- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
- Konu Sahibi MerveEmorfe
-
Ben de yedikçe doymuyorum. Ekmek arası yedikten hemen sonra 2 tane dürüm yiyebilen bir insanım. Yemek konusunda çok başkayım, iradesizim.Soğuk memlekete kış gelince özellikle, insanın tek derdi yemek oluyor. Yedikçe doymuyorum ben bide o sıkıntı var. Daha önce diyet yaptım ben ama önemli olan her daim sağlıklı beslenmek
Canım Cuma zayıflama yarısmasına gel.Artık yeter demenin zamanı geldi bedenimize nankörlükten başka birşey yapmıyoruz. Artık güzel bir fiziğe sahip olmak istiyorum. 12-15 kilo vermem gerekiyor kızlar. Lütfen yardım edin, Arkadaşımın da vermesi gerekiyor. Çok şey araştırdım,daha öncede diyet yaptım. Şimdi oturup düşünüyorum sadece, kafam durdu
YouTube'ta bir suru egzersiz videosu var. onlarla evde calisabilirsiniz. sekeri de tamamen hayatinizdan cikarin. Siyah cay yerine yesil cay tercih edin.Sivasta yaşıyorum hava suan -30 derece. Dışarda yürümek imkansız cam acamıyoruz spora gidicem mecbur
Şeker kullanmıyorum içemiyorum da zaten şerbetli çay gibi geliyor midem bulanıyor. Haklısınız. Evde demlenilen çayın etkisi yok muYouTube'ta bir suru egzersiz videosu var. onlarla evde calisabilirsiniz. sekeri de tamamen hayatinizdan cikarin. Siyah cay yerine yesil cay tercih edin.
Yesil cay metabolizmayi hizlandiriyormus. Tum diyet videolarinda yesil cay icin diye bas bas bagiriyorlar. Yoksa da napalim elde ne varsa ona gore bi program uygulaman lazim. Yalniz seker dedigim tatli hersey. Ekmek benim de zayif noktam ama mecbur azaltmak gerekiyor.Şeker kullanmıyorum içemiyorum da zaten şerbetli çay gibi geliyor midem bulanıyor. Haklısınız. Evde demlenilen çayın etkisi yok mu
Sivas a dair hiçbirşeyi sevmiyorum belki burada ögrenci oldugumdandırSivas düğün müzikleri açıp oynayın.
Düğün Dernek-Şamama yumurtanın sarısı falan. Ben öyle yapiyorum. Can sıkıntısına da iyi geliyo. Hareket oluyo:)
Her gun yediginizden bir miktar azaltin sofradan tam doymadan kalkin gobek.basen eritme egzersizleri yapin ki kolaydir zorlamaz ayakta yapilanlari var kisa surede zayiflarsiniz birde yataga tok girmeyinArtık yeter demenin zamanı geldi bedenimize nankörlükten başka birşey yapmıyoruz. Artık güzel bir fiziğe sahip olmak istiyorum. 12-15 kilo vermem gerekiyor kızlar. Lütfen yardım edin, Arkadaşımın da vermesi gerekiyor. Çok şey araştırdım,daha öncede diyet yaptım. Şimdi oturup düşünüyorum sadece, kafam durdu
İcecek degil uzum gibi bisey kilosu 65 lira falan 10 liralik aldim ben simdilik aktardanSanatçılar içiyor bi tane içecek her yerde reklamı var o galiba. tamam alayım ne kadar fiyatı
onu denemeye calıstım da lanet olsun ya sabah değil öğlen uyanabiliyorum diyete etkisi oluyor bencekizlar acil kilo vermek icin isvec diyeti yapin. cok zor ama cok iyi verdiriyor.
arastirmani oneririm. Isvec diyeti.
şimdi nişanlımı aktara yollicam . kuru mu yoksa yumusak mı bu? insallah dediğin gibi bulurİcecek degil uzum gibi bisey kilosu 65 lira falan 10 liralik aldim ben simdilik aktardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?