televizyonun tüm kablolarını sök, hızlıca çek ki prizle birlikte gelsin
kökten çözüm,
zaten size tv izlemek için fırsat vermiyorlar sanırım.
:d kolay gelsin de
Komşuya söyle ben acmıyorum tv yi.böyle biri var teyze gir sen söyle benide dinlemiyorlar.derdim ben olsam..
Hatta git bugün komşuyla anlaş sen evden cık gelip azarlasın onları ver teyzeye gazı..ders calışamıyorum kitap okutamıyorum sizde bıktınız bende diye
Ayyy kız ben cok fenayım yapardım yeminle.hele komşu halden anlayan biriyse cok iyi olur acıkca konuş derim ben.ben niye utanıyım canım onlar utansın
kızlar az önce tartışma yaşadık ev arkadaşımla ben de posta koydum istemiyorum artık git sevgilinle bi ev tut o zaman dediğim açtım ağzımı yumdum gözümu. sevgilim evdeyken askılı giyme dedi bana yani bu ne demek pazar bugün tatil burası benim evim pazar günü bile bu herif bizde ben de evde rahat etmek istiyorum bi de kalkmış askılı giyme diyor. bağırdı çağırdı komşular duydu. ama rest çektim kızlar topla eşyanı git dedim zaten bi taşınma durumumuz var başka ev arkadaşı buldum ama taşınana kadar bile katlanmak istemiyorum gidin dedim vermeyin bu ayın kirasını faturasını felan istemiyorum yeterki bi an önce gidin dedim. bu kişi benim en yakın arkadaşımdı şimdi duşmanım olduArkadaşına sen evdeyken erkek arkadaşının eve gelmesini istemediğini söyle.Bende kız arkadaşımla aynı evde kalıyorum.Asla böyle bir şeye izin vermem.
işte bu yaaakızlar az önce tartışma yaşadık ev arkadaşımla ben de posta koydum istemiyorum artık git sevgilinle bi ev tut o zaman dediğim açtım ağzımı yumdum gözümu. sevgilim evdeyken askılı giyme dedi bana yani bu ne demek pazar bugün tatil burası benim evim pazar günü bile bu herif bizde ben de evde rahat etmek istiyorum bi de kalkmış askılı giyme diyor. bağırdı çağırdı komşular duydu. ama rest çektim kızlar topla eşyanı git dedim zaten bi taşınma durumumuz var başka ev arkadaşı buldum ama taşınana kadar bile katlanmak istemiyorum gidin dedim vermeyin bu ayın kirasını faturasını felan istemiyorum yeterki bi an önce gidin dedim. bu kişi benim en yakın arkadaşımdı şimdi duşmanım oldu
kızlar az önce tartışma yaşadık ev arkadaşımla ben de posta koydum istemiyorum artık git sevgilinle bi ev tut o zaman dediğim açtım ağzımı yumdum gözümu. sevgilim evdeyken askılı giyme dedi bana yani bu ne demek pazar bugün tatil burası benim evim pazar günü bile bu herif bizde ben de evde rahat etmek istiyorum bi de kalkmış askılı giyme diyor. bağırdı çağırdı komşular duydu. ama rest çektim kızlar topla eşyanı git dedim zaten bi taşınma durumumuz var başka ev arkadaşı buldum ama taşınana kadar bile katlanmak istemiyorum gidin dedim vermeyin bu ayın kirasını faturasını felan istemiyorum yeterki bi an önce gidin dedim. bu kişi benim en yakın arkadaşımdı şimdi duşmanım oldu
Aa bunu görmemiştim 10 kilo yağdan verdim şu anda yağlarım eridikızlar az önce tartışma yaşadık ev arkadaşımla ben de posta koydum istemiyorum artık git sevgilinle bi ev tut o zaman dediğim açtım ağzımı yumdum gözümu. sevgilim evdeyken askılı giyme dedi bana yani bu ne demek pazar bugün tatil burası benim evim pazar günü bile bu herif bizde ben de evde rahat etmek istiyorum bi de kalkmış askılı giyme diyor. bağırdı çağırdı komşular duydu. ama rest çektim kızlar topla eşyanı git dedim zaten bi taşınma durumumuz var başka ev arkadaşı buldum ama taşınana kadar bile katlanmak istemiyorum gidin dedim vermeyin bu ayın kirasını faturasını felan istemiyorum yeterki bi an önce gidin dedim. bu kişi benim en yakın arkadaşımdı şimdi duşmanım oldu
