Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Tam olarak ezemediler mi?
Istediginizi alamadiniz
Ohhh be diyemediz mi ?
Renksiz hayatinizi renklendirdim
Herkesin kocasi eros ama burda
Kk dertleri kovaliyorlar ilginc ?
Bak benim eros horluyor su an :)
Kirilma her lafa,bosver. Baksan herkes hanimefendi. Keske gercek hallerini de gorebilsek dimi

Witch anne olma hayalin yokmuş
Az önce tam tersini söyledin
Bazen insan sahip olamayacağını düşündüğü şeyi kendi seçimi gibi gösterir
Bu şekilde daha iyi hisseder ya kuzum bence bundan dolayı öyle söylemiş
Aslında istiyor

Evet 31 yasindayim
Cocugum yok
Gorucu de gelmedi
Eeeee ???
Eee si sizi tanimayan insanlardan hayatinizi bilmeyen kisilerden sizin yerinize koymasini istemissiniz ya. Anlattiklarinizi okudum koyamadim kendimi sonra bir sonraki konuyu okudum dondum iki nik ayni mi diye baktim bida baktim sasirdim oyle eee si bisi yok karisik bi hayat allah yardim etsin dedim ...

Bak benim eros horluyor su an :)
Kirilma her lafa,bosver. Baksan herkes hanimefendi. Keske gercek hallerini de gorebilsek dimi

Evet herkes tavsan gibi ciftlesiyor
Ama ben beceremiyorum
Zaten adaminda ne oldugu belli degil
Seanslara katilmiyor bile
Ama bu adam da isik var
Hislerim kuvvetli
Benim de bebelerim olabilir

Bazen insan sahip olamayacağını düşündüğü şeyi kendi seçimi gibi gösterir
Bu şekilde daha iyi hisseder ya kuzum bence bundan dolayı öyle söylemiş
Aslında istiyor

Olabilir bilemem. 2 düşünce aynı gün olunca kuzum

İlk yorumum "yeni adamdan bağımsız olarak 2. Kere hata edip evlendğin adamdan boşan" idi.

Eski konularını bilmiyorum, belki geçmişte yaşadıkların kötü olabilir. Lakin şu üstteki mesaj var ya kendini çok çirkin bir yere koyuyorsun. Hem hayat standardım düşmesin adam bana para versin diyorsun, hem ben sevmiyim mi" sevişmeyeyim mi? çocuk sahibi olmayayım mı? diyorsun.

Bu son sorduğun soruları sorarken para hesabı yapmazsaydın ne güzel olurdu.

Burada en çok eleştirdiğim konulardan biri çalışan kadınların eşleri tarafından gördüğü kötü muameleyi (şiddet,aldatma, sevgisizlik gibi) kabul etmesi.
Sen sivri dilli, dik duruşlu tavrınla şu yazdıklarınla öyle çelişiyorsunki anlatamam.

Evliyken başkasına gönlün kayıyorsa eşinden boşanmak zorundasın.
Çünkü o evlilik bitmiştir.

He para gelsin yada yeni elemandan geleceği kesinleşsin diyorsan ki diyorsun çok içten pazarlıklı bir davranış sergiliyorsun, bilesin.

Kendine hiç saygın yok mu ?
Biraz varsa o adamdan boşanırsın.
Sonra kiminle ne yapıyorsan yaparsın kimse yargılayamaz çünkü özgür olursun.

Şuan eşini aldatmaya meyilli, para kazandığın halde "daha çok para güdüsüyle" sorunlu eşini sömüren, korkak bir kadınsın.
Burada çizdiğin kadın profili olduğunu iddia ediyorsan biraz zorluğa göğüs gerip boşanır ve o arzu ettiğin aşk dolu yuvana kavuşursun.

Şuan elindeki yapbozun parçaları çok b.ktan. Hiç bir şeye benzemeyecek...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hasnicke ayarsiz dalmani hic tasvip etmemekle birlikte kimsenin yapmadigi biseyi yaptigini soylemem lazim. Fazla dürüstsün bu platform icin. Burda kimse kalkip param yok, anamin evi de beni dariyo, o yüzden sebze gibi yasamaya calisiyorum demez. Bence bu bile cesaretin oldugunu gosterir. O evden cikman lazim. Gerekiyosa gercekten biriyle kirayi bölüş, ama hayatinin kullanim hakki sende olsun. Bence Hasnickten de özür dile. Öpüşün barisin. Bu kadar bel alti vurulmaz. Ayip bisey.

Witch anne olma hayalin yokmuş
Az önce tam tersini söyledin
İşte bazı arkadaşlar bunu anlatmaya çalışıyor ama anlaşılamıyor.

Kendin de zor bir hayatın içindeyken, bazı imkansızlıkların varken neden diğer konu sahiplerine acımasız yorumlar yaptın o zaman.

Kendi sıkıntılarından sağlık sorunlarından bahsettin ama onların da bu problemleri yaşayabileceğini düşünmedin hiç. Şimdi önüne geliyor bir bir. Ne cahillikleri kaldı diğerlerinin ne görgüsüzlükleri.

Ya kuzum ben ilimli olmayi demedim. Bodoslama dalmazsin tabii. Ama sen demedin mi baskasina empati yapmam sana yaptim diye. Bu kibar yazmak demek degil ki bu bambaska yazmak demek. O yuzden kimse anlamadi, sanki baskalarina farkli bu konuya farkli konusuyorsun gibi oldu.

Evet herkes tavsan gibi ciftlesiyor
Ama ben beceremiyorum
Zaten adaminda ne oldugu belli degil
Seanslara katilmiyor bile
Ama bu adam da isik var
Hislerim kuvvetli
Benim de bebelerim olabilir
Kiyamam sana olur elbet neden olmasin
İsteyen herkesin en tabii hakki anne olmak,aile olmak.
Nacizane tavsiyem once sevis sonra evlen, dene memnun kalirsan alirsin herifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…