Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Bosan !!!

Size de yazık ama kendinizi böyle deşifre etmeyin her konuda dikkat ediyorum sizin üzerinize oynuyorlar zeki bi kadın izlenimi veriyorsunuz bana bence anlatmayın..burda konusu olan üye bişiler anlatmalı zira çok çelişkili yorumlar yapıyor.

Yahu sizin alamadığınız sey ne biliyor musunuz? Bu kadın ilk basta maddi kaygılar icin evlendik sadece ev arkadaşıyız minvalinde açtı konuyu seks yok temas yok duygu yok yok oğlu yok.. ama bak simdi neler neler çıkıyor. Fiziksel ya da zihinsel aldatmayi affetmis gitmis ustune sevismeye ugrasmislar sevisememisler. Hic de öyle "mecburiyetten" katlanan bir kadin ve paravan olarak kullanan bir adam yok burada.

Hem benim icin evlilik ille de cinsellik demek değil, o sürenin de bir önemi yok yani.

Satır aralarını iyi okuyun bence.

Yahu ne oluyor tartışmadır gidiyor.
Kadın ikinci kez PARA için eski eşimle evlendim ama cinsel bi ilişkimiz olmadı olmıcakta 31 yaşındayım kendimi ölü gbi hissediyordum. Taki 5 gün öncesine kdr diyo. Aşık oldum ne yapıcam bilmiyorum diyo. Oy anamm. Parasal yönden kendini garantiye alsa ztn coktan gidicek. Bence sus artık. Neyi düşünüyosan onu yap. Önce bu adamın seninle neden ilgilendigini ögren. Bunun içinde dilini ögrenmen lazım sanırım:)

Açık evlilik demek daha uygun sanki.

+1
Esas sorun bu bence de.
2 farklı kişi var. Konu sahibinin kendine yabancılaştığını düşünüyorum.

Benim kadar kendini anlatan olmamasına rağmen hepte bana deniyo aslında sen söylesin de böyle gibi davranıyorsun diye, ilginç yanı

Eşinizin (ev arkadaşınız ) sizden ne gibi bi menfaati olabilir ? Ki sizinle ikinci kez evlendi siz para için dediniz de hadi bi yerde.

Yahu onca senedir hem cinsellik yok hem aldatilmissin niye evlendin tekrar? O kadar mi korlestin? Bosan ve aski sec diyorum ben.Hatta 'ben asik oldum ama senin gibi serefsizlik yapip seni aldatmayacagim,bosanmak istiyorum' da de kapak olsun

Adama boyle bir seyin niyetini belli edemem
Adam Turk degil
HeNuz gecen hafta bosandi
Meslektasim
Yeni tanistik
Tanimiyorum dogru duzgun
30 sayfayı okumadım.
Yeniden evlendiğini bilmiyordum, hayatta hiçbir şeye asla olmaz demem lakin evliliğin ikinci kez üstünden geçip olmadığını gördüysen umarım bu sefer daha rijit bi karar verirsin boşanma konusunda.

Şu yorumundan anladığım ortada sadece anlık bir hormon dalgalanması var, ne sevgi ne aşk hiçbir şey yok. Tehlikeli sularda yüzdüğünün de farkındasın zaten. Yapma, mutsuzsan adam gibi git boşan ama karaktersizlik yapma ruhunu vicdanını kirletme, izzeti nefsine ve namusuna zarar verme.

Bu yaşam tarzı, böyle bir niyet benim hayat görüşüme, karakterime, inançlarıma ters, niyeti alıp da eyleme geçenlere de burada yazamacağım küfürler yakıştırırım normalde ama erkekler böyle durumlarda vurun kahpeye yapmak yerine birbirlerini kayırıyorlar, en fazla nasihat ediyorlar, ben de onlardan örnek almaya karar verdim. Yapma diyorum sadece.

İşin içine para için katlanıyorum girdiyse rengi değişir, adı değişir.

Ne yaşamış olursan ol asla haklı değilsin bu konuda, ne paradan ne aşktan ne de ev arkadaşından vazgeçiyorsun.

Adamın seni para ile yanında tutması canını acıtmıyor mu?

Ya zaten nefret etmiyorum adamdan, başlarken düzeltebilirim dedi. Hatta bir çocuğum olsun isterdim dedi.
O niyetle zaten tartışmalar yaşanmış, doktorlara gidilmiş. Ama sonuç alınamayınca konu sahibi sesini kesip oturmuş, adama göre de mesele açılmadıkça sorun yokmuş.
Ben açıkçası bu ikinci adama öyle deli deli aşık olduğunu falan düşünmüyorum. Yanlış zamanlama, konu sahibinin ruh hali vs. derken kadın daha iki adım ötesini göremiyor zaten... Yanılma olasılığı fazla.
O yüzden dedim ki bu evli olduğun adam adım atsa ne yaparsın. Ona cevap bekliyorum. Kocaya da deli gibi aşık değil ama bir şey var bağlayan, o menfaat olayından başka bir şey var ama ne...

Peki 10 yil gecti, 2. Kez evlendiniz ama hicbirsey degismedi, araya bir baskasina olan duygular girdi, girmese bile bu hayat boyle gider mi, simdi ne olacak?
Yani dusunuyor insan su saatten sonra ne kadar sahipsiz, ailesiz, parasiz, ac aciktaydiniz ki hic olmayan bir evliligin icindesiniz hala. Yani ailenizin yaninda nasil bir hayatiniz vardi ki tekrar dondunuz ve hala devam edebiliyorsunuz ki. İnsan duzenli bir is bulur calisir kendi ayaklari ustunde durur, sonra da yeni umutlarla yeni bir askla devam eder hayatina, suan yasadiginiz hayattan daha kolay gorunuyor sanki bu secenek.

Sanirim olayin vicdani boyutu da var. Kansere yakalanmis veya engelli kalmis birini terk ediyor gibi dusunup kendinizi suclu hissediyorsunuz. Hem bana kotu davranmiyor hem maddi acidan yardim ediyor ve zaten eksik bir yani var buna ragmen ben onu aldatip bir tekme de ben atiyorum diye dusunup vicdan azabi duyuyorsunuz. Ayrica hic cinsellik yasamadik demissiniz peki sizi nasil aldatti cok merak ettim. On sevisme tarzi bir sey mi? Cok ozel oldu ozur dilerim. Tabiki cevap vermek zorunda degilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…