Ev arkadasım

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Iyı geceler kızlar . Bu kez sıkıntım ev arkadasım . Inanılmaz cok konusuyor . I-na-nıl-maz . Su an saat 5 ve son 45 dk.dır konusuyor . Dur durak vermeden kımseye soz hakkı bıle tanımadan . Komsularımız var evımızde . Ve artık kızlar uyukluyor dınlemıyorlar . Bende bayılmak uzereyım . Artık basım beynım kaldırmıyor . Bu hep boyle ılk degıl . Ne dıyecegımı , nasıl susturayım bılmıyorum . O kadar bunaldım kı ne soyleyecegımı bılmıyorum . Bana bır akıl verın nolur .

Malesef ki susturamazsin universitede ki ev arkadasimda cok konusurdu daral gelirdi dinlemekten bi sure sonra alistim o konusurken ben baska seylerle ilgilendim hee hee dedim gectim dinlemedigimi bildigi halde susmuyordu oda farkindaydi cok konustugunun ama hastalik heralde ev arkadasinla konusmayi dene diycem ama faydali olucagini sanmiyorum

Ne konusuyor bu kadar ne anlatiyor merak ettim. Bu kadar rahatsiz ediyorsa seni saka yollu soyle

ayyyyy gece gece nerden buluyor bu enerjiyi
bide size buraya konu actiracak kadar ne bulupta konusuyo

ayyyyy gece gece nerden buluyor bu enerjiyi
bide size buraya konu actiracak kadar ne bulupta konusuyo

Bilgisayarın var mı? O konuşmaya başladığında kulaklıklarını tak müzik dinlemeye başla, yeni terapi yolunun olduğunu söyle, akşamları yarım saat dinleyip öyle uyuman gerektiğini söyle? Sıkılıp gider belki..

susturamazsın
cidden çok sinir olurum öyle tiplere kimseye söz hakkı vermezler laflarını kesip kendileri konuşmaya başlarlar

açık açık söyle bence ama kavgaya hazır ol

İyi de ayrı odalarınız yok mu? Gir odana kendi işine bak. Peşinden gelirse, kitap okucam, ders çalışıcam, ya da biraz uzanmak istiyorum falan dersin.

Allah sabir versin, çekilir değil. Bizim iş yerinde böyle biri var, durmadan bişeyler anlatıyor, ben hiç göz kontağı kurmuyorum, yorum da yapmıyorum; sonuçta bir yerden sonra susmak zorunda kalıyor.

koli bandı en iyi çözüm..
onda ki çeneyse sendeki de kafa arkadaşım..

Kulaklık takabilirsin konuşmaya başlayacağını sezdiğinde. İlla müzik dinlemen gerekmiyor, kulaklıklar dursun kulağında yeter. O da zaten anlar ne demek istediğini. Baktın ki anlamıyor cesaretini topla, otur de ki "kırılma ama bir şey söyleyeceğim" ve dökül. Yoksa çeker durursun yani.

Ne anlatıyor merak ettim ?
Eğer sıkıntıları varsa dinle lakin öylesine boş boş konuşuyorsa söyle .
Başımı ağrıttın diye şaka yollu .

Dert tasa degıl sacma sacma muhabbetler . Yok ben gene alıstım da evımıze gelen esı dostu bayıltıyor . Normalde sızın dedıgınız gıbı basım cok agrıyo dıyorum odama gecıyorum . Ama bır mısafır geldınde ıyıce kontrolden cıkıyor tanısın tanımasın buyuk hayatını en ınce ayrıntılarıyla anlatıyor .

benimde tanıdığım öyle biri var.kızı susturmak ne mümkün.dır dır konuşuyor.her konu hakkında fikir sahibi güya.insanı çıldırtan yanıysa kendini fazla akıllı sanması ve sesini yükselterek konuşması.çok rahatsız ediyor insanı böyle tipler.

ah kaderdaşım... ah zavallı başının eti yenmiş.... kelimelerden nefret edilme noktasına getirilmiş dert ortağım:)))

seni varya bu derd yaşamayan anlayamaz ben seni tüm hücrelerimle özellikle baş eimin tüm hüzreleriyle anlıyorum:)
hazır ol çözümünü söylüyorum AYNI EVDE YAŞADIGINIZ SÜRECE YOK
ya onunla yolarını ayırcaksın yadaa o hayatı boyunca düzelmiycek bi vaka katlancaksın

benim bi tane ev arkadaşım vardı evleneceğim için onunla aynı evde yaşamak zorundaydım ilk 7-8 ay bi şekilde geçti ama son 5-6 ay geçmedi

