Sağolun kızlar valla ben de rahatladım. Yalnız yaşama korkum var ben yalnız yaşayamam ailem de memlekette benim yaşadığım şehirde yani İstanbulda hiç akrabam felan da yok o yüzden ev arkadaşıyla yaşıyorum yalnızlığı sevmem pek ama böyle arsızı olacağına hiç olmasın daha iyi.
Evin kontratı filan benim üstüme tartıştık sonra sakince konuştuk tabi eşyaları ne yapacağımızı felan eşyaların hepsi zaten bana ait bak başının çaresine dedim o eşyaların senetlerini ben ödüyorum kendisi sadece bavulunu alıp gelmişti ama eşyada hak iddia ediyor. başının çaresine bak eşyalar benim parasını ben ödüyorum taksitle dedim. pislik yapmaya yer alıyor sanki. içimdeki herşeyi saydım kızlar kimsenin sevgilisini istemiyorum evimde yeni arkadaşa da söyledim o konuda anlaştık. bu defa esnek değilim. Sevgilin gelip gidecekse eve çıkmayayım senle dedim ben de zaten getirmem sevgilimi filan dedi. Zaten ben anlamıyorum koskoca adamın iki kadının olduğu evde ne işi var. neyse evde mis gibi gıcır gıcır koltuk takımı yemek takımı iki yatak odası bir tane kocaman 4k'lı tv yepyeni sıfır beyaz eşyalar felan var hepsi alnımın teri artık kimseye hatır için katlanmak pabuç bırakmak yok. sağolun desteğiniz için