Ev arkadaşı

biraz garipmiş, hiç tanımadığınız bir kişi ile aynı apart her şekilde zor olurdu zaten, bir de farklı isteklerdesiniz.
son yaptığı pisliğe değinmeyeceğim.
ama diğer konular ev arkadaşı olmasanız da sorun olabilirdi, şöyle ki yan komşumdan bize o kadar ses gelebiliyor, duvarlar çok geçirgen, sadece gürültü durumunda o yüzden alışmaya çalışmanı tavsiye ederim normalde, sonuçta odan ayrı en azından.
ama tuvalet olayı için bilemiyorum gerçekten, yani bile isteye yapmış ve kabul edilebilir bir davranış değil. sizin yerinizde olsam başka alternatifleri değerlendirirdim, apart değiştirmek de bunlardan biri

Bugn pazar oldugu icin gorevli kimse yoktu. Yarin konusacagm ama apartta baska bos yer olmadiffi icin buyuk ihtimal boyle devam edecgz. En fazla uyarirlar ama isi inada bindirip daha cok ses yapmasindan korkuyorum
hangi şehir istanbul mu? oradaki 1.2. sınıflar çok uçarı bilinçsiz oyledir diye düşündüm

tam bir salakmış ya. Şikayet et aparta sanırım yurt orası. Ev olsa zaten atarsın evden. Onu rencide etmelisin birdaha ses yapıtğında ya yeter be sus artık zaten sıçıyosun sifonu çekmiyosun bokunu görmek zorunda değilim de. Aynen böyle bak bidaha ses yapabiliomu

bende bu kadar olmasada yakın şeyler yaşadım bencil bunlar laftan anlamazlar :) üzüldüm adınıza ama uyarın odanız değişşin aparttan birileri ile konusun anlaşacağınız kişiler çıkar belki. başka memleketlerde o kadar sıkıntıyı şımarıklık çekmek için kalmıyoruz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…