- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
-
Seni akilli zannederdim yanilmisim
Bana karsi hincin var
Bu anlasildi
Kendini tatmin ettin
Ama zeki bulmadigim kimsenin onerisini dikkate almam ben
Kendi aklim her zaman yetti bana ..
O yuzden bundan sonra kendin sorup kendin cevaplicaksin
Hoş şimdi kesin benim evliliğimde de sorunlar vardır dimi amaAha bu noktaya katiliyorum. Hayatimda kimse yoksa ben de ev arkadasi gibi evli kalabilirim biriyle. Ama birini sevdiysem o noktada biter o ev arkadasligi.
Masallah de kocana,totonu kasi bibicigim
Bende bekliyorumkendimi alıntıladım cevap bekliyorum:)
Ne kadar hadsiz bir yorum...Para kaynağına zeval gelmemesi için gizli gizli aşkınızı yaşayın,
öbür adam ciddi düşünmezse mali olarak sizi kalkındıracak kimse olmaz aman riske girmeyin.
Formalite evliliğinizde 6 aydan 6 aya yakınlaşmalarınıza dilediğinizce devam edin,
nasıl olsa aldatılmışsınız, siz de aldatın gitsin.
Hea bi de çok dürüstsünüz bunu böylece anlatıyorsunuz.
Bizim hepimizin evliliği moktan zaten hem.
Buyurun istediğiniz yorum geldi
Çok merak ediyosan tanışabiliriz ciddiyim
İstediğim yerde dururum, istemeyen gider benim maddi cekincelerim de yok rahatım
Yetisemiyorum yetisemiyorum gorduklerime cevap veriyorum neydi soru?
Kocanızla para için ve anneniz geçimsiz olduğu için evlenmeniz ahlaksızlık değil gurursuz bir kişilik örneğini gösterir haklısınız.Ask yok ortada bunu anlamak zor mu ?
Beni kesip dograsan gidip adama bisi diyemem ben
Kendi kendinize laf sokun durun
Ben ahlaksiz degilim
10 yildir diyorum 10 yildir
Dengesizmisiniz pardon önce iyi geceler diyosunuz sonra tekrar geliyosunuz...sürekli bi kendini kanıtlama cabası bişiler...yok ankaradayim yok saglık memuruyum...emin olun dünya sizin etrafinızda dönmüyo ve herşey sizinle alakalı degil..konu sahibi acmış konuyu yardım bekliyo kafası karışık...sürekli bi konuyu saptırma dağıtma ilgi cekme potansiyeliniz var...ne bekliyosunuz yani he he sensin..en dürüstü en süperi sensin mi diyelim...
Çok umrumuzdaymış gibi başkalarının konusunda satırlarca kendi hayatını anlatmak bile ilgi çekme çabası.. Görmezden gelelim en iyisi, biraz oynayıp giderDengesizmisiniz pardon önce iyi geceler diyosunuz sonra tekrar geliyosunuz...sürekli bi kendini kanıtlama cabası bişiler...yok ankaradayim yok saglık memuruyum...emin olun dünya sizin etrafinızda dönmüyo ve herşey sizinle alakalı degil..konu sahibi acmış konuyu yardım bekliyo kafası karışık...sürekli bi konuyu saptırma dağıtma ilgi cekme potansiyeliniz var...ne bekliyosunuz yani he he sensin..en dürüstü en süperi sensin mi diyelim...
İstediğim yerde dururum, istemeyen gider benim maddi cekincelerim de yok rahatım
Bu nasıl kalitesiz bir cevaptır. Size mi düstü evliliğini sorgulamak. Şu an sizin çarpık ilişkinizle alakalı konunuzdayız. Hatırlatayım.
Belaltı vurmak sana yabancı değil ki
Para kaynağına zeval gelmemesi için gizli gizli aşkınızı yaşayın,
öbür adam ciddi düşünmezse mali olarak sizi kalkındıracak kimse olmaz aman riske girmeyin.
Formalite evliliğinizde 6 aydan 6 aya yakınlaşmalarınıza dilediğinizce devam edin,
nasıl olsa aldatılmışsınız, siz de aldatın gitsin.
Hea bi de çok dürüstsünüz bunu böylece anlatıyorsunuz.
Bizim hepimizin evliliği moktan zaten hem.
Buyurun istediğiniz yorum geldi
Soranlar olduğu içim açıklama yapma gereği duydu. İyi algılayın lütfen.Dengesizmisiniz pardon önce iyi geceler diyosunuz sonra tekrar geliyosunuz...sürekli bi kendini kanıtlama cabası bişiler...yok ankaradayim yok saglık memuruyum...emin olun dünya sizin etrafinızda dönmüyo ve herşey sizinle alakalı degil..konu sahibi acmış konuyu yardım bekliyo kafası karışık...sürekli bi konuyu saptırma dağıtma ilgi cekme potansiyeliniz var...ne bekliyosunuz yani he he sensin..en dürüstü en süperi sensin mi diyelim...
Çok umrumuzdaymış gibi başkalarının konusunda satırlarca kendi hayatını anlatmak bile ilgi çekme çabası.. Görmezden gelelim en iyisi, biraz oynayıp gider
Bu anlayışı lütfen tüm üyeler için de gösterin.Witch sivri bir insan empati yapmadan birçok konuda ters cevaplar vermiş
Hepiniz biliyorsunuz
Bir çoğumuz biliyoruz
Ama yazdıklarınızdanda belliki hepimizi bunun yanlış bir tavır olduğunu da biliyoruz
Bu durumda siz witch in bu yönünü hem eleştirip hem aynı şeyi neden yapıyorsunuz
O empati yapamadı diye sizde ona öylemi yaklaşmalısınız
Yapmayın hanımlar
Hepimizin hataları var
İyilikle yaklaşıp hayatı kolaylaştırmak varken
Karşılıklı taş atmak niye ?
Dengesizmisiniz pardon önce iyi geceler diyosunuz sonra tekrar geliyosunuz...sürekli bi kendini kanıtlama cabası bişiler...yok ankaradayim yok saglık memuruyum...emin olun dünya sizin etrafinızda dönmüyo ve herşey sizinle alakalı degil..konu sahibi acmış konuyu yardım bekliyo kafası karışık...sürekli bi konuyu saptırma dağıtma ilgi cekme potansiyeliniz var...ne bekliyosunuz yani he he sensin..en dürüstü en süperi sensin mi diyelim...
bak yine yapıyorsunCanim uyu artik ..
Her zaman boyle misin
Istenmedigin yerde durur musun
Evliliginde mi boyle ?
Soranlar olduğu içim açıklama yapma gereği duydu. İyi algılayın lütfen.
Merak ettim o yorumuAyrıca has nicktir e yaptığın yorum da çok çirkin, üstelik sen de aldatılmışken ve üstelik o aldatılıp terketmis sense para için pısıp oturmuşken
Soranlar olduğu içim kendini ifade etmek zorunda kaldı.Çok umrumuzdaymış gibi başkalarının konusunda satırlarca kendi hayatını anlatmak bile ilgi çekme çabası.. Görmezden gelelim en iyisi, biraz oynayıp gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?