gecmis olsun cnm ev arkadasligi problemini az cok bende bilirim bir cok seye katlanmak zorunda hissedersin kendini ama katlanmak zorunda degilsin.. o parayi hayir vermicem diyebilmen lazim... okadar terbiyesizligi yapan insana iyilik yapsan ne yapmasan ne... sana cektirdiklerine saysin...
evden çıkmak için o kızın iznimi olması gerekiyor..parayı vermezsen eşyalarını mı vermez?
oturmadığım ayın kirasını neden vereyim?
ailenle git esyalarını al cık hiç muhattap olma kalmadıgın ayların kirasını fazlasıyla vermişsin zaten
keşke vericem parayı demeseydin....
neden vereıyosunkı zaten kalmadıgın iki ayın kırasınıda vermıssınkı evde mısafır gıbıymıssın kalamamıssın bile. benimde başımdan geçti böyle olaylar ama günü gününe hesaplayıp parasını hallettim ama kavgalı çıkmak zorunda kaldım. tek başıma eve çıkıp kafayı dinledim sonra. tavsiyem verme hakkı olmayan parayı.......
sağol canım ya =( beni zor zamanımda evine aldı diye katlanıyorum buna. evde kaldığım sürede bile odama adam gibi giremiyodum kapının önünde oturuyodu kalkmıyodu bende zorla kapıyı aralayıp girmeye çalışıyodum.ben memleketime gittiğimde de odama giriyodu bi kere gıkımı çıkarıp saygısızlık etmedim. ben o eve fazlasıyla para verdiğimi düşünüyorum. ama ne yapıcağımı bilmiyorum aynı okulda olmasak belki bi derece rahat olurdum=(
inan vermek hiç içimden gelmiyo ailem aklıma geliyo kaç yaşında insanlar hala çalışıyolar, 3 kardeşiz üçümüzde üniv. deyiz.ayrı şehirlerde ayrı evlerde. kıza vericem parayı kardeşlerime versem daha makbul ama işte aynı okuldayız aynı bölümdeyiz bu yüzden çekiniyorum =(
cnm hic takma biraz dominant ol sen o kiz sana iyilik yapmissa sende ona yapmissin daha ne yapacaksin.. heseyi 4 4lük yapmissin ona sükür etsin... ayni okuldasin diye herkesin dedigine evet diyecek halin yok herhalde... duyan senin karakterinide bilir ev arkadasininda... zorlama kendini evede girip esyalarini alicaksin agiz dalasina bile girme..
ya inan benımde sınıf arkadaşımdı kendısı küs kaldık orda burda benım dedıkodumuda yapmıstr ben haklıysam gocunmam ama eve cıkıpta yakın arkadaşlar bile sorun yaşar. sonuçta sen haklısın aynı okulda olsanız bıle sorun ne olucakkı
benim hakkımda atar diye korkuyorum onun çevresi çok geniş okulda, paramızı vermeden çıktı bizi zor durumda bıraktı biz ona iyilik yaptık der abarta abarta anlatırda millete de ben kötü olurum diye korkuyorum ..
anladım zaten demiştim aynısı bende yaşadım. ama seni bilen arkadaşların sagduyulular zaten ınanmaz gelır sana sorarlar işin aslını. bu durum can sıkıcı oluyo.ya parayı verıncede de yada şimdidede arkandan atıp tutubılır ama bunu yapacak kız her türlü yapar ardından atabılıırde.
çekinip sıkıntıya girme bence bu ev arkadaşlıgı konuları sıkıntılı bıter genelde.ama tek basına davranma derım bence kızla konusup evden ayrılırken fılan yanında arkadaşın yada erkek arkadaşın olsun bende sıkışıgım kalmadım zamanda bile para verdim hakkım olmayan parayıda verememde zaten erkek arkadasıyla kalıyomus ödesinler borçlarını senden çıkarmaya çalışıyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?