- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Canısi yorulma laf sokacaksan
Bende aldatildim
Ama ayrıldım ben söyleyim direk
Üstelik parası da var
Offf her şey birbirine girdi.Sende ona gerzek vs vs diye saysaydın ...bel altı ilişkilerle ilgili vurmak nedir ? Hele senin de yara aldığın canın yandığı bir mevzu
Kaldı ki şu an ki konuda herşey var maşallah herşey konuşuluyor...o konu şu konu mu kaldı allasen...
Bilemiyorum ama benim kızdığım tek nokta bu. Yoksa birine gönlü kaymış falan faso fiso. İnsanız beşeriz şaşarız. Zaten evlilik diye bir şey yok herşey kağıt üzerinde. Ama böyle bir durumdaysan empati yapmalısın.Aceba kendine mi sövüp sayiyo bilinçaltinda ? Freud gelsin
Yooo dusundum ve cevap vermiyorum
Ama versem duramazsin
Madem onume geliyor
Artik canim cicim yapcam
Sana cooook uzulmustum
Arkadasta olmustuk
Ama sen daha toparlayamamissin
Ben alistim ya
Gurursuzum da hatta
Para icin birlikteyim hala
Ondan
Hoslandiginiz adam is arkadasinizsa yani halihazırda zaten bir işiniz varsa esinizi parası için bulundurma çabası neden? Baştan sona o kadar birbirinden alakasız cevaplarınız var ki anlayamadım sizi. Ama demiştim kesinlikle psikolojik tedavi görmeniz gerektigini düşünüyorum.
Mesela ben içimde çok çocuk sevdası içinde olsam fakat şartlardan dolayi tanıdığım insanlara hiç istemiyorum gibi lanse etsem, şu platformda beni tanımayan insanlara öyle lanse edip de sözde öğüt veriyor gibi görünmem.
Yaptigin yorumun icerigi kimseyi ilgilendirmez ki kuzum, kendi fikrin neyse yazarsin ben ona laf etmedim zaten, oyle dusunme. Ben demek istedigimi zaten soyledim sana, karsilikli demek istediklerimizi anlattik sanirim. Opuyorum o yuzden :)Öyle görünmüş olabilir evet tanışıklığım olan insana empati yapmam kadar doğal birşey olamaz heraldesen konu açan sanada empati yaparım burda tanıdığım kadarıyla sevdiğim kişilere yaparım yani, ama dedim ya bu mantık evliliği gibi kimseyi sevmiyorsam bende boşanmazdım sanırım hiç parayı takmasamda geçinmek mesele bu memelekette e ailemlede anlaşamiyorsam neden olmasın
Sağol canım sadece yazık demene üzüldüm o kadarYaptigin yorumun icerigi kimseyi ilgilendirmez ki kuzum, kendi fikrin neyse yazarsin ben ona laf etmedim zaten, oyle dusunme. Ben demek istedigimi zaten soyledim sana, karsilikli demek istediklerimizi anlattik sanirim. Opuyorum o yuzden :)
Yeni nickin de hayirli olsun
Bence de kafada bitmişse kagit üstünde evlilik formalite. Toparlanıp boşanirsin yani atlan deve degil. Ayrica bu kadar kadının oldugu bi yerde herkesin birbirine cemkirmesine alistim ben. Ben en cok hepimiz ahlakliyiz, sütten cikmisiz adı altinda, yeni gelip konu acma gafletinde bulunanlara yapilan toplu linçe üzülüyorum. Kimse kimseye empati yapmiyo netekim. Acı bi durum.Bilemiyorum ama benim kızdığım tek nokta bu. Yoksa birine gönlü kaymış falan faso fiso. İnsanız beşeriz şaşarız. Zaten evlilik diye bir şey yok herşey kağıt üzerinde. Ama böyle bir durumdaysan empati yapmalısın.
Bu konu daha fazla uzamasın.
Boş yere kalp kırıyorsunuz.
Ay hepiniz sevdigim üyeler.
Cx.
Kazen
Mune
@Margarikotin
Bir daha çağıralım.
Sağol canım sadece yazık demene uzüldjm o kadar
Kibar kibar yazisiyoruz witch napalim sac bas dalalim mi biz de bibiyleYaa siz ne anlatiyosunuz
Arada goruyorum gidin baska yerde yapin muhabbetinizi ha
Sus be senin yüzünden iki yüzlü oldum zatenYaa siz ne anlatiyosunuz
Yahu neden olacak is arkadasi deyince
Full maasli bir is mi geliyo akliniza sadece
Devlet memuru degilim ben tercumanim
O ise ocak sahibi ..
Ama dilimiz ayni
Benim gibi tercumanliktan gelmis
Benim evimin kirasini
Arabamin benzinini
Bogazimi sen mi doyuracaksin ?
Annem cocuk okutuyor ozel okulda
Ben de her ay para yolluyorum sen mi vereceksin ?
Dogalgazim gelmis 470 lira sen mi odeyeceksin ?
Benim kafam boyle calisiyor
Donkisot gibi bes kurussuz cikmam
Cikmicam
Karsidaki de hazir olmadan bosanmicam
Var mi otesi ?
Sus be senin yüzünden iki yüzlü oldum zaten
Kadın sığınma evleri boşa var değil mi? Ne güzel bahane buluyorsunuz kendinize. Başkasına gelince kadın siginmaya git ama kendinize gelince beş parasız cikmiycam, kendimden odun vermiycem bla bla bla.
Neyse hayırlısı.
Kız dur, gelen gidene salladın yeter artık. Anaaaam, korktum hepinizden haaa. Hepinizi bir odada toplasak saç baş yolacaksınız herhalde. Ne derdiniz var birbirinizle anlamıyorum. Burası dert köşesi de kendi sosyal hayatlarımızda yakın çevremizle olan sorunlarımızı yazmak için geliyoruz. Burada birbirimize dert açmak için değil. Burada olmamızın amacı birbirimize destek olmak, öneri sunmak, hiçbir şey yoksa sadece okuyup geçmiş olsun demek. Budur yani.Yaa siz ne anlatiyosunuz
aşk o kadar nadir görülür ki kaçırmamaya çalışırım. ama aynı hatayı yapmamak için gerçekten önceki hatalarımı göz önüne alıp aynı yola çıkıp çıkmadığıma bakarım. ama bunları yaparken önce (ne kadar kötü olursa olsun)hayatımdaki insanı çıkarırım. çünkü eğer karakterinin olduğunu ve insan hayatına saygın olduğunu düşünüyorsan bunu yapmalısın. medeni durumun müsait olduğunda da istediğinle istediğini yaşarsınMevzu karisik
Ama buralar karisir simdiden soyliyim ..
Laf sokmaya gelenleri de kabul ediyorum
Cogu yoruma cevap veremem belki
Ama en guzelinden okurummm
Empati yapmani istiyorum senden okuyucu..
Kendini birinin yerine koy sadece 5 dkligina ,gozlerini kapa ve dusun
Biriyle evlendin ..
Uyum yok ,maddi ve manevi .
Adam cinsel sorunlu
Sende kendini sorunlu saniyorsun ..
Gay mi degil mi cozemiyorsun
Ustune ustluk seni aldatiyor
Bosuyorsun ..
Hayat kisa kuslar ucuyor diyorsun
Sonra bir seyler oluyor kiç ustu yere dusuyorsun
Caresizlikten bu sorunlu ama seni guya seven adamla tekrar nikah kiyiyorsun ..
Aptalsin ama sebeplerin var
Kafan calissa da insansin menfaatlerin var ...
Adam hala ayni
Tik yok
Kus ölmüs !!!!
Soylemezsen ici rahat normal hayatiniza devam ediyorsunuz
Etrafa rol kesmeye devam
Evliymis gibi ama degilmis gibi
Kadinmis gibi
Ama degilmis gibi ....
Eve kapandigin bi donem her sey bitti
Boyle bitki gibi yasayacaksin
.ok cuvalindan hallice oldugun bir donem karsina biri cikiyor ..
Icin kipir kipir
Ulan yasiyorum falan diyorsun
Karsi taraf bisey bilmiyor
Ama ilgisiz degil
Gozu ,kulagi sende
Enerjisi sende ..
Yilllllaaaaar yillaaaaar sonra aslinda bitki degilmissin hatirliyorsun ..
Ne yaparsin ..
Kucaginda cocuguyla kafa goz dagilana kadar dayak yiyen kadina eger gidecek baba evi yoksa kadin siginmaya git diyorum ben. Ne diyeyim bin bi uzay gemisine fezayi dolaş mi diyeyim ?Kadın sığınma evleri boşa var değil mi? Ne güzel bahane buluyorsunuz kendinize. Başkasına gelince kadın siginmaya git ama kendinize gelince beş parasız cikmiycam, kendimden odun vermiycem bla bla bla.
Neyse hayırlısı.
Kız dur, gelen gidene salladın yeter artık. Anaaaam, korktum hepinizden haaa. Hepinizi bir odada toplasak saç baş yolacaksınız herhalde. Ne derdiniz var birbirinizle anlamıyorum. Burası dert köşesi de kendi sosyal hayatlarımızda yakın çevremizle olan sorunlarımızı yazmak için geliyoruz. Burada birbirimize dert açmak için değil. Burada olmamızın amacı birbirimize destek olmak, öneri sunmak, hiçbir şey yoksa sadece okuyup geçmiş olsun demek. Budur yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?