bizimki evde olduğu her an tv açık olcak sesini duymadan yapamıyomul ben tv zilememkten hoşlanmıyorum:)
vde tv açıkken sürekli konuşur çocukluğunu anlatır bebekliğini üniversite hayatını lise hayatını ayyyyyyyyyy ayyyyy

bide ev sobalı olduğu için ben 1 sene bu olaya katlandım biliyomusun beterin beteri var:)
bizimki konuşmaya başlardı ilk zmanlar dinledim baktım boş muhabetler hele bide şivesi vardı tam eziyet:)
taramalı tüfek mübarek hele tv sesiyle karışınca artık bi süre sonra afamın ağırlaştığını hissediyodum. sonra baktım dinlemeyincede farketmiyo dinlemediğimi bildiği halde konuşuyo , daha son ra mutfağa gidip geliyodum bu hala konuşuyo tuvalete gidip geliodum o konudan o konuya geçmiş hala konuşuyo:) hiç ses etmiyodum:)
mesela bişey anlatıyo telefonum çaldı aynı zmanda tv sesi var dışarı soğuk buda konuluyo susmazdı hala konuşurdu:))))
ne konuşuyo dersen hiç birini hatırlmıyorum çünkü dinlemedim:)

yaklaşık 3-4 ay sonra kulaklığı keşfettim tv açık bu konuşluyo bazen bide pc dne müzik açardı ev tam tımarhanelik kulaklıı takıyodum ohhhhhhh dertler bitmiş huzur keyif:)))))
bi çıkarıyodum kargaşa , gürültü onun bet sesi hemen kulaklığı geri takıodum sessizlik müziğin uyumlu tınısı:))

hiç ayıp olcak diye düşünme ne işin vars ayap kulaklık tak ayıp mayıp olmuyo merak etme gelenleride uyar arkadaşım evdeki bayan çeneye hazırlıklı olun diye çünkü ben geleni uyarıyodum:)
bi gün kardeşim gelmiiş bana oda okadar rahttırki hiç sallamaz böle şeyleri biri bi çekyata uzanıyodu biri bi çekyata bazen diyoduki x abla az konuşsana uykum geldi sen konuşunca uyyasım geliyor sen konuşda ben uyyim az:)

bi günde şimdiki eşim o zman nişanlımdı onunla tanıştı saat bile konuşmadılar nişalım benim işim çıktı dedi terk etti masayı gitti çünkü onun olduğu yerde sadece o konuşurdu mümkün dil izin vermez:)

ha şu var bi tek çenesi varsa belki idare edilebilir ma huyuda kötüyse hiç çekilmiyo Allah yardım etsin çekmeyen bilemez...

Benim erkek kuzenim böyle:26:
Arada amcamla yengem evde başımız ağrıdı diye akşam çıkıp bize geliyolar
Kuzenim falan ama arada her gün gelmeye başladı mı evde teksem açmıyorum kapıyı yoksa sabah gelip akşam gidiyo ve hiç susmuyo.
Bi'şeyle de ilgilenemiyosun çünkü anlatıp anlatıp -de mi? -sence X abla? - sen ne düşünüyosun? sorular soruyo.
Konu biterse izlemediğim dizileri bildiğin özet geçiyo şu şunu yaptı bu bunu yaptı diye -canım ben o diziyi izlemiyorum o kim bilmiyorum bile diyorum -o kim biliyomusun diye hooop en başa dönüyoruz çok şükür askere gitti

Oda arkadaşım da okuldan geldiğinde ben uyurdum ona tek göz kapalı kapı açar geri yatardım, yatağımın ayak ucuna oturur tüm günü özet geçerdi bi'de arada -uyudun mu -heh dinliyomuşsun tamam der devam ederdi.

Kulaklık demeyin ben kulaklığı takar -aa işim var ya derdim -ay dur anlatıyım ozaman hemen der aynen devam ederdi:26:

ay çok hoş bi başık olmuş kusura bakmayın ama bunun çaresi yok bi arkadaşım AYNEN dediginiz gibi. hal hatır sorup kapatırım telefonu dedim ama ne mumkun.abartmıyorum ilkokuldan üniversiteye tüm ortak arkadaşlarımızın dedikodusunu yaptı bi de final haftasıydı o muhabbet kaç saat sürdü bilmiyorum. sen kapa ben arayayım dediginde de farketmedim olayı.

Aynı dertten bende muzdaribim oda arkadaşım maleseff. Sürekli kendinden konusmak istiyor en sacma sapan seylerini bile anlatıyor ilgilenmiyorum he diyip geçiyorum ama sonu gelmiyor kulağıma kulakklık takıyorum zorla çıkartıp dinlettiriyor kendini çözüm bulamıyorum. artık napcam bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…