Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Diğer taraftan da yaşadığın hayat gerçekten zor mu zor
Ne için bu hayatı yaşıyorsun ya da göz yumuyorsun bilemiyorum
Haklı sebeplerin kendine göre illaki vardır
Ama sen hemcinslerine hosgorusuz yaklaşırken hoşgörü bekleme
Hatta kimse beklemesin bence

-Mavi ya neden bu kadar fazla tepki veriliyo hiç anlamadım doğrusu kötü bişey demiyo kimseyi de savunmuyo yanlışa yanlışla gitmeyelim demek istiyo amacım onu savunmak da değil ama anlam veremedim bi türlü kac sayfadır bunu okuyup duruyorum

Bu konuda yazanların çoğunu tanıyorum ve seviyorum sende dahil canım o yüzden herkese empati yaparak kendi kendime yazıyorum yoksa beni de bu kadar sakin yazarken göremezsiniz

Bilmukabele seviliyorsunuz efenim

Şu konu üzerine uzuuun uzun konuşulur aslında, dürüstlük kavramından başlanır, neler neler daha konuşulur.
Ama bazen kişi kendi üslubuyla muamele edilmek durumunda kalabiliyor. Şahsi bir şey değil yani.

2. sansi vermissiniz evliliginize yine olmamis, zaten bosanmaktan baska birsey kalmiyor geriye. (cinsellik yönünden sorunu olmasina ragmen nasil ve neden aldatiyor orasini anlayamadim, hem konuda o degilmis)

Sanirim senin kazeni elestirdigin bi konun vardı. Sonra geçen ki konuda kazeni savununca otomatik olarak yukaridaki argo kelime düşünüldü

Yok geldim 1 sene oldu
Evet evlilik istiyorum
Gercek bir evlilik
Aksam gelsin
Sadece yemek yiyelim
Cocuk sevelim ..
Ben ev arkadasimla yemek yiyemiyorum
Kahvalti yapamiyorum
Tek basinayim
Tek basima uyuyup uyaniyorum
Tek basina alisveris yapiyorum
Tek basima...
Yoruldum artik
Biri beni sevsin istiyorum ama kardes gibi degil
Kadin gibi .

oyle deme ya,seni sevmese insanlar kalkip da kendini bu hayata mahkum etme demezler. Uc bes kisiyi sallamayacaksin,goz ardi edeceksin bitecek gidecek.

Genç ve sağlıklı bir kadının ne yapması gerekiyosa onu yaparım.. Boşanırım dediğin gibi hayat kısa ve bitki değilsin seninde isteklerin arzuların var.. Karşı cins tarafından sevilmek arzulanmak hangimizin hem ruhunu hem bedenini okşamaz ki..

boşa yavrum adamı.
Neyi bekliyosun.

Derim.

Ha bu arada gelen saçma sapan yorumları tittir et.
Anlamazlar.
Ülkede kimse kimseyi anlamıyor seni nasıl anlasin ayol?

Anliyorum haklisin yerden goge kadar ne diyeyim cok uzuldum. Ozelden yazacagim bir konuda sana.

Sen bi silkelensen çokta güzel ayağa kalkarsın
Hepimizin yanlışları var
Hatalarından ders çıkar
Hayatı yeniden kurmak için ilk adımlarını at
Bütün enerjini buna harca
Gerçek huzurlu mutlu bi hayat kur
Kendi başarı hikayeni yaz
Evlilik çocuk elbet önemli ama olmazsa olmaz değil
Buna odaklanma
Boşanmaya karar verdin zaten
Sonra yeni bir iş yeni bir ev zamanla herşey rayına oturur

Hiç geç değil biliyor musun?
Sen istedikten sonra bunlar hayal değil.

umarım bu konu silkelenip kendine getirmiştir seni..
şu yorumundan sonra sana kızdım resmen..
dayakta varmış.. neyine acıyon daha bu adamın.. nesinden menfaat sağlıyorsun daha..
titre ve kendine gel..
boşanıcam yazdın inşallah kararlısındır..
yazık yani yazık insan kendine bunu yapmaz yapmamalı..
10 sene çöpe gitti neden ? senin daha önce içinde kelebekler uçuşmadığı için..
başından beri mesajlarımda anlatmak istediğim şey bu işte..
hayatı ıskalamaya devam etme artık..

Sadece konu sahibine değil ki yazan birçok kişiye ha ben fikrimi zaten söyledim boşanırdım başkasına aşık olduysam dogru bulmuyorum, olmadıysamda öyle yaşayabilirdim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…