Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Konu oradan çıktı Bibiciğim, tartışma başlıklarını özetleyeyim

1) Witch in burada, yorumlarında çizdiği karakter ile reeldeki Witch arasındaki fark
2) Aldatıldığı halde aldatılan birine bel altı vurabilmesi (Bizzat yaşadığı için daha iyi anladığı umulur oysa)
3) Eleştirenlere başlangıçta "Konumdan çık" demesi ki kendisine böyle denildiğinde "Konu herkese açık" diyen birisi
4) Sert eleştirenlerin evlilikleri üzerine tahmincilik oynama
5) Salkım-talkım halleri

vb.

Hepimiz boşanmalısın
Kendi ayakların üzerinde durabilirsin
Yanlış yapıyorsun çerçevesinde yorumlar yapıyoruz zaten
Kimse witch i savunmadı aslında
Sizin polemiğinizden kaynaklı savunmalar oldu ama kesinlikle witch bu konudaki tuumuyla alakalı değil
Kimse aynen devam falan demedi

Bu arada evet herkez über empatiyi hakediyor

Burada atlanılan birşey var. Koca da bu durumun içinde.O da bu durumu sonlandırmak için bir hamle yapmıyor.

Eşinin kendisiyle niye durduğunu yüksek ihtimal biliyor ve göz yumuyor.Aldatsa ve koca anlasa muhtemelen ona

da ses çıkarmıyacak.Aileler bu durumun farkında mı?En azından çocuk meselesinden .

Sizin evlilik al gülüm ver gülüm üzerine.Ama illa bir yerden patlar.

yorumumu okursan neyi sorduğumu göreceksin..
hani bu kendine güvenli sert üslubun var ya benim soruma o şekilde cevap ver..
dışardan bir göz olarak..

E cevap veriyorum diye normal hayatta da iki lafi bir araya getiremiyorum degil ki
Ben hep boyleydim hep hazir cevaptim
Etrafimdaki herkes bilir benim akilli oldugumu
Bosanirdim nooption
Oyle de yapicam

Acımasızca saldırılmıyor "witch gibi" konusuluyor burada. Ve ayrıca neden konusmayalim bu sekilde? Aslında sert konusulmayi hakediyor o mesaji yazabilen birisi ama burada ben yine de empati yapip konu sahibiyle kendjsi gibi konusuyorum.

Adam biliyor evli oldugumu
Ayni isi yapiyoruz
Ben ne yapacagimi bilmiyorum demistim
Artik biliyorum
Para tek derdim olsa
Simdiki adam ev arkadasima 10 basar
Para konusunda
Ilgisi de var
adventurerpassenger
Birebir sahit ...
Adam evli olduğunuzu bilip size ilgili davranıyorsa doğru düzgün biri degil belli ki. Zaten yeni boşanmış. Ciddi bir ilişki istemez. Sizinle biraz hoş vakit geçirmek ister sadece.

Saptırılmıyor konu, konu sahibinin alışık olduğu dille konuşuluyor.
Neden gerçek hayatta böylemi davranıyosunuz ki
Hazır düşmüş
O başkalarını yaraladı dur bi tekmede ben atayımmı diyorsunuz

E cevap veriyorum diye normal hayatta da iki lafi bir araya getiremiyorum degil ki
Ben hep boyleydim hep hazir cevaptim
Etrafimdaki herkes bilir benim akilli oldugumu
Bosanirdim nooption
Oyle de yapicam
Ananin evine donme ama
Kendi anam gozumun onune geldi de,bosandiktan sonra asla cekilmiyorlar

Adam biliyor evli oldugumu
Ayni isi yapiyoruz
Ben ne yapacagimi bilmiyorum demistim
Artik biliyorum
Para tek derdim olsa
Simdiki adam ev arkadasima 10 basar
Para konusunda
Ilgisi de var
adventurerpassenger
Birebir sahit ...

Evet witchin evli oldugundan bahse konu kisinin haberi var....ilgisi de var belli ama o da boslukta bence witch gibi...ikisi de bazı seylerin eksikliginde yanılsama yasiyo olabilirler...witch in herseyden önce kendisi icin belli şartları olusturup bosanması lazım...bu kişinin dogru kisi olup olmadigi cok da onemli degil onemli olan witch in aslinda mevcut sartlar aslinda yasamayi artik istemedigi...arkadasım biliyosun seni cok seviyorum ve karakterlerimiz de cok benziyo...şartlarini hemen olustur ve yoluna bak...aynı şey benim için de gecerli...yeterince denedik..bazı seyler duzelmiuo...

"witch gibi" konuşman ne fayda sağlıyor sana veya ona? Burada farklı bir sorun konuşuluyorken kin kusuyorsun. Ee? Ego tatmini mi? Kadın zaten mutsuz bir hayatın içinde. Onun gibi konuşup kendini tatmin edince, ooh canıma değsin diyince ne geçiyor elinize?
Neyse anlamayacaksınız sanırım

Bosanmadan bisey yapma.bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…