ev arkadaşım ve sevgilisi

televizyonun tüm kablolarını sök, hızlıca çek ki prizle birlikte gelsin
kökten çözüm,
zaten size tv izlemek için fırsat vermiyorlar sanırım.

:d kolay gelsin de

Arkadaşına sen evdeyken erkek arkadaşının eve gelmesini istemediğini söyle.Bende kız arkadaşımla aynı evde kalıyorum.Asla böyle bir şeye izin vermem.
kızlar az önce tartışma yaşadık ev arkadaşımla ben de posta koydum istemiyorum artık git sevgilinle bi ev tut o zaman dediğim açtım ağzımı yumdum gözümu. sevgilim evdeyken askılı giyme dedi bana yani bu ne demek pazar bugün tatil burası benim evim pazar günü bile bu herif bizde ben de evde rahat etmek istiyorum bi de kalkmış askılı giyme diyor. bağırdı çağırdı komşular duydu. ama rest çektim kızlar topla eşyanı git dedim zaten bi taşınma durumumuz var başka ev arkadaşı buldum ama taşınana kadar bile katlanmak istemiyorum gidin dedim vermeyin bu ayın kirasını faturasını felan istemiyorum yeterki bi an önce gidin dedim. bu kişi benim en yakın arkadaşımdı şimdi duşmanım oldu

iyi etmişsin boşver, bu yüzsüzlükle daha nereye kadar gidecekti ki? yakın arkadaş diyorsun da bu kadar bencil ve pişkin bir kız yakın filan olamaz bence resmen iyi niyetini suiistimal ediyormuş. bir de askılı giyme diyor öyle mi???

işte bu yaaa okurken sinir oldum kıza zaten..ama nasıl rahatladım ya sanki kendim kovmuşum g,ibi

bunu baştan yapman gerekiyordu zaten. ne işi var elin adamının evde. bide şunu giyme diye direktif veriyor utanmadan
inşallah en kısa zamanda giderler

Bence o kiz senin ev arkadasin değil yanlış anlamışsin.

orasi arkadaşın ve sevgilisinin evi seni de yanlarına almış gibiler.

Buradan bakınca cidden böyle görünüyor.

ev arkadaşını değiştir.

Tv sesi yüksekken gidip kısarsanız ve kaç kere uyarmanız gerektiğini,komşulardan sürekli şikayet dinlemek zorunda kaldığınızı,dikkatli olmazsanız apartmanda komple sorun yaşayabileceğinizi sakin bir dille anlatın.
Yüksek perdeden konuşursanız işi inada bindirebilirler
düzeltme : iş bu mesaj konu sahibinin son tartışmasını görmeden yazılmıştır.
Allah sabır versin iyi etmişsin kovmakla

Aa bunu görmemiştim 10 kilo yağdan verdim şu anda yağlarım eridi

ohh süper olmuş.

İyi yapmışsınız Son yorumunuzu okudum. Benim kardeşim aynı sorunu çokça yaşadığı ama tepki vermekte geciktiği için çok çekti. Şimdi eve tek başına çıkacak, Size de aynısını tavsiye ederim yeni bir ev arkadaşı genelde yeni bir sorun demek

Askılı giymeni neden istemiyormuş?
Sevgilisinin gözüne mi güvenmiyormuş?

Sevgilisinin yanında arkadaşından rahatsız olan kızlara gıcık olurum.

Ağzına sağlık.

cocuğun kulağında duymayla ilgili bir sıkıntı olabilir.sesi çok açtıgının farkında bile olmayabilir.komşumuzun oğlu da böyleydi,kulağında iltihap varmış duyma sıkıntısı yaratıyormuş.Ev arkadaşına söyle bence sevgilisi bir kbb uzmanına muayene olsun.

çok iyi yapmışsın, gidip birlikte yaşasınlar asalaklar

işte bu yaaa okurken sinir oldum kıza zaten..ama nasıl rahatladım ya sanki kendim kovmuşum g,ibi

Gidiyor mu bari.. insallah gider arsızlar

bunu baştan yapman gerekiyordu zaten. ne işi var elin adamının evde. bide şunu giyme diye direktif veriyor utanmadan
inşallah en kısa zamanda giderler

Aa bunu görmemiştim 10 kilo yağdan verdim şu anda yağlarım eridi

ohh süper olmuş.

iyi yapmışsın bu tarz şeyleri baştan konuşmak lazım bence.

aynısı benim aklıma geldi
çok mu fesatım nedir

Askılı giymeni neden istemiyormuş?
Sevgilisinin gözüne mi güvenmiyormuş?

Sevgilisinin yanında arkadaşından rahatsız olan kızlara gıcık olurum.

Ağzına sağlık.

Sağolun kızlar valla ben de rahatladım. Yalnız yaşama korkum var ben yalnız yaşayamam ailem de memlekette benim yaşadığım şehirde yani İstanbulda hiç akrabam felan da yok o yüzden ev arkadaşıyla yaşıyorum yalnızlığı sevmem pek ama böyle arsızı olacağına hiç olmasın daha iyi.
Evin kontratı filan benim üstüme tartıştık sonra sakince konuştuk tabi eşyaları ne yapacağımızı felan eşyaların hepsi zaten bana ait bak başının çaresine dedim o eşyaların senetlerini ben ödüyorum kendisi sadece bavulunu alıp gelmişti ama eşyada hak iddia ediyor. başının çaresine bak eşyalar benim parasını ben ödüyorum taksitle dedim. pislik yapmaya yer alıyor sanki. içimdeki herşeyi saydım kızlar kimsenin sevgilisini istemiyorum evimde yeni arkadaşa da söyledim o konuda anlaştık. bu defa esnek değilim. Sevgilin gelip gidecekse eve çıkmayayım senle dedim ben de zaten getirmem sevgilimi filan dedi. Zaten ben anlamıyorum koskoca adamın iki kadının olduğu evde ne işi var. neyse evde mis gibi gıcır gıcır koltuk takımı yemek takımı iki yatak odası bir tane kocaman 4k'lı tv yepyeni sıfır beyaz eşyalar felan var hepsi alnımın teri artık kimseye hatır için katlanmak pabuç bırakmak yok. sağolun desteğiniz için

Eline sağlık iyi yapmışsın. Ben yıllardır yurtta kalıyorum ve şunu çok iyi anladım ne zaman aman kırılmasın, aramız bozulmasın diye davransam , alttan alsam olan bana oluyor. Yeni ev arkadaşınızla net sınırlar çekin. Sorun yaşamayın.

Allah ıslah etsin sapık zihniyetli kıskanç pislik!!!!! Defolsun gitsin ya!!!! Nefret ediyorum ya böyle insanlardan!!!! Arkadaş nedir artık kafam almıyor yaaa!! Sanki gözün var sığırr erkek arkadaşında!! Defolsun!

Benim ev arkadaşımda fırınımı götürdü canım ona tamah etti yani. İllallah diyip tek yaşamaya başlamıştım kafam o dönem çok rahatlamıştı.
Eşyaların neyini konuşuyorsunuz ki hepsini sen ödüyorsun? Arsız insanların kafasının nasıl çalıştığını anlamış değilim

Yüzsüze bak
İnadına şort da giyicem üstüne deseydin de kudursaydı
Kontrat aizin üstünüze mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…