ev arkadaşı?

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
Arkadaşlar ailemden uzakta bi şehirde çalışıyorum ve bir ev arkadaşım var. Bu kişiyle aynı yere kendi isteğimizle geldik atandık diyeyim. Önceden de tanışıyorduk ama samimiyetimiz yoktu.neyse aynı evde ilk zamanlar bi paylaşım oldu samimi olduk. Sonraları ise durum şu oldu. Birkaç arkadaş edindi ve ev dışında vakit geçirmek istemiyor gibi bi hali var.tabi benim de arkadaşlarım oldu edindim bilemiyorum Daha önce ev arkadaşım olmadı.normal mi yani bu.benim düşünceme göre ev arkadaşları daha yakın olur Tabiki 24 saat yan yana durmaktan bahsetmiyorum. Ama Beraber ev dışında bi paylaşımımız yok.çıkarına göre mi bakıyor. Bir de şu var hani sonradan tanışıp aynı eve girmedik.tanıyorduk birbirimizi öyle karar verdik.düşüncekerşnize ihtiyacım var. Sizce ne yapmalıyım?

Aynı yerde yaşarken insanlar birbirlerini daha iyi tanırlar.Belki zamanla sizinle paylaşacak seylerinin az olduğunu düşündü bundan doğal ne olabilir ki?Eskiden tanışıyosunuz aynı evde yaşıyorsunuz diye en yakın arkadaşınız olacak değil ya.
Hiç bir şey yapamazsınız tabiki.Sizde kendinize başka arkadaşlar bulun en iyisi

ya demek ki yokluk zamanı vaktini sizle doldurmuş. başkalarını bulunca da sizden uzaklaşmış. siz de başka arkadaşlar edinmeye çalışınç
Ben de başka arkadaşlar edindim tabi ama yine de rahatsız ediyo tavırları... teşekkür ederim cevabınız için

Arkadaşlar ailemden uzakta bi şehirde çalışıyorum ve bir ev arkadaşım var. Bu kişiyle aynı yere kendi isteğimizle geldik atandık diyeyim. Önceden de tanışıyorduk ama samimiyetimiz yoktu.neyse aynı evde ilk zamanlar bi paylaşım oldu samimi olduk. Sonraları ise durum şu oldu. Birkaç arkadaş edindi ve ev dışında vakit geçirmek istemiyor gibi bi hali var.tabi benim de arkadaşlarım oldu edindim bilemiyorum Daha önce ev arkadaşım olmadı.normal mi yani bu.benim düşünceme göre ev arkadaşları daha yakın olur Tabiki 24 saat yan yana durmaktan bahsetmiyorum. Ama Beraber ev dışında bi paylaşımımız yok.çıkarına göre mi bakıyor. Bir de şu var hani sonradan tanışıp aynı eve girmedik.tanıyorduk birbirimizi öyle karar verdik.düşüncekerşnize ihtiyacım var. Sizce ne yapmalıyım?
Ev arkadaşıyla çok mıç mıç olmamak daha iyidir
Evde iyi zaman geçirirsiniz
Gerisi iş anlaşması gibi

Aynı yerde yaşarken insanlar birbirlerini daha iyi tanırlar.Belki zamanla sizinle paylaşacak seylerinin az olduğunu düşündü bundan doğal ne olabilir ki?Eskiden tanışıyosunuz aynı evde yaşıyorsunuz diye en yakın arkadaşınız olacak değil ya.
Hiç bir şey yapamazsınız tabiki.Sizde kendinize başka arkadaşlar bulun en iyisi
Yani yüzyüze kınuşsam mı diye düşündüm kaç defa ama dediğiniz gibi illa Benimle olmak zorunda değil diyerek vazgeçtim. Açıkçası çıkar için arkadaşlık etmek istemem yalnız da eve çıkabilirim ama bi arkadaş yoldaş olur diyerek aynı eve çıkmıştım.onun çıkarına göre hareket etmesi canımı sıkıyo... teşekkürler cevap için

yakın olmaz uzak kal daha iyi yakın olunca cıvkı çıkıyor . hele eve 3. bir kişi sakın alma o zaman da kimin kimle yakın olacağı belli olmuyor . sadece aynı evde yaşayan merhaba merhabası olan inşalarsınız sıfır beklenti sonuz mutluluk :KK36:

Böyle daha iyi çok samimi ev arkadaşı sonradan ciddi problemlere sebep oluyor

Senden daha kafa sını buldum,havasını atıyodur belki de..bazıları böyle ilkokul çocuğu gibi davranabiliyor..bence hiç kafana takma, gerçekten aynı evde ne kadar az samimiyet o kadar iyi..ben de senin gibi düşünerek maddi olarak kullanılıyordum da ani bi kararla ayrıldım ev arkadaşımdan bir dönem,sonra maddi olarak çok zorlandım. Sizin görünürde bi problem de yok sadece başkalarını tercih etmesi durumu..kendi yoluna bak sen;)

Gununuzu anlatip, dertlerinizi az cok paylastginiz surece yeterli bence ev arkadasliginda. Fazla samimiyet fazla sorunu da getiriyor. Mesela bir para muhabbeti olur rahatsizligini dile getiremezsin veya samimiyetine guvenerek cok rahat davranmaya baslar ev icinde sen rahatsiz olursun.

Ev arkadaşı demek her anını beraber geçireceğin kişi demek değil ki çok fazla kafa dengi değilsiniz demek ki, bir kişiyi önceden tanıyor olmak onunla kafa yapısı yönünden aynı olacağın anlamına da gelmiyor. Onun hayatı ve onun çevresi.. sizi ilgilendiren bir durum da göremedim ben, siz de çevre edinip yapınıza göre arkadaşlar bulursanız ev arkadaşınıza sarmak zorunda kalmazsınız. Beş yılını ev arkadaşlarıyla geçiren birisi olarak söylüyorum olağan bir durum canım bu.

Bence arkadaşın normal davranıyor. Aranızda ki ilişki çok da yakın olmasın. Normal bu.

Valla bu işin sonu ayrılık ben sana söliim.
Sorunlar başlamış.
GöZe batma bi başladımı ,enson kanlı bıcaklı olunuyo ,yaşadım biliyorum...

ne kadar uzak o kadar iyi. samimileşince cılkı çıkıyor

Evde paylaştığınız şeyler size yetmeli. Arkadaşınız en iyisini yapıyor... Üzülmeyin, kafanıza takmayın bunu.:super:

Back
X