- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi witch hunt
-
Adam evli olduğunuzu bilip size ilgili davranıyorsa doğru düzgün biri degil belli ki. Zaten yeni boşanmış. Ciddi bir ilişki istemez. Sizinle biraz hoş vakit geçirmek ister sadece.
Neden gerçek hayatta böylemi davranıyosunuz ki
Hazır düşmüş
O başkalarını yaraladı dur bi tekmede ben atayımmı diyorsunuz
E cevap veriyorum diye normal hayatta da iki lafi bir araya getiremiyorum degil ki
Ben hep boyleydim hep hazir cevaptim
Etrafimdaki herkes bilir benim akilli oldugumu
Bosanirdim nooption
Oyle de yapicam
"witch gibi" konuşman ne fayda sağlıyor sana veya ona? Burada farklı bir sorun konuşuluyorken kin kusuyorsun. Ee? Ego tatmini mi? Kadın zaten mutsuz bir hayatın içinde. Onun gibi konuşup kendini tatmin edince, ooh canıma değsin diyince ne geçiyor elinize?
Neyse anlamayacaksınız sanırım
50 sayfa konu yarısı kavga.Normalde konu icinde baskalarina yorum yapmayi sevmem amaAdAm_OLaCaK_KIZ ne cok ovundun durdun bir konu ac pohpohlan ciddiyim.
db55 konudaki en cok mesajin adamolacagi savunmak.
Konunun yarisi ovunme yarisi onu savunma.Bu ne kin bu ne nefret konunun ozu kacti bu kadar abartilamaz.
Bu konuda yazanların çoğunu tanıyorum ve seviyorum sende dahil canımKonu oradan çıktı Bibiciğim, tartışma başlıklarını özetleyeyim
1) Witch in burada, yorumlarında çizdiği karakter ile reeldeki Witch arasındaki fark
2) Aldatıldığı halde aldatılan birine bel altı vurabilmesi (Bizzat yaşadığı için daha iyi anladığı umulur oysa)
3) Eleştirenlere başlangıçta "Konumdan çık" demesi ki kendisine böyle denildiğinde "Konu herkese açık" diyen birisi
4) Sert eleştirenlerin evlilikleri üzerine tahmincilik oynama
5) Salkım-talkım halleri
vb.
witch peki zamani geldiginde evlilik mi amacin? Ben sanmiyorum evlilik istedigini. Sen sevmek sevilmek sevismek istiyorsun normal olarak,bunlari yasamadigin icin. Kagit uzerindeki bir imza bu yasta artik cok da gerekli degil bunu biliyorsun degil mi? Hala yurt disinda yasiyorsun sanirim, cocuk bile yapabilirsin zamani geldiginde evli olman sart da degil. Kendini bir topla once.Yahu adam bir sey yapmiyor
Ben de yapmiyorum
Sessiz bir etkilesim var sadece
Konu sahibinim önceki mesajlarını bilmem. Ama herkesi kıran bir konuşma tarzı varsa kendisiyle aynı şekilde konuşulduğunda nasıl hissedildigi anlar ve bir dahakine kimseyi kırmamaya çalışır belki"witch gibi" konuşman ne fayda sağlıyor sana veya ona? Burada farklı bir sorun konuşuluyorken kin kusuyorsun. Ee? Ego tatmini mi? Kadın zaten mutsuz bir hayatın içinde. Onun gibi konuşup kendini tatmin edince, ooh canıma değsin diyince ne geçiyor elinize?
Neyse anlamayacaksınız sanırım
Yeni bosanmis bir adamin, evli oldugunu bildigi bir kadina bariz sekilde ilgi gostermesi hosunuza gitmiyordur umarim?Evet witchin evli oldugundan bahse konu kisinin haberi var....ilgisi de var belli ama o da boslukta bence witch gibi...ikisi de bazı seylerin eksikliginde yanılsama yasiyo olabilirler...witch in herseyden önce kendisi icin belli şartları olusturup bosanması lazım...bu kişinin dogru kisi olup olmadigi cok da onemli degil onemli olan witch in aslinda mevcut sartlar aslinda yasamayi artik istemedigi...arkadasım biliyosun seni cok seviyorum ve karakterlerimiz de cok benziyo...şartlarini hemen olustur ve yoluna bak...aynı şey benim için de gecerli...yeterince denedik..bazı seyler duzelmiuo...
Hayran kalınası bir yaklaşımın , anlayışın , empati yeteneğin varKim düşmüşkonu sahibi kendi ekonomisini düşünerek farkli bir birlikteliği kabul etmiş, düşmek bu mu oluyor? Üstelik tek olsa da gecinebilecegini ama böylesinin daha iyi olduğunu da önceki mesajlarında söylemisken. Ben bunu da elestirmiyorum kendi tercihidir. Ama celiskiler celiskiler...
Anladım. Ben de diyorum ki kısaca. Bu adamdan da hayır gelmez.Yahu adam bir sey yapmiyor
Ben de yapmiyorum
Sessiz bir etkilesim var sadece
Evet, bu şekilde en son ilkokul 4'te falan düşünüyordum sanırım...Konu sahibinim önceki mesajlarını bilmem. Ama herkesi kıran bir konuşma tarzı varsa kendisiyle aynı şekilde konuşulduğunda nasıl hissedildigi anlar ve bir dahakine kimseyi kırmamaya çalışır belki
Hayran kalınası bir yaklaşımın , anlayışın , empati yeteneğin var
Kafası karışık
On yılını boşa harcamış
Şuanda mutsuz bir hemcinsin var karşında
Anlamsız gülüşün şahane olmuş
Yorumunu parlatmış
Hiç eleştirmedin gerçekten
Zaten eleştiri değil mevzu hepimiz birbirimizi eleştirebiliriz
Ama hani bir saygı çerçevesi vardır ya hah işte onun içinde
Haksızlığa gelemiyorum.Normalde konu icinde baskalarina yorum yapmayi sevmem amaAdAm_OLaCaK_KIZ ne cok ovundun durdun bir konu ac pohpohlan ciddiyim.
db55 konudaki en cok mesajin adamolacagi savunmak.
Konunun yarisi ovunme yarisi onu savunma.Bu ne kin bu ne nefret konunun ozu kacti bu kadar abartilamaz.
Bu da yanlis bibi.Bu konuda yazanların çoğunu tanıyorum ve seviyorum sende dahil canımo yüzden herkese empati yaparak kendi kendime yazıyorum yoksa beni de bu kadar sakin yazarken göremezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?