Ev arkadaşım

savatage

80s.."revolution calling"
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
763
2
46
İstanbul
yarın sabaha kadar ne kadar fikir alsam kardır diyip konu açmak istedim, basit bişi olsa da ben kendime dert yaptım maalesef ben bu dönem ortasında evsiz kalmıştım. sınavda bi kızla tanıştım ona sordum ev arkadaşı arayan var mı çevrende diye, bu da ben varım ama erkek arkadaşımla kalıyorum dedi. bende başka yerler baktım tabi kalıcak yer bulamayınca bu kızın yanına taşındım.ama benimde erkek arkadaşım kalıcak dedim kabul ettiler.1 ay sonra bu ev 4 kişiyi kaldırmıyo diye erkek arkadaşımı kovdular. bende rahatsız oldum. bigün evdeyken erkek arkadaşının 2 arkadaşı geldi ben evde yalnızdım.çok rahatsız oldum bu yüzden erkek arkadaşımda kalıyodum. 2 ay orda kalmadığım halde kirayıda faturaları da ödedim. zaten eve giremiyodum.kapının arkasına anahtar koyuyodu. zil çalışmıyodu. telefonu açıksa arayıp girebiliyoduk.kapıda öyle mal gibi bekliyoduk her gittiğimizde.martın 15inde ben evden çıkmak istediğimi söyledim çünkü anca o zaman eve girebildik. bu sinirlendi sonra bana borçlarından falan bahsetti. sonra tek şartım var bi daha ki ayın kirasınıda vericeksin dedi. tamam dedim. ama sora düşününce içime oturdu. 325 tl bana göre az para değil. ailem onu kazanabilmek için ne kadar ter döküyolar. bugün aradım. yarın müsaitsen gelicem dedim. kirayı ne zaman getiriceksin dedi. yarın dedim. eşyalarını ne zaman alıcaksın dedi. yarın almaya çalışıcam dedim. tutturdu haftasonu misafirim gelicek yarın akşama kadar al eşyaları ben temizlik yapçam bilmem ne ya tamam diyorum papağan gibi bin kere aynı şeyi tekrarladı bende sinir oldum. hiç içimden gelmiyo kirayı vermeye ama aynı okuldayız işte.sizce napmalıyım? erkek arkadaşımda verelimde çenelerinden kurtulalım muhattap olmak istemiyorum böyle seviyesiz insanlarla diyo. ama az para değil ki ya

gecmis olsun cnm ev arkadasligi problemini az cok bende bilirim bir cok seye katlanmak zorunda hissedersin kendini ama katlanmak zorunda degilsin.. o parayi hayir vermicem diyebilmen lazim... okadar terbiyesizligi yapan insana iyilik yapsan ne yapmasan ne... sana cektirdiklerine saysin...

evden çıkmak için o kızın iznimi olması gerekiyor..parayı vermezsen eşyalarını mı vermez?
oturmadığım ayın kirasını neden vereyim?

sağol canım ya =( beni zor zamanımda evine aldı diye katlanıyorum buna. evde kaldığım sürede bile odama adam gibi giremiyodum kapının önünde oturuyodu kalkmıyodu bende zorla kapıyı aralayıp girmeye çalışıyodum.ben memleketime gittiğimde de odama giriyodu bi kere gıkımı çıkarıp saygısızlık etmedim. ben o eve fazlasıyla para verdiğimi düşünüyorum. ama ne yapıcağımı bilmiyorum aynı okulda olmasak belki bi derece rahat olurdum=(

evden çıkmak için o kızın iznimi olması gerekiyor..parayı vermezsen eşyalarını mı vermez?
oturmadığım ayın kirasını neden vereyim?

eşyalarımı vermez herhalde öyle bi yapısı var gibi günahını almak istemem. zaten 2 ay kalmadığım halde kirayı verdim faturaları ödedim. 3. ye aynısını yapmak istemiyorum. evden çıkmak istediğimi 1 ay önce söylememişim diye öyle şart koydu..

ailenle git esyalarını al cık hiç muhattap olma kalmadıgın ayların kirasını fazlasıyla vermişsin zaten

ailenle git esyalarını al cık hiç muhattap olma kalmadıgın ayların kirasını fazlasıyla vermişsin zaten

ailemin haberi yok maalesef söyleyememde. çünkü başta yalan söylemek zorunda kaldım erkek arkadaşıyla kaldığını bilmiyo ailem.

keşke vericem parayı demeseydin....

valla ben evden çıkıcam dediğimde öyle bi sinirlendi ki, ilk önce parayı veremem dedim ama sen bu işleri bilmiyosun evden çıkmak istediğini 1 ay önce söylicektin ben nerden para bulayım falan dedi. bende tartışmamak için vermeye çalışçam dedim. demez olaydım..

