- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bosan !!!Mevzu karisik
Ama buralar karisir simdiden soyliyim ..
Laf sokmaya gelenleri de kabul ediyorum
Cogu yoruma cevap veremem belki
Ama en guzelinden okurummm
Empati yapmani istiyorum senden okuyucu..
Kendini birinin yerine koy sadece 5 dkligina ,gozlerini kapa ve dusun
Biriyle evlendin ..
Uyum yok ,maddi ve manevi .
Adam cinsel sorunlu
Sende kendini sorunlu saniyorsun ..
Gay mi degil mi cozemiyorsun
Ustune ustluk seni aldatiyor
Bosuyorsun ..
Hayat kisa kuslar ucuyor diyorsun
Sonra bir seyler oluyor kiç ustu yere dusuyorsun
Caresizlikten bu sorunlu ama seni guya seven adamla tekrar nikah kiyiyorsun ..
Aptalsin ama sebeplerin var
Kafan calissa da insansin menfaatlerin var ...
Adam hala ayni
Tik yok
Kus ölmüs !!!!
Soylemezsen ici rahat normal hayatiniza devam ediyorsunuz
Etrafa rol kesmeye devam
Evliymis gibi ama degilmis gibi
Kadinmis gibi
Ama degilmis gibi ....
Eve kapandigin bi donem her sey bitti
Boyle bitki gibi yasayacaksin
.ok cuvalindan hallice oldugun bir donem karsina biri cikiyor ..
Icin kipir kipir
Ulan yasiyorum falan diyorsun
Karsi taraf bisey bilmiyor
Ama ilgisiz degil
Gozu ,kulagi sende
Enerjisi sende ..
Yilllllaaaaar yillaaaaar sonra aslinda bitki degilmissin hatirliyorsun ..
Ne yaparsin ..
Size de yazık ama kendinizi böyle deşifre etmeyin her konuda dikkat ediyorum sizin üzerinize oynuyorlar zeki bi kadın izlenimi veriyorsunuz bana bence anlatmayın..burda konusu olan üye bişiler anlatmalı zira çok çelişkili yorumlar yapıyor.Arkadaş neyi bilmek istiyorsunuz bir de bu çıktı yaa her konuda bu, 31 yaşındayım Ankarada yaşıyorum 4.5 senelik evliyim 14 yıldır beraberiz, panik atağım ve keratokonusum hariç sagligim yerinde,annemin diyabeti kafamı kurcalıyo babam gibi onu da kaybetmekten korkuyorum, 21 aylık bir borcumuz var, eşim polis bide ona endişeleniyorum ortalık karışık bişey olur mu diye,baba hasreti tabi birde
Ama yok evliliğimde bir problem,yok yani, ha eşimin saçları dökülüyor o bari içinizi rahatlatsın, buna inanmak niye zor,burda sürekli yazıp evliliği gayet iyi giden birçok kadın var neden imkansız geliyo bu
Sert yorum yapıyo olmam aslında gerçekte ezik olduğum için değil kadınların ezikliğine tahammül edemediğim için, bir de burdan bakın,bence daha mantıklı
Harbi çok acayip yerleri didikliyorsunuz siz de.
Kadın cinsellik yaşamıyoruz o sebepten ev arkadaşıyız diyor.
Ve de temmuzdan bu yana kaç ay geçmiş, hesaplayalım bir 6 ay olacak neredeyse. Bu kadar sürede kardeş kardeş oturmuşlar işte. Bu evliliğin gerçek olmadığına net karar vermek için kaç ay süre lazım peki?
Heh genele de ortaya karışık bir hakaret ettin. Mışıl mışıl uyursun gönül rahatlığıyla.2017de tüm konu sahiplerinin böyle empatik yorumlar almasını diler iki yüzünüzden de öperim iyi geceler.
Iyi de hemşire siz tee mayista gittiniz doktora di mi? Eh demekki ara ara sevisiyosunuz siz. Bak simdi is nereye geldi biliyo musun? Adamla maddi kaygi nedeniyle evlendin, ama öpüsüp sevisiyosunuz da, ama ayni zamanda nasil oluyorsa sadece ev arkadaşısınız da.. e adam sizi paravan olarak kullanmak icin evlendi ama tensel temaslar da var.. e adam size her sey düzelecek de diyor. Ama siz bu evlilikte duygu yok diyorsunuz..
Deseydiniz ki fuckbody olmak icin evlendik ama beceremiyoz o bile daha anlaşılır olurdu.
Witch, sen bdvdeki diger mesajlarinda hatta buradaki atarli mesajlarinda bile mangalda kul birakmayan, asan kesen sert bir kadinsin. Bende hep kimseye eyvallahi olmayan biri oldugun dusuncesini uyandirdin. Gercek hayatinda niye bu kadar pasifsin? Bunun tek sebebi para degildir, para icin aldatan kocasiyla barisan bir kadin olamazsin. Yaninda insan olmamasindan mi korkuyorsun, baska bir sebep vardir diye dusunuyorum. Iki bambaska kadin var cunku karsimda.
Çekik candırAdam uygur kokenli bu arada merak edenler vardi
Size de yazık ama kendinizi böyle deşifre etmeyin her konuda dikkat ediyorum sizin üzerinize oynuyorlar zeki bi kadın izlenimi veriyorsunuz bana bence anlatmayın..burda konusu olan üye bişiler anlatmalı zira çok çelişkili yorumlar yapıyor.
Heh genele de ortaya karışık bir hakaret ettin. Mışıl mışıl uyursun gönül rahatlığıyla.
30 sayfayı okumadım.Adama boyle bir seyin niyetini belli edemem
Adam Turk degil
HeNuz gecen hafta bosandi
Meslektasim
Yeni tanistik
Tanimiyorum dogru duzgun
Konuyu acmiyoruz
Acamiyorum sonu kavga oluyor
Benim kadar kendini anlatan olmamasına rağmen hepte bana deniyo aslında sen söylesin de böyle gibi davranıyorsun diye, ilginç yanı
Ya zaten nefret etmiyorum adamdan, başlarken düzeltebilirim dedi. Hatta bir çocuğum olsun isterdim dedi.Yahu sizin alamadığınız sey ne biliyor musunuz? Bu kadın ilk basta maddi kaygılar icin evlendik sadece ev arkadaşıyız minvalinde açtı konuyu seks yok temas yok duygu yok yok oğlu yok.. ama bak simdi neler neler çıkıyor. Fiziksel ya da zihinsel aldatmayi affetmis gitmis ustune sevismeye ugrasmislar sevisememisler. Hic de öyle "mecburiyetten" katlanan bir kadin ve paravan olarak kullanan bir adam yok burada.
Hem benim icin evlilik ille de cinsellik demek değil, o sürenin de bir önemi yok yani.
Satır aralarını iyi okuyun bence.
2017de tüm konu sahiplerinin böyle empatik yorumlar almasını diler iki yüzünüzden de öperim iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?