. Konuscak biri lazimmis. Hep ders calisiyo odamdan cikmiyomusum. Onu da anlamam lazimmis

Evet ondanmis. Evde onu yalniz birakamazmisim. Konuscak biri lazimmis. Hep ders calisiyo odamdan cikmiyomusum. Onu da anlamam lazimmis

söylesin anasına babasına bir bakıcı tutsunlar o zaman ona. işin espirisi bir yana, bu stresle çalıştığın dersten normalde 5 verim alacaksan stresle 2 alırsın. pamuk bir işe yaramaz ancak eczanelerde satılan kulak tıkaçları gürültüyü daha iyi engeller fakat onu kulağa takmak bile stres olur insanda sakince adam akıllı çalışmak varken hır gürle çalışmak niye? evet haklısın büyük bir vebalin altına giriyor ancak farkında değil. bulunduğun yerde görüşebileceğin yetkili biri varsa durumu ona ilet. arkadaşınla da bir kez daha durum hakkında konuşmanı öneririm. anlayacağını sanmıyorum ancak yinede şansını dene.

Hemen ilgili kişiye şikayet edin, hemen vakit kaybetmeyin. Yanınıza başkasını koysun, bu şekilde 1 yıl geçmez, 1.sınıf öğrencisi bile olsa daha iyi böyle saçma salak bir kızdan bin kat daha iyidir.

Ben neden KPSS çalışmıyorum sanıyorsunuz? Ben de gürültülü bir ortamda kalıyorum ve dikkatim hemen dağılır, e sınav insanı da değilim. Bir de arkadaş ortamı falan ben normal vize final zamanı bile odaya bi geldim mi 1 saat muhabbet ediyorum milletle, halbuki sadece kahve hazırlamak için 5 dk'lığına gelmişim. KPSS çok ciddiyetle çalışmayı gerektiren bir sınav, ortam kötüyse zor. İdari anlamda yetkili biriyle görüşün, ben kyk yurdunda kalıyorum ve kyk yurdunda bile 4. sınıftaki adama toleranslı davranılır.

Mesela tv mutfakta ve orasi benm odama daha yakin daha fazla ses geliyo ama acma demiyorm. Onn da hakki sikiliyl tabi acicak ama insan soylenmese bile dikkat eder. Bi de bana diyoki bak sana soyliym boyle cok calisinca olmaz 1 saat verimli calis yeter. Kalaninda kafani dagitn daha iyi olurmus. Lafa bakarmisiniz. Programimi mgunduz uyuyp gece, o uyuduktan sonra kalkip calismaya gore ayarladim ama gunduz okulum da oldugi icin bu sefer okul cok verimsiz geciyor. Asagi tukursem sakaaaal, yikari tukursem biyik

Bu ara son sinif öğrencilerinin yerine koyuyorum hep kendimi çünkü ben De oyleyim çok iyi anlıyorum tam mezuniyet telaşı is bulma telaşı gelecek kaygısı had safhada bir yıl. Bi de üniversite olgunluğuna erişemeyen insanlarla ugrasiyoruz. Etüt salonu gibi bir yer var mi. Hic apartta kalmadim yurtlarda boyle odalar var bi nebze çalışmak için alan oluyor onları düşünün. Gündüz vaktiniz olsa kütüphaneler çok verimli orsa kalın derdim ama okul varmış. Arkadaşınıza diyecek kelime bulamadım her şeye tahammül edilir ama pis tuvalete asla. İnşallah tez vakitte kurtulursunuz

Tesekkur ederim insllah. İlk sene yurtta kalmostim.orda da oda arkadim sizofreni hastasiymis .sonradan anlasildi,yurttan ayrilip tedavi gordu. Burda en azindan ayri oda diye geldim yine olmadi. Ben mi cekiyorum boyelelrini hep bilmiyorum. Çalışma odasi yok. Bir aparmann daireleri oda oda kiralaniyor sadece. Surekli acik ktphane de yok gitsem. Ztn gitsem aksam donemem apart karanlik byerde onune kadarda dolmus yok. Hem olsa bile evim varken baska yer aramak da agrima gidiyor

Bu ev arkadaşlığı, oda arkadaşlığı olayından hep nefret etmişimdir. Allah sabır versin size. Maddi durumunuz el veriyorsa tek kişi bir eve çıkma şansınız falan yok mu? Ya da yurtta tek kalma şansınız?

Kulak tıkacı edinebilirsiniz eczanelerden. Köpük olanlarından alın. Sesi tamamen kesmese de dikkat dağıtmayacak seviyeye çekebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…