- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi witch hunt
-
Evet bozuk olabilir burda üsluplar epey bir bozuldu. Hayatını satmış, harcamış, heba etmiş ve tek sebebinin para olduğunu annesinin fakir evine dönmemek için kaldığını söylüyor. Kelime biraz çirkin kabul ediyorum ancak gerçeği de görün.Bu nasıl bir usluptur
Evet bozuk olabilir burda üsluplar epey bir bozuldu. Hayatını satmış, harcamış, heba etmiş ve tek sebebinin para olduğunu annesinin fakir evine dönmemek için kaldığını söylüyor. Kelime biraz çirkin kabul ediyorum ancak gerçeği de görün.
@Mune kimseyi kiblemiyorum
Uyeligimi iptal eder misin
En azindan bir sureligine ...
Siz isteseniz de istemeseniz de benim hayatim boyleydi ..
Akli basinda olan insanlarin yorumlari icin tesekkur ederim ..
Laf sokmaya gelenlerin cogunun da
Bir gun bosansam ne halt ederim diye dusundugune de kalibimi basarim ..
Asil klavye cengaverligi yapanlar bunlar
Eslerine sonsuz askla bagli
Pembe pembe prensesler ..
Ahh hayat keske oyle olsa ..
Keske o at gozlukleriniz yere dusup parcalansa ..
Orumcekleriniz icin philips bir supurge cikarsa ama yok dimi ?
Uber ahlaklisiniz
Uber sadiksiniz
Harika hayatlariniz
Sevisgen kocalariniz
Pembe .oklu cocuklariniz var
Eehh iste tek cirkefte benim o zaman
Yapacak bir sey yok ..
Gonul ister hepinizin evine bir ayna yolllayayim
Bazilariniz o lenslerinizi cikarin da iyice bakin kendinize ..
Evlenirkn isi de var gucu de diye dusundukleriniz yalan
Dugunde takilan bilezikleri sakirdatmaniz yalan
Anasina bi pasta aldi
Iki kilo peynir aldi
500 lira borc verdi diye tepindiginiz yalan ..
Ben de kendimi satiyorum
Hadi be ordan ..
Witch fildişi kulesinden seslendi, dağılabiliriz...@Mune kimseyi kiblemiyorum
Uyeligimi iptal eder misin
En azindan bir sureligine ...
Siz isteseniz de istemeseniz de benim hayatim boyleydi ..
Akli basinda olan insanlarin yorumlari icin tesekkur ederim ..
Laf sokmaya gelenlerin cogunun da
Bir gun bosansam ne halt ederim diye dusundugune de kalibimi basarim ..
Asil klavye cengaverligi yapanlar bunlar
Eslerine sonsuz askla bagli
Pembe pembe prensesler ..
Ahh hayat keske oyle olsa ..
Keske o at gozlukleriniz yere dusup parcalansa ..
Orumcekleriniz icin philips bir supurge cikarsa ama yok dimi ?
Uber ahlaklisiniz
Uber sadiksiniz
Harika hayatlariniz
Sevisgen kocalariniz
Pembe .oklu cocuklariniz var
Eehh iste tek cirkefte benim o zaman
Yapacak bir sey yok ..
Gonul ister hepinizin evine bir ayna yolllayayim
Bazilariniz o lenslerinizi cikarin da iyice bakin kendinize ..
Evlenirkn isi de var gucu de diye dusundukleriniz yalan
Dugunde takilan bilezikleri sakirdatmaniz yalan
Anasina bi pasta aldi
Iki kilo peynir aldi
500 lira borc verdi diye tepindiginiz yalan ..
Ben de kendimi satiyorum
Hadi be ordan ..
Kendinizi kandirma yonteminiz de guzelmis. Evet herkesin hayati berbat, herkes kocasindan bosanmamak icin cok cici kadin muamelesi yapiyor. Evet evet dogru!
Wolfcum tabi ki kişiye göre yorum yapılır normal hayatta olduğu gibi senin arkadaşına yaptığın yorumla herhangi birine yaptığın yorum bir mi?
Sanane istedigimi derim
Defol git o zaman
Hala ne bok ariyosunuz konumda
Ilginc geldi dimi ??
Çalışmasam beni 8-9 ay idare edecek param var diyorsun...
üstümde ev araba diyorsun...
maddiyat için bütün bu olanlar diyorsun
vhallahi şaşırdım şu an ...ve bu sadece bir örnek şu an ki konun geçmiş konularla saçma bir bağlantısızlık olduğu yetmiyormuş gibi, sayfalar arası söylemlerin bile değişiyor...
sanki 5 kişi var orda ayrı ayrı yazan...çok tuhaf
Yo tam size uygun geldi. Hic bir ilginclik yok. Insanlari bu tavra siz ittiniz farkinda degilsiniz. Cok assagiladiniz bu konuda digerlerini cok.
Maddi çıkar için cinselliğin bile olmadığı ama her türlü rezilliğin de yaşandığı bir evliliğe ikinci kez evet demek... Bundan büyük çaresizlik düşünemiyorum.Kadin siginma evi mi ?
Caresiz kadinlar icin guzel bir uygulama
Ama ben oyle degilim
Fakir edebiyati yapmayin bana ...
Burada dayak yiyip oturan kadinlara "bosan, gururun yok mu senin" diyorum. Ayni durumda olan kuzenimin esine aynisini soyledim.
Cocugunu ihmal edenlere "bakamayacaksan yapmasaydin" diyorum, daha 2 gun once boynunda besibiyerdesiyle endam yapan ama masraf olmasin diye mamasini kesip cocugun kilo vermesine sebep olan kuzenime aynisini dedim.
Evliyken kocasiyla arasinin kotu oldugu bir anda "acaba eski sevgilimle olsaydim nasil olurdi" gibi bir cumle kuran arkadasima saglam giydirdim.
Ben herkese ayni konusurum. Ele dumduk...
"Kendini satiyorsun " demek biraz ağır olmuşEvet bozuk olabilir burda üsluplar epey bir bozuldu. Hayatını satmış, harcamış, heba etmiş ve tek sebebinin para olduğunu annesinin fakir evine dönmemek için kaldığını söylüyor. Kelime biraz çirkin kabul ediyorum ancak gerçeği de görün.
Her zaman ki gibi konu yine alevlendikten sonra yetