Ev arkadaşım

senin erkek arkadaşını ilk kabul edip sonradan yan çizen o değilm o sana bu yanlışı yaparken hiç düşünmemiş sen neyi düşünüyosunki aynı bölümde olmanız ne ifade eder ailenin emeğne yazık hiç bişeyi ona sormak zorunda değlsin canın istedi evden çıkıyosun o neye karışabilirki bence ödeme derim tabi şu 1 ay önceden söyleme olayınıda bi araştırman gerek ve kapının arkasında anahtar olunca dışardan o kapının açıkmıcanı salak olmayan herkes bilir o sana çok yanlış yapmış sen şimdi bunumu düşünüyosun aynı bölümdesiniz diye bence vicdanın rahat olsun sen üstüne düşenin fazlasını bile yapmışşın

bencede konuşup en azından bi noktada anlaşmaya çalışayım ya. çünkü devlet yurduna başvuru yapıcam depozito istiyolarmış şu an elimdeki para bu kira.. artık aileme yalan söylemek istemiyorum belirli bi yerim olsun istiyorum.. ama o kızda bu akıl varken ortak nokta bulurmuyuz bilemiyorum 32 yaşında ama sağolsun hiç ablalığını göremedim beni eve alması dışında.

ben yüzyüze söylemek istedim zaten memlekete gitmiştim telefonla falan görüşmeyiz onla. evede gelemedim geldiğimde ise giremedim kapıdan döndüğüm bile oldu.. yani tek suçum 2 hafta daha önce söyleyememem..

o kadar kötü olamaz herhalde keşke tamamını isteseydi de kavga etmeye daha müsait olurdu bu durum.. yarısını istiyo bi yandan hak veriyorum. fakat yaşadıklarımı düşününce keşke bu kadar anlayışlı olmasaydım diyorum ki normalde pek anlayışlı sayılmam sırf zor zamanımda evini açtı diye bu anlayışım.. ama resmen sömürdü beni kaldığım süre içinde..

ozaman erkek arkadaşınında söylediği gibi verip çenesini kapatcn başka çere yok :44:

Allaha bırak daha kötü bulur cezasını sen başımın gözümün sadakası olsun de geç ama tabi Allaha havale etmeyide unutma

aynen öyle yapıcam canım, o parayı verdikten sonra 1 ay daha sinirden kafayı yerim herhalde sonra kendime gelirim napiyim..

bende çook çektım bu ev arkadaş derdınee.. çok ıyı bılırım boyle ınsanları sende haklısın bu karakterden herşey beklenır olur olmadık konuşur durur.
Zaten bakışları yeter bıde anladığım kadarıyla yetınmeyıp çrkınleşrdee, bende ıkı ev değştrdım elde varr sıfırr yanıı. boşver verıp kurtul hıç muhattap olma 1 ay sıkışcaksın olmasa daha ıyı tabı ama yapcak bışeyy yok canım

verdim zaten canım maalesef , ve verdiğim gün evden kovdu eşyalarımı daha sonra alıcaktım ama o gün almak zorunda kaldım

verdim zaten canım maalesef , ve verdiğim gün evden kovdu eşyalarımı daha sonra alıcaktım ama o gün almak zorunda kaldım

boşver daa, gıden para olsun tecrube kazanmş oldun canm kmseye guvenılmıyo, ben en son otele yerleşmıştım yarım dönemımı oyle geçırdım ınsanlara guvensızlıkten daha da çkmadım kımseyle eve falan:)

aynen canım bende otel düşündüm de pahalı geliyo bana,İstanbul'da güvenilir uygun bi otelde bulamam zaten.. şu an erkek arkadaşımda kalıyorum ama ailem gelicekmiş benim kalcak yerim yok çıktığımdan haberleri yok bu da ayrı bi derdim zaten param geçsin elime de yurda başvurcam tek çarem o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…