Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

witch hunt
Evliliğini bitir
Diğer adamıda düşünme şuanda
İlk yapacağın şey kendi hayatını kurmaya yönelik adımlar olsun
İş imkanı yok demişsin
Şehir değiştir
Yapabileceklerini araştır
Başka bir yerde geçimini sağlayabileceğin bir iş elbet bulursun
Arabanı satarsın başlangıç için yeterli olur
Sonra yavaş yavaş alırsın herşeyini
Kafan rahat olur
Gerçek bir hayatın olur

Hem pastam dursun hem.keyfim olsun bence boşanma parasını ye adamın bunla da gez dolaş kendini doyur

Bu sitede kimse kimseyi böyle tehdit edemez. Bu sitenin de bir kuralları var. Kim oluyorsunuz da kimi kovuyorsunuz. Kendinize gelin.

Kendi konumda gormek istemiyorum evet
Cunku konuyu baltaladi
Bel alti vurdu
Ben cok net bir sey sordum
En basinda netsin yorum yap dedim
Ama o beni yaralamayi tercih etti
Kibarca yorum yapma dedim
Sabrimin bi siniri var
Bana yorum yapmasin bu kadar !

Ayrıca konu sahibi işinize gelmeyen cevaplara bir şey yazma gereği bile duymuyorsunuz. Size verdiğim ilk cevap beklediginiz cevap. Bulun okuyun derim.

Kendi konumda gormek istemiyorum evet
Cunku konuyu baltaladi
Bel alti vurdu
Ben cok net bir sey sordum
En basinda netsin yorum yap dedim
Ama o beni yaralamayi tercih etti
Kibarca yorum yapma dedim
Sabrimin bi siniri var
Bana yorum yapmasin bu kadar !

Belaltı vurmak sana yabancı değil ki

Aha bu noktaya katiliyorum. Hayatimda kimse yoksa ben de ev arkadasi gibi evli kalabilirim biriyle. Ama birini sevdiysem o noktada biter o ev arkadasligi.
Masallah de kocana,totonu kasi bibicigim

Para kaynağına zeval gelmemesi için gizli gizli aşkınızı yaşayın,
öbür adam ciddi düşünmezse mali olarak sizi kalkındıracak kimse olmaz aman riske girmeyin.
Formalite evliliğinizde 6 aydan 6 aya yakınlaşmalarınıza dilediğinizce devam edin,
nasıl olsa aldatılmışsınız, siz de aldatın gitsin.
Hea bi de çok dürüstsünüz bunu böylece anlatıyorsunuz.
Bizim hepimizin evliliği moktan zaten hem.

Buyurun istediğiniz yorum geldi

Witch cinsel anlamda bişi yoksa neden tekrar evlendiniz ? Ayrıca başka kadınlarla muhattap olmuş bu insan acaba sizi mi takmıyor ben bunu çıkardım bu konudan evliyken de olmaz başka adamla.

Sadakat önemli.

Hoşuna gitmicek belki ama.

Ayrıca konu sahibi işinize gelmeyen cevaplara bir şey yazma gereği bile duymuyorsunuz. Size verdiğim ilk cevap beklediginiz cevap. Bulun okuyun derim.

Yetisemiyorum yetisemiyorum gorduklerime cevap veriyorum neydi soru?

Konu sahibi yeterince yazdım konuna yarın iş var yatmaya gideceğim:)

Aldatıldığın halde başka bir hemcinsini aldatilmasiyla vurdun hadi o başka konudaydi,evliliğin berbat durumda olduğu halde tamam o üye üstüne fazla gitti ama, yine bir hemcinsini evliligi ve kocasıyla vurmaya çalışıyorsun.

Ben önce güzel bir kalp ve güzel bir ifade gücü diliyorum sana.herşey gönlünce olsun.

ya ben yurdum kadınlarını anlamıyorum abi.. gereksiz yumuşaklık, anlayış, alttan alma, katlanma hiç olmadı kararsızlıkla ömrü çürütüp bitiriyorlar.. 31 yaşındasın, Tr nin her yerinde haftada 3 bomba patladığını hesap edersek bir 31 daha görüp göremeyeceğin şaibeli (allah gecinden versin tabi) yok kuş, yok civciv, yok öpme, yok sevme diyeceğine boşarsın adamı, mis gibi dilin var tercümanlık bile yapar kazanırsın paranı.. kendini ya eğitime verirsin, ya yurtdışına çıkar tabulardan uzak yeni bir yaşam kurar ister evlenir ister one night stand ile geçinir gidersin kim ne diyebilir sana?

buradaki bir çok kadından daha sivrisin, ben inanmıyorum normal hayatta sivri olmayan kadınların burada döktürdüklerine.. yok yani iki kelimeyi bir araya getiremeyen sürüyle insan var bu platformda.. silkinir kalkarsın, üç günlük dünyada kimseyi çekmezsin..

Ben sok oldum bazi arkadaslarin yorumunu okuyunca..sasirdim. empati ne kadar da guzel yapilmis masallah.evlilikte yasanan sorunlar yola bereber ciktigin hayat arkadasini aldatmaya kendini de masum hakli duruma getirmez.ask temizdir bu sekilde kirletilemez.gonlun kaydiysa kimseyi kandirmadan hataya dusmeden bosanip ondan sonra maceraya atilabilirsin.

Belaltı vurmak sana yabancı değil ki

Seni akilli zannederdim yanilmisim
Bana karsi hincin var
Bu anlasildi
Kendini tatmin ettin
Ama zeki bulmadigim kimsenin onerisini dikkate almam ben
Kendi aklim her zaman yetti bana ..
O yuzden bundan sonra kendin sorup kendin cevaplicaksin

Ask yok ortada bunu anlamak zor mu ?
Beni kesip dograsan gidip adama bisi diyemem ben
Kendi kendinize laf sokun durun
Ben ahlaksiz degilim
10 yildir diyorum 10 yildir

kendimi alıntıladım cevap bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…