neden vereıyosunkı zaten kalmadıgın iki ayın kırasınıda vermıssınkı evde mısafır gıbıymıssın kalamamıssın bile. benimde başımdan geçti böyle olaylar ama günü gününe hesaplayıp parasını hallettim ama kavgalı çıkmak zorunda kaldım. tek başıma eve çıkıp kafayı dinledim sonra. tavsiyem verme hakkı olmayan parayı.......

inan vermek hiç içimden gelmiyo ailem aklıma geliyo kaç yaşında insanlar hala çalışıyolar, 3 kardeşiz üçümüzde üniv. deyiz.ayrı şehirlerde ayrı evlerde. kıza vericem parayı kardeşlerime versem daha makbul ama işte aynı okuldayız aynı bölümdeyiz bu yüzden çekiniyorum =(

cnm hic takma biraz dominant ol sen o kiz sana iyilik yapmissa sende ona yapmissin daha ne yapacaksin.. heseyi 4 4lük yapmissin ona sükür etsin... ayni okuldasin diye herkesin dedigine evet diyecek halin yok herhalde... duyan senin karakterinide bilir ev arkadasininda... zorlama kendini evede girip esyalarini alicaksin agiz dalasina bile girme..

ya inan benımde sınıf arkadaşımdı kendısı küs kaldık orda burda benım dedıkodumuda yapmıstr ben haklıysam gocunmam ama eve cıkıpta yakın arkadaşlar bile sorun yaşar. sonuçta sen haklısın aynı okulda olsanız bıle sorun ne olucakkı

hayır demeyi bi öğrenebilsem .. erkek arkadaşımda verelim kurtulalım diyo başka seçenekte sunmuyo.. yarın ola hayrola ne diyim.. sevgilisinden de korkuyorum açıkçası iri yarı pala bıyıklı :44:

benim hakkımda atar diye korkuyorum onun çevresi çok geniş okulda, paramızı vermeden çıktı bizi zor durumda bıraktı biz ona iyilik yaptık der abarta abarta anlatırda millete de ben kötü olurum diye korkuyorum ..

anladım zaten demiştim aynısı bende yaşadım. ama seni bilen arkadaşların sagduyulular zaten ınanmaz gelır sana sorarlar işin aslını. bu durum can sıkıcı oluyo.ya parayı verıncede de yada şimdidede arkandan atıp tutubılır ama bunu yapacak kız her türlü yapar ardından atabılıırde.

ben çevremdeki herkese anlattım zaten hepsi biliyo ama o üst sınıfta ve ben üst sınıftan kimseyi tanımıyorum ama onlar beni o kızın ev arkadaşı olarak biliyolar , tanımadığım insanların yanımdan geçince hakkımda konuşmalarından çok rahatsız olucam biliyorum. belki böyle bişi olmicak ben kuruntu yapıyorum belki de bilemiyorum çıkıcam dediğim günden beri ne yapıcağımı düşünüyorum. okulda da bazı arkadaşlara sordum kontratta faturalarda ismin yok ne diye vercen parayı kanıtlasın senin o evde kaldığını diyolarda, vicdanım el vermiyo işte.. yarın sabah 10 buçuğa kadar evdeymiş onun olmadığı saatte gidip eşyalarımı alıp parayıda bırakmasam mı diye düşündüm ama sonrası ..

çekinip sıkıntıya girme bence bu ev arkadaşlıgı konuları sıkıntılı bıter genelde.ama tek basına davranma derım bence kızla konusup evden ayrılırken fılan yanında arkadaşın yada erkek arkadaşın olsun bende sıkışıgım kalmadım zamanda bile para verdim hakkım olmayan parayıda verememde zaten erkek arkadasıyla kalıyomus ödesinler borçlarını senden çıkarmaya çalışıyolar..

erkek arkadaşımla gidicem canım.. haklısın benden çıkarmaya çalışıyolar hem ben eve taşındığımda borçları olduğunu söylememişti. ben düzenli olarak faturada payıma düşeni hep ona verdim internetten takip etmeye başladığımda ödemediğini gördüm üzerine 1 yıllık borçları var elektrik ve suya. elektrik ve su kapalı görünüyo ama nedense biz kullanabiliyoduk. ben ona ilk girdiğimde depozito, eşya kullanım parası ne kadar vericem dedim. onlara gerek yok demişti. şimdi de zaten eşya kullanım parası almamıştım senden diyo kirayı isterken onu da bahane etti. uf valla çok zor birilerini kırmadan bu işleri halletmek =(

eşya kullanım parasını başta istememişken şimdi istiyomuş seni düşünse ılımlı bırı olsa zaten bunu bıle ortaya katmazdı. hem anlamıyorumkı senden kalmadıgın ayın parasını alması bence cok mantıksız baksın başının çaresiii kendisi ortada kırılıcak bişe yok. ben tartışma yaşamak olumsuzluk yaşamak istemıyorum dıye paramı vereceksın. para kazanmak hiç kolay degılkenn. en azından onun ıstedıgı kadar parayı vermede bı noktada anlaşınnn. ama ben olsam hıc vermezdımm bana aıt olamayn masrafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…