Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Aciyorum aslinda evdekine
Iyi biri evet
Ama biz olamadik ..
Gucumde yok simdi
Bu adamda niye cikti bilmem
Her sey .oka sardi
Bi onceki bosanmam gururla alakaliydi
Kolay karar verdim
Ama
Simdi hakkina mi girerim
Gunahina mi girerim dusunuyorum ..
Bu beni sarsiyo

Eşinle geçmişini bilmiyorum konularada bakmadım hiç ama ben olsam evliliğim kurtulmayacak durumdaysa eşimle konuşurdum duygusal açlık devam ederse boşanacağını söyle evliliğin dediğin gibiyse niye 2.kez aynı adam

Eger evliligimi kurtarabilmek icin elimden geleni yaptigima inaniyorsam, vicdanim rahatsa ayrilirim.

Sosyalleşip bi sürü insan arasında hala onu ariyosa gözlerin aşıksındır...seninki bu durum degil kuzu...mesela ben ise girmeden once evde oturdum 1 sene sinava hazirlandim...zaten calismiyorum kafa bi motive kaynagi ariyo o boslukta...yanilsama oldu cok alakasiz birine asik oldugumu sandim...sonra işe girdim sosyallestim etrafimda bi sürü insan varken baktım ki o kisi umrumda bile degil..boşluktan oldugunu anladım..bu durum bana bekarken bikac kez oldu...eminim seninki de boyle....

Sen o adamla tekrar mı evlendin witch
Başka birine aşık olma durumun olmasa bile, böyle bir kocayı boşaman için sebeplerin var bir sürü zaten.
Kısaca boşardım ben olsam, sonra da aşık mı olacağım, hata mı yapacağım, hayatımın doğrusunu mu bulacağım ne yaparsam yapardım.

Girersin tabii
Ota sarmıssin bari .oka sarma.
Boşan geç

Herkes sen kadar durust degil o zaman
Var benim gibiler ...
Bakın şu yorumları ve daha bir çoğunu siz değil de çok tanınmayan yeni bir üye yapsaydı önce siz sonra da diğer üyeler kadını mahvederdiniz burada.daha önceleri çok kere olduğu gibi.

Bunun adı hatir mi iki yuzluluk mü arkadaşlık mı bilmiyorum ama çok garip bir durum olduğu kesin.

Para için sevmediginiz,sizi aldatan,sevmeyen ve hatta hayatınıza başka bir adam almayı bile düşündüğünüz biri ile evli kalmayın.

Senin şimdi bu adam olmadan ayakta durma durumun yok mu? Ekonomik bağımsızlığın yok mu? Manevi olarak zorda mı kalıyorsun? Yani diğer adamı garantiye mi almak gerek illa?

Ayrıca has nicktir e yaptığın yorum da çok çirkin, üstelik sen de aldatılmışken ve üstelik o aldatılıp terketmis sense para için pısıp oturmuşken
Sizi şu an öyle takdir ediyorum ki.inanın dürüst ve çok objektif bir uyesiniz.

Bu aldatmadir öncelikle eşinize ihanet ediyorsunuz suan .
Bazı kadınlarımız yıllarca vajinismus hastalığı yüzünden eşiyle birlikte olamıyor ama kocası onu bu yüzden aldatsa adama burda bin tane laf sayılır.
Eşinizle madem en başından cinsel problemler vardı boşanıp niye tekrar evlendiniz?
Boşanın bi an once .

Para bu kadar mı zorluyor sizi.. Dünya kadar borcunuz mu var onu mu ödüyor? Çalışıyorsunuz da?
Boşanın diyeceğim ama menfaat için evlendiyseniz boşanıp o adamla mutlu olamama riskine girmek istemezsiniz sanırım.
Boşanmazsanız adamla yakınlaşmanız doğru değil.
Ne desem bilemedim.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Kişiyle arkadaş değilim ben not düşeyim dedim, herkese nasıl yorum yapıyorsam öyle yorum yapıyorum

Senin şimdi bu adam olmadan ayakta durma durumun yok mu? Ekonomik bağımsızlığın yok mu? Manevi olarak zorda mı kalıyorsun? Yani diğer adamı garantiye mi almak gerek illa?

Ya var aslinda
Oderim kirami falan
Ama cok hizli gelisti bu is
En fazla arabayi satar 8~10 ay yasarim
Calismasamda
Olay hizli gelisti demistim
Pat diye sana bye bye
YeNi gelen hay hay yapamam ki
10 yildir boyle bisey ilk defa basima geldigi icin de salaklastim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…