ev arkadaşım ve sevgilisi

Ayyy endişelendim şimdi
Verme kız hiçbişeyini
Ama dikkat et gıcıklığına zarar da vermesin
Alamaz dimi bişi

Hiç çekme ev arkadaşını değiştir canım,saygısız insanlar ne münasebet, bu ne rahatlık..

Böyle işi pislige sürüyorsa ben nu arkadasin eşyaları kaçırmasindan bile endiselenirim

Arkadasin sevgilisinin o evde ne işi var? Kız kiza yaşanmıyor mu ?

Sesi fazla acmalarinin sebebi farklidir.. sakın gidipte siz kismayin. Goreceginiz manzara hoş Olmayabilir.

Teşekkür ederim canım

Bilemiyorum canım artık kafası ne yönde çalışıyosa... Madem evdeki kadından rahatsızsın neden adamı eve getiriyosun di mi

Hepsini ben oduyorum bi kısmına ailem yardım etti kalanı ben çalışıyorum alnımın teriyle ödüyorum

Yüzsüze bak
İnadına şort da giyicem üstüne deseydin de kudursaydı
Kontrat aizin üstünüze mi ?
Evet benim ama bende bu evden taşınmak istiyorum evle alakalı çok sorun var yani bıktım artık bunlar beni çok yıprattı tesisatı biter ısınma sorunu başlar o biter komşu sorunu felan yani neyse arkadaşımın ev üzerinde hakkı yok sadece yaşadığı sure boyunca masrafları beraber karşılamış bulunduk canım

Ayyy endişelendim şimdi
Verme kız hiçbişeyini
Ama dikkat et gıcıklığına zarar da vermesin
Alamaz dimi bişi
Alamaz zaten yakında gidecek en fazla bi hafta daha yani toparlanır felan

Hiç çekme ev arkadaşını değiştir canım,saygısız insanlar ne münasebet, bu ne rahatlık..
Haklısın canım çok saygısız başka biriyle anlaştım bakalım inşallah o iyi olur

Böyle işi pislige sürüyorsa ben nu arkadasin eşyaları kaçırmasindan bile endiselenirim
Eşya isteyince bende şaşırdım zaten ne alaka dedim yani ben bu evi zamanında tuttum ben dayadım doşedim o sadece valizini aldı geldi yani

Arkadasin sevgilisinin o evde ne işi var? Kız kiza yaşanmıyor mu ?
Canım yaş 25 ailem uzakta şehirde tek başımayım yanıma bi yoldaş olsun istedim çocuk değiliz o yaşta birinin sevgilisinin olması normal hadi orası onun da evi dedik anlayış gosterdik ama demekki olmuyomuş

O, evden gider gitmez anahtarları ve kilitleri değiştirin, size evin anahtarını bırakıp gitmesine sakın güvenmeyin. Ertesi gün ya da bir iki gün sonra değiştirecekseniz kapınızı kitleyip anahtarı üstünde bırakın ve arkadan sürgüsünü çekin. Böyle arsız insanlar plastik bardağın bile hesabını yapar. Her potansiyel var bu terbiyesizlerde. Evden kovmakla iyi yapmışsınız. Yalnız yaşamak dünyanın en rahat şeyi ama yapamıyorsanız bir şey diyemeyiz. Mazallah evinize girip eşya kaçırabilir siz yokken/uyurken. İşten izin alın toplanırken evde durun, çünkü sizin yatak odanızdan bile eşya yürütebilir sevgilisiyle.

Kim ne derse desin ayni evde yasadigim arkadasimin eve erkek getirmesini asla kabul etmezdim. Kimseye guven olmaz bu zamanda kimseye. Neler okuyoruz. Bu arada aklima geldi de S sevmesendebeni nerdesin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…