Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Bak Witch yarısına kadar okudum.
Sen olsan şu yazdığına nasıl bir yorumla cevap verirdin biliyor musun?
"Drama kraliçesi" diye başlardın. Dürüstsün madem, böyle bir hitapla yerden yere vuracağını biliyorsun bir başkasını.
Ama ben bunu sana yapamam, yufka yürekliyim çünkü. Seninle bir tartışmamız oldu üstünden, hatta unutmuştum bile nicklere bakmam. Nereden hatırlıyorum yav dedim sadece. Bir doğum anımı tiye aldın, altını üstünü bilmeden. Önemli değil konu bu değil nitekim ama burada gelip "Evet ben korkağım" diyerek işin içinden sıyrılamazsın.

Kendini aklamak için herkesi genelleyemezsin de. Yani
"Kimse cikip ahlaktan dem vurmasin
Ben biliyorum benim yerimde bir cok kadin ne yapar boyle bir durumda ?" diyemezsin. Bilemezsin senden beterini yaşayanlar da vardır, ama kendi normlarınca senin yaptıklarını yapmaktansa bir 10 yıl daha sürünmeyi yeğler.
Genelleme insanları, kendi acılarını hafifletmek için başkalarına vurup durma, bu seni sadece daha öfkeli biri yapar.

Umurunda, çünkü umurunda olmasa bu kadar anlatmazsın.
Bence bazı kadınlara ufak bi özür borçlusun burada.

Arkası sağlam bişey olmaz. Avukat atamislar konuya 3 5 tane nasıl olsa

Algilayamayinca
Uykulari geldi saniyorum
Digeri cok kotu cunku
Uykusu yoksa algilayamiyorsa falan ?
O zaman direk beyinsiz oluyor cunku insan
witch bu olmuyor, tamam diğer konularındaki üslubun bir yana, ki bunu dışında tutup yorum yapanlar var.
Ama kendi konunda bunu yapma bari.

Tam olarak ezemediler mi?
Istediginizi alamadiniz
Ohhh be diyemediz mi ?
Renksiz hayatinizi renklendirdim
Herkesin kocasi eros ama burda
Kk dertleri kovaliyorlar ilginc ?

Saldıracağına bi soluklan nefes al.
Başkalarının hayatının iyi ya da kötü olması, senin berbat hayatını değiştirmiyor Witch bi buna uyan önce.

Algilayamayinca
Uykulari geldi saniyorum
Digeri cok kotu cunku
Uykusu yoksa algilayamiyorsa falan ?
O zaman direk beyinsiz oluyor cunku insan

Witch sana bi tavsiye bi kendini sivri dilli sanma mesela bilemezsin kimin lafı koyar geçer.

O ben anladim olayi....

tanismadigimiza memnun oldum ...

Hoslandiginiz adam is arkadasinizsa yani halihazırda zaten bir işiniz varsa esinizi parası için bulundurma çabası neden? Baştan sona o kadar birbirinden alakasız cevaplarınız var ki anlayamadım sizi. Ama demiştim kesinlikle psikolojik tedavi görmeniz gerektigini düşünüyorum.
Mesela ben içimde çok çocuk sevdası içinde olsam fakat şartlardan dolayi tanıdığım insanlara hiç istemiyorum gibi lanse etsem, şu platformda beni tanımayan insanlara öyle lanse edip de sözde öğüt veriyor gibi görünmem.

Cevap vermiyim verMiyim vermiyim diyor
Alttan aliyorum ama yok
Dur bekle 5 dk sonra cevap vericem sana !

Canısi yorulma laf sokacaksan
Bende aldatildim
Ama ayrıldım ben söyleyim direk
Üstelik parası da var

Kadının tek düşmanı yine kendisi.

Millet sanal bir platform da bile ne kinlere hirslara bürünmüş vay be.

Sonra niye insanlar ölüyor.

Ama kalp kırmaya değmiyor beybiler.
Yarın ölebilirsiniz.

witch hunt
Kalbinin sesini dinle.
Sen zaten evliyken yanlış yapacak bir insan değilsin. O yüzden uzatmıyorum.
O diline arada sahip çık sonra başına bela olacak.

Konuya çok müdahil olamadim gidiyim en iyisi.

Ee cunku ben ergen
Dengesi
Kazenin yalakasi
Gorgusuzum ama
Ona aldatildin ya
Ondan mi koruyorsun demem col takdire sayan ..
Ayrica rezillikse rezillik
Ben yorum yaptim o da gitti
Konumla alakasi yok!
Sende ona gerzek vs vs diye saysaydın ...bel altı ilişkilerle ilgili vurmak nedir ? Hele senin de yara aldığın canın yandığı bir mevzu
Kaldı ki şu an ki konuda herşey var maşallah herşey konuşuluyor...o konu şu konu mu kaldı allasen...

Aceba kendine mi sövüp sayiyo bilinçaltinda ? Freud gelsin

Öyle görünmüş olabilir evet tanışıklığım olan insana empati yapmam kadar doğal birşey olamaz heraldesen konu açan sanada empati yaparım burda tanıdığım kadarıyla sevdiğim kişilere yaparım yani, ama dedim ya bu mantık evliliği gibi kimseyi sevmiyorsam bende boşanmazdım sanırım hiç parayı takmasamda geçinmek mesele bu memelekette e ailemlede anlaşamiyorsam neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…