aynısı benim aklıma geldiBelki başka sesleri örtmek için acıyorlardır
Aklıma bu geldi benim hemen
kızlar az önce tartışma yaşadık ev arkadaşımla ben de posta koydum istemiyorum artık git sevgilinle bi ev tut o zaman dediğim açtım ağzımı yumdum gözümu. sevgilim evdeyken askılı giyme dedi bana yani bu ne demek pazar bugün tatil burası benim evim pazar günü bile bu herif bizde ben de evde rahat etmek istiyorum bi de kalkmış askılı giyme diyor. bağırdı çağırdı komşular duydu. ama rest çektim kızlar topla eşyanı git dedim zaten bi taşınma durumumuz var başka ev arkadaşı buldum ama taşınana kadar bile katlanmak istemiyorum gidin dedim vermeyin bu ayın kirasını faturasını felan istemiyorum yeterki bi an önce gidin dedim. bu kişi benim en yakın arkadaşımdı şimdi duşmanım oldu
iyi etmişsin boşver, bu yüzsüzlükle daha nereye kadar gidecekti ki? yakın arkadaş diyorsun da bu kadar bencil ve pişkin bir kız yakın filan olamaz bence resmen iyi niyetini suiistimal ediyormuş. bir de askılı giyme diyor öyle mi???
çok iyi yapmışsın, gidip birlikte yaşasınlar asalaklar
işte bu yaaaokurken sinir oldum kıza zaten..ama nasıl rahatladım ya sanki kendim kovmuşum g,ibi
Güle güle
Gidiyor mu bari.. insallah gider arsızlar
bunu baştan yapman gerekiyordu zaten. ne işi var elin adamının evde. bide şunu giyme diye direktif veriyor utanmadan
inşallah en kısa zamanda giderler
Tv sesi yüksekken gidip kısarsanız ve kaç kere uyarmanız gerektiğini,komşulardan sürekli şikayet dinlemek zorunda kaldığınızı,dikkatli olmazsanız apartmanda komple sorun yaşayabileceğinizi sakin bir dille anlatın.
Yüksek perdeden konuşursanız işi inada bindirebilirler
düzeltme : iş bu mesaj konu sahibinin son tartışmasını görmeden yazılmıştır.
Allah sabır versin iyi etmişsin kovmakla
Aa bunu görmemiştim 10 kilo yağdan verdim şu anda yağlarım eridi
ohh süper olmuş.
İyi yapmışsınız Son yorumunuzu okudum. Benim kardeşim aynı sorunu çokça yaşadığı ama tepki vermekte geciktiği için çok çekti. Şimdi eve tek başına çıkacak, Size de aynısını tavsiye ederim yeni bir ev arkadaşı genelde yeni bir sorun demek
iyi yapmışsın bu tarz şeyleri baştan konuşmak lazım bence.
aynısı benim aklıma geldi
çok mu fesatım nedir
Askılı giymeni neden istemiyormuş?
Sevgilisinin gözüne mi güvenmiyormuş?
Sevgilisinin yanında arkadaşından rahatsız olan kızlara gıcık olurum.
Ağzına sağlık.
Sağolun kızlar valla ben de rahatladım. Yalnız yaşama korkum var ben yalnız yaşayamam ailem de memlekette benim yaşadığım şehirde yani İstanbulda hiç akrabam felan da yok o yüzden ev arkadaşıyla yaşıyorum yalnızlığı sevmem pek ama böyle arsızı olacağına hiç olmasın daha iyi.cocuğun kulağında duymayla ilgili bir sıkıntı olabilir.sesi çok açtıgının farkında bile olmayabilir.komşumuzun oğlu da böyleydi,kulağında iltihap varmış duyma sıkıntısı yaratıyormuş.Ev arkadaşına söyle bence sevgilisi bir kbb uzmanına muayene olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?