- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
O adama hissettiklerin duygusal boşluktan olabilir. Üstelik o da boşanmış. Boşanmış erkeklere bakış açım malesef negatif.. Sen önce ne istediğine karar ver. Evliliğinin bitmesini istiyor musun? Zaten bi başkasından hoşlanabiliyorsan evlilik bitmiş demektir. Belki bu adam olmaz ama başkası olur. Demkki sevmek sevilmek istiyorsun bunlar doğal duygular.
Eşinle geçmişini bilmiyorum konularada bakmadım hiç ama ben olsam evliliğim kurtulmayacak durumdaysa eşimle konuşurdum duygusal açlık devam ederse boşanacağını söyle evliliğin dediğin gibiyse niye 2.kez aynı adamBosluk olup olmadigi nasil anlasilir yaw
Adami gorunce sacmaliyorum
Dilimiz ayni degil
O yuzume bakiyo
Ben tavana
Adam bir sey anlatirken
Sigara iccem ben diyip lostur lostur yanindan gidiyorum
Dizlerim titriyo
Arkami donuyorum
Gozu ustumde
Acaba beni deli mi saniyo
Yoksa o da mi bos degil
Nasil anlicam ya ben bunu
Bosluk olup olmadigi nasil anlasilir yaw
Adami gorunce sacmaliyorum
Dilimiz ayni degil
O yuzume bakiyo
Ben tavana
Adam bir sey anlatirken
Sigara iccem ben diyip lostur lostur yanindan gidiyorum
Dizlerim titriyo
Arkami donuyorum
Gozu ustumde
Acaba beni deli mi saniyo
Yoksa o da mi bos degil
Nasil anlicam ya ben bunu
Aciyorum aslinda evdekine
Iyi biri evet
Ama biz olamadik ..
Gucumde yok simdi
Bu adamda niye cikti bilmem
Her sey .oka sardi
Bi onceki bosanmam gururla alakaliydi
Kolay karar verdim
Ama
Simdi hakkina mi girerim
Gunahina mi girerim dusunuyorum ..
Bu beni sarsiyo
Niye karissin ortalık?
Denenmişi niye denersin ki zaten?
Boşa bitir git öten kuşa
Çocuk var mı witch hunt?Konu sadece kus meselesi degil
O bir betimleme
10 yildir boyle
Bi de oyle degil iste bosan git
Bakın şu yorumları ve daha bir çoğunu siz değil de çok tanınmayan yeni bir üye yapsaydı önce siz sonra da diğer üyeler kadını mahvederdiniz burada.daha önceleri çok kere olduğu gibi.Herkes sen kadar durust degil o zaman
Var benim gibiler ...
Koca bey witchin en yakın kız arkadşına ilgi duyuyormuş hatta sanırım faturalarını vs ödemiş..Ayrıca adam seni aldatmışsa kuş bi sana ölü anlaşılan
Çocuk var mı witch hunt?
Yoksa daha kolay inan
Sizi şu an öyle takdir ediyorum ki.inanın dürüst ve çok objektif bir uyesiniz.Ayrıca has nicktir e yaptığın yorum da çok çirkin, üstelik sen de aldatılmışken ve üstelik o aldatılıp terketmis sense para için pısıp oturmuşken
Bakın şu yorumları ve daha bir çoğunu siz değil de çok tanınmayan yeni bir üye yapsaydı önce siz sonra da diğer üyeler kadını mahvederdiniz burada.daha önceleri çok kere olduğu gibi.
Bunun adı hatir mi iki yuzluluk mü arkadaşlık mı bilmiyorum ama çok garip bir durum olduğu kesin.
Para için sevmediginiz,sizi aldatan,sevmeyen ve hatta hayatınıza başka bir adam almayı bile düşündüğünüz biri ile evli kalmayın.
Senin şimdi bu adam olmadan ayakta durma durumun yok mu? Ekonomik bağımsızlığın yok mu? Manevi olarak zorda mı kalıyorsun? Yani diğer adamı garantiye mi almak gerek illa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?