Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Annem fakir falan degil
Iki memur dedim ????
Bir de ben ustlerine gitmem
Sen kuyrugunu SIkIstirip gidersin ama ben gitmem bu kadar net
IKi memur maaslarinin toplami da 6300 fakir
Kalibina uyar mi bilmem ..
Ama odemeleri
Ozel okulda cocuklari
Ev kredileri var
Ben de kendimi satiyorum iste boyle yuvarlaniyoz

Kendinizi kandirma yonteminiz de guzelmis. Evet herkesin hayati berbat, herkes kocasindan bosanmamak icin cok cici kadin muamelesi yapiyor. Evet evet dogru!

Witch fildişi kulesinden seslendi, dağılabiliriz...

Kendinizi kandirma yonteminiz de guzelmis. Evet herkesin hayati berbat, herkes kocasindan bosanmamak icin cok cici kadin muamelesi yapiyor. Evet evet dogru!

Sanane istedigimi derim
Defol git o zaman
Hala ne bok ariyosunuz konumda
Ilginc geldi dimi ??

Çalışmasam beni 8-9 ay idare edecek param var diyorsun...
üstümde ev araba diyorsun...
maddiyat için bütün bu olanlar diyorsun
vhallahi şaşırdım şu an ...ve bu sadece bir örnek şu an ki konun geçmiş konularla saçma bir bağlantısızlık olduğu yetmiyormuş gibi, sayfalar arası söylemlerin bile değişiyor...
sanki 5 kişi var orda ayrı ayrı yazan...çok tuhaf

Wolfcum tabi ki kişiye göre yorum yapılır normal hayatta olduğu gibi senin arkadaşına yaptığın yorumla herhangi birine yaptığın yorum bir mi?

Burada dayak yiyip oturan kadinlara "bosan, gururun yok mu senin" diyorum. Ayni durumda olan kuzenimin esine aynisini soyledim.

Cocugunu ihmal edenlere "bakamayacaksan yapmasaydin" diyorum, daha 2 gun once boynunda besibiyerdesiyle endam yapan ama masraf olmasin diye mamasini kesip cocugun kilo vermesine sebep olan kuzenime aynisini dedim.

Evliyken kocasiyla arasinin kotu oldugu bir anda "acaba eski sevgilimle olsaydim nasil olurdi" gibi bir cumle kuran arkadasima saglam giydirdim.

Ben herkese ayni konusurum. Ele dumduk...

witch hunt keşke biraz yaptığın hataları kabul etsen. Bu konu buralara kadar ilerlemezdi. Ama sen aslan geldin aslan gidiyorsun. Ara ara aslan değilim, kırılganım diyorsun sonra tekrar aslan oluyorsun. Bir dur bir soluklan kendine gel. Bu ruh hali iyi değil, gerekirse yardım al. Ama insanlara saldırma.

Sanane istedigimi derim
Defol git o zaman
Hala ne bok ariyosunuz konumda
Ilginc geldi dimi ??

Yo tam size uygun geldi. Hic bir ilginclik yok. Insanlari bu tavra siz ittiniz farkinda degilsiniz. Cok assagiladiniz bu konuda digerlerini cok.

Cunku artik kaile almadan konusuyor
Sadece saldiriyorum
Nasil yaptilarsa oyle karsilik goruyorlar ..
Ustumde arabam var esim aldi diyorum
Ev var esim aldi
Ben bi baska adama gidersm
Hayvan gibi bunlari cukkalayip mi gideyim

Her zaman ki gibi konu yine alevlendikten sonra yetişmişim;konunun bir başını okudum bir de sonunu,o yüzden arada geçen detaylar ne bilmiyorum ancak witch duygularından emin olmalısın önce,eski eşinle neden tekrar evlendin,seni buna iten neyse güçlü bir sebep olmalı ki yeniden yapmışsın.

Karşı tarafa hissettiğin o duygu ne bundan emin olmalısın önce,hoşlanıyor musun,aşık mısın yoksa sadece arzu mu ne?Eğer istiyorum diyorsan ve karşı tarafın da duygularından eminsen boşan ve onunla dene derim,aslına bakarsan şuan ki evliliğinini de anlayabilmiş değilim neden sevmediğin bir adamla 2.kez deniyorsun,bırak gitsin.Sanırım geçmiş sayfaları okuduğumda cevabını bulacağım.

Ve ben biraz bu konularda şüpeliyim witch,peki sence karşı taraf seninle ne paylaşmak istiyor,belkide sadece istediği cinsellik ve sen onun sana yaklaşımını farklı algılıyor olabilirmisin.

Kadin siginma evi mi ?
Caresiz kadinlar icin guzel bir uygulama
Ama ben oyle degilim
Fakir edebiyati yapmayin bana ...
Maddi çıkar için cinselliğin bile olmadığı ama her türlü rezilliğin de yaşandığı bir evliliğe ikinci kez evet demek... Bundan büyük çaresizlik düşünemiyorum.

E tamam bunları bende yapıyorum ama düşmanım gibi kimseye saldırmıyorum tavır var tavır var, dümdük konuşmakta üstüme yoktur

"Kendini satiyorsun " demek biraz ağır olmuş
Yaptığı doğru veya yanlış olabilir ama hic kimse o kadar ağır bir hakareti kabul etmez

Bilmiyorum iste
Adam bi isik yakmadi
Bana hadi gel gibi bisi demedi sadece elektrik dedim
Belki sadece merak ediyor nasil biri oldugumu
Belki sadece begeniyor
Belki belki belki
Bu durumda naber askim diyip adamin kucagina atlamam
Bosanik olsam da atlamam
Ya ben embesil miyim ?

karsidaki evliyse ,kendi mutsuzlugunu one surerek baskasinin hakkina girme derim...evli degilse yasa gitsin,kocana mustehak ayrica da merak ettim aldattiysa gay olup olmadigi neden anlasilmaz?ya gay ya bisexsueldir en fazla
Aldat mı diyorsun?

Cunku artik kaile almadan konusuyor
Sadece saldiriyorum
Nasil yaptilarsa oyle karsilik goruyorlar ..
Ustumde arabam var esim aldi diyorum
Ev var esim aldi
Ben bi baska adama gidersm
Hayvan gibi bunlari cukkalayip mi gideyim
Payını alırsın yarı yarıya bölünüyor ya zaten
Yada eşin jest yapar payını almaz...vs vs
zaten parasız çıkmam diyorsun...
cukkalamalısında çünkü mantık evliliği
o yüzden orda varsın ...yoksa değil mi? Karar ver

E tamam bunları bende yapıyorum ama düşmanım gibi kimseye saldırmıyorum tavır var tavır var, dümdük konuşmakta üstüme yoktur

Fazla taninmayip enpati yapilmayan uyeler de birinin arkadasi, tanidigi. Tanidik olunca yanlislar dogru mu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…