Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Boşanıp yoluma bakıcam desen kimsenin bir itirazı olmayacak ama verdiğin ortada cevaplarla yeni adaydan emin olmadan kocamdan boşanamam gibi bir imaj ortaya çıkıyor ki tepki buna. Nikahlıyken başkasıyla da şansını denemiş oluyosun; bu noktada ahlaki etik değerler devreye giriyo. Senin mutlu olmanı gerçekten isterim o yüzden riskse risk almanı omurgalı bir duruş sergilemeni bekliyorum. Witch fazlasıyla realist ve ne yazık ki buradaki imajının aksine korkak. O lazım olan cesaret nasıl gelir insana bilemedim..

Tam tahmin ettigim gibi
kendine daha fazla eziyet etme. Ilk mesajinda bitki olmadigimi anladim tarzi bir cumlen vardi ya orda cok uzuldum ben. Senin yerinde ben olsam ben de aynen senin gibi yapardim sanirim. Bosanip anamla oturmaktansa ev arkadasligi mantikli gelirdi o an icin. Ama sonra hatami anlardim. Insallah duzelir her sey de kendi hayatini kurar mutlu olursun her anlamda witch.

32. Sayfadan beri okuyorum kavganin sebebini cozemedim
Evli bir kadinin baska bir erkege dizleri titreyecek kadar duygularinin olmasini dogru bulmuyoruz.dizleri titremese de onemli degil.ama bazi arkadaslarin konu sahibinin sirtini sivazlayip himm iyiymis der gibi konusmalari bizleri de sasirtti.baska uyeler olsa bu iyi niyet gosterilmez yerden yere vurulurdu.dost da aci soyler bunu da unutmuyalim.baskasiyla yasamak istedigin duygulari esinden bosa yasa diyoruz.durum bu.

Evliyken bir başkasına bakmak ve onu düşünmek yanlış bir durum ılk olarak.karsı taraf bekar mı evli mi?? Gerçekten hıssedıyorsanız boşanın ve o sekılde yolunuza bakın derim.

Yanlış yaptı diye siz de mi yanlış yapmak zorundasınız? Resmen saldırmak için bekliyormuşsunuz kadına, çok acınası bir davranış...
Has nicktirin mesajı daha acı bence. İnsan öyle her aklına geleni yazmayacak işte. Gğn gelir devran döner. Çok üzüldüm kızcağızın mesajına.

bu ne demek kız böyleeee

Şu yazdıklarını bi başka üye yazsa neler yazardın biliyormusun baya özgüven kasardı her yorumun..hiç beklemezdim senden böyle pasif bi açıklama ama senin gibi( çatlayarak gülen smiyle) koyamam asla..

Witch in konusunda olduğumuza göre oda okuyor zaten
Witch konu sahibi bir kişi
Siz kaç kişisiniz inan sayamadım
Bu kadar kişi aynı tavırla hani şu yanlış bulduğunuz tavırla yaklaşırsa bu ne size ne witche birşey kazandırmaz
Aksine kaybediyorsunuz
Birde konuyu takip eden bizler ekstra yoruluyor geriliyoruz işte o kadar

Bosa boyle hayat gecmez. Bu daha da bu yaslarina donmiyceksin. Sonra kafani cok vurursun döşemeye

Konu ile ilgili yazdıgım mesajı tekrarlıyorum.
Siz eşinizi çoktan gözden çıkarmışsınız ama " ortada kalırım !!! " diye korkuyorsunuz.

Kendinize yakıstırırsanız hoşlandıgınız kişiye evli olduğunuzu belli etmeden yaklaşın . Niyetini anlayınca da boşanın.

ortada bir evlilik yok ki..
konu sahibesinin evliliğin ne olduğunu bildiğinden bile emin değilim..
tam 10 sene boyunca hayatını boşa harcamış bir kadın var sadece benim gördüğüm..

sen suan evlimisin ve kac senelik

Has nicktirin mesajı daha acı bence. İnsan öyle her aklına geleni yazmayacak işte. Gğn gelir devran döner. Çok üzüldüm kızcağızın mesajına.
Bizzat oradaydım o sırada. Has nicktir witch'e ergen ve yalaka gibi yakıştırmalarda bulundu. Bunları çıkarmayayım diyorum ama :)

tamam ama sorum bu değildi ..
ben ne yapmalıyımdı kaldı ki ben zaten boşanman taraftarıyım..
o son yazdıklarını ıskalayan sensin.. korkaklığın ve garanticiliğin..

Ee ben diyorum zaten cesaretim yok
Korkagim
Hala neyi soruyorsun ?

Gerçektem merak ettim. Diğer konularda da ezilen üyeleri böyle koruyor musunuz? Ben pek rastlamadım da
Benim yorumlarımı okumamışsın demekki
Siyasette dahi kırmadan parçalamadan tartışabiliyordum sen pek rastlamamışsındır ama kapandı gitti zaten

Son düzenleme:
Ay nedir o mesaj yahu bi allahin kulu yok mu anlaticak bana herkes biliyo bi ben aval

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…