Ev arkadaşım ile acil zayıflamaya ihtiyacımız var,sayfa da yeniyiz,acillll yardımmm kadınlar!!

A vitamini takviyesi verdiler mi? diyetisyenle gorusmelisiniz. Bol bol deniz urunleri, havuc ve koyu yesil sebzeler tuketin.

A vitamini takviyesi verdiler mi? diyetisyenle gorusmelisiniz. Bol bol deniz urunleri, havuc ve koyu yesil sebzeler tuketin.
Diyetisyen randevuları hep dolu Üniversiteye gözüm için gidicem o zaman diyetisyen e de doktorlara da soracağım aklımdaydı zaten de işte doktorlar dolu hep.Bol bol yersem nasıl kilo vericem :)

Hımm bak buda zayıflaman için bi sebep ne kadar güzelsin zayiflarsab dahada güzel olursun kebdini boylede motive edebilirsi
Bu resim ev halim makyaj bile yok yüzümde,Zaten insanlar güzellik konusunda moral vermeseydi eğer yada kendim böyle bisorun yaratsaydım çok daha mutsuz olurdum ama bu 77 kilo gitmeli benden !!! İki ay gibi sürede ne kadar kilo veririm bilmiyorum ama cok istiyorum .

Canim bizim bi diyet konumuz var muhtesem bi motivasyon var bnde kilo sorunu çekiyorum onlar sayesinde motivasyonum muhtesem oraya gelsene gelmek iatersen söyle konunun adini vereyim

Diyetisyen randevuları hep dolu Üniversiteye gözüm için gidicem o zaman diyetisyen e de doktorlara da soracağım aklımdaydı zaten de işte doktorlar dolu hep.Bol bol yersem nasıl kilo vericem :)
A vitamini alabilmenin baska yolunu (bol tuketmek disinda) bilmiyorum. Havuc suyu sikabilirsiniz ama rendeleyip yerseniz hem lif ihtiyaci karsilanir hem de A vitamini. Kalorisi dusuktur. Yesil sebzeler zaten en uzt duzeyde vitamin ve lif icerir ve dusuk kalorifik degerleri vardir. Cok bol miktarda salatalik, haslanmis lahana ve ispanak tavsiye ederim. Deniz urunu gerekli omega 3 ve A vitaminini saglar, onu da izgara ya da firinda pisirerek ya da corbalarda tuketirseniz, goz sagligi ve diyeti bir arada yurutmus olursunuz. Bu arada TUM BUGDAY urunlerini kesin, yerine soguk havada usumemek icin tatli patates, az miktarda pirinc tuketebilirsiniz. Ne kadar az karbohidrat alirsaniz o kadar iyi. Mutlaka diyetisyenle gorusun, plan yapar size.

Bu güzel bilgiler için bin kez teşekkür ederim

Ya ben bugun aldim oyle bi deneyim diye aktarin dedigi sekilde 10 tane cignedim 20 dakika sonra wcdeydim
goji beryy meyvesi istersen bi deneyebilirsin belki iyi gelir

Kadinlarmihanimlar bari deseydin ,daha kibar olurdu
Tatlım bence biz KADINIZ, niye dersen bizi ne bekarete göre ne şeklimize göre kimse kadın,kız,hanım,bayan diye ayıramaz! Biz sadece kadınız, inan bu kabalık değil. Öyle olsa nikah memuru seni karı-koca ilan ediyor, karı kötü bişeu demek değil. Kadınım ben

Konudaki tavsiyeler çok güzel, ben de konu sahibiyle aynı derdi taşıyorum 22 yaşındayım 158 boyum, kilom 62 olmuş. 59-60 takılıyordum hep. Mutsuzum. Evli ve öfkeli dizisindeki Dilek gibi hissediyorum kendimi, boğazıma sahip çıkamıyorum, bir de sürekli derslerle meşgulum otur otur nereye kadar.

Soğuk memlekete kış gelince özellikle, insanın tek derdi yemek oluyor. Yedikçe doymuyorum ben bide o sıkıntı var. Daha önce diyet yaptım ben ama önemli olan her daim sağlıklı beslenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…