Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Canısi yorulma laf sokacaksan
Bende aldatildim
Ama ayrıldım ben söyleyim direk
Üstelik parası da var

Yooo dusundum ve cevap vermiyorum
Ama versem duramazsin
Madem onume geliyor
Artik canim cicim yapcam
Sana cooook uzulmustum
Arkadasta olmustuk
Ama sen daha toparlayamamissin
Ben alistim ya
Gurursuzum da hatta
Para icin birlikteyim hala
Ondan

Offf her şey birbirine girdi.
Haklısı haksızı iç içe, valla başım ağrıdı. Ben gidip ders çalışayım bari, Mune basar burayı zaten

Aceba kendine mi sövüp sayiyo bilinçaltinda ? Freud gelsin
Bilemiyorum ama benim kızdığım tek nokta bu. Yoksa birine gönlü kaymış falan faso fiso. İnsanız beşeriz şaşarız. Zaten evlilik diye bir şey yok herşey kağıt üzerinde. Ama böyle bir durumdaysan empati yapmalısın.

Yooo dusundum ve cevap vermiyorum
Ama versem duramazsin
Madem onume geliyor
Artik canim cicim yapcam
Sana cooook uzulmustum
Arkadasta olmustuk
Ama sen daha toparlayamamissin
Ben alistim ya
Gurursuzum da hatta
Para icin birlikteyim hala
Ondan

Toparladigim için kararimda netim bence
Duramayacagim şeyi çok merak ettim
Bekliyorum

Yahu neden olacak is arkadasi deyince
Full maasli bir is mi geliyo akliniza sadece
Devlet memuru degilim ben tercumanim
O ise ocak sahibi ..
Ama dilimiz ayni
Benim gibi tercumanliktan gelmis
Benim evimin kirasini
Arabamin benzinini
Bogazimi sen mi doyuracaksin ?
Annem cocuk okutuyor ozel okulda
Ben de her ay para yolluyorum sen mi vereceksin ?
Dogalgazim gelmis 470 lira sen mi odeyeceksin ?
Benim kafam boyle calisiyor
Donkisot gibi bes kurussuz cikmam
Cikmicam
Karsidaki de hazir olmadan bosanmicam
Var mi otesi ?

Yaptigin yorumun icerigi kimseyi ilgilendirmez ki kuzum, kendi fikrin neyse yazarsin ben ona laf etmedim zaten, oyle dusunme. Ben demek istedigimi zaten soyledim sana, karsilikli demek istediklerimizi anlattik sanirim. Opuyorum o yuzden :)

Yeni nickin de hayirli olsun

Sağol canım sadece yazık demene üzüldüm o kadar

Bence de kafada bitmişse kagit üstünde evlilik formalite. Toparlanıp boşanirsin yani atlan deve degil. Ayrica bu kadar kadının oldugu bi yerde herkesin birbirine cemkirmesine alistim ben. Ben en cok hepimiz ahlakliyiz, sütten cikmisiz adı altinda, yeni gelip konu acma gafletinde bulunanlara yapilan toplu linçe üzülüyorum. Kimse kimseye empati yapmiyo netekim. Acı bi durum.

Kadın sığınma evleri boşa var değil mi? Ne güzel bahane buluyorsunuz kendinize. Başkasına gelince kadın siginmaya git ama kendinize gelince beş parasız cikmiycam, kendimden odun vermiycem bla bla bla.
Neyse hayırlısı.

Kadin siginma evi mi ?
Caresiz kadinlar icin guzel bir uygulama
Ama ben oyle degilim
Fakir edebiyati yapmayin bana ...

Yaa siz ne anlatiyosunuz
Arada goruyorum gidin baska yerde yapin muhabbetinizi ha
Kız dur, gelen gidene salladın yeter artık. Anaaaam, korktum hepinizden haaa. Hepinizi bir odada toplasak saç baş yolacaksınız herhalde. Ne derdiniz var birbirinizle anlamıyorum. Burası dert köşesi de kendi sosyal hayatlarımızda yakın çevremizle olan sorunlarımızı yazmak için geliyoruz. Burada birbirimize dert açmak için değil. Burada olmamızın amacı birbirimize destek olmak, öneri sunmak, hiçbir şey yoksa sadece okuyup geçmiş olsun demek. Budur yani.

aşk o kadar nadir görülür ki kaçırmamaya çalışırım. ama aynı hatayı yapmamak için gerçekten önceki hatalarımı göz önüne alıp aynı yola çıkıp çıkmadığıma bakarım. ama bunları yaparken önce (ne kadar kötü olursa olsun)hayatımdaki insanı çıkarırım. çünkü eğer karakterinin olduğunu ve insan hayatına saygın olduğunu düşünüyorsan bunu yapmalısın. medeni durumun müsait olduğunda da istediğinle istediğini yaşarsın

Kucaginda cocuguyla kafa goz dagilana kadar dayak yiyen kadina eger gidecek baba evi yoksa kadin siginmaya git diyorum ben. Ne diyeyim bin bi uzay gemisine fezayi dolaş mi diyeyim ?

Cunku ezik olmam lazimdi
Bes kurussuz mahkeme acip
Annemin evinde tarhana kasiklamam lazimdi
Hayir efendim oyle olmayacak ..
Ben issizim diyorsam bunu yasadigim yerdekiler bilmiyor
Ben onlara karsi kendimi hep dik tuttum
Tabii ki bes kurussuz birine asik olmicam
Tabii ki parayi dusunucem
Tabii ki sartlarim uygun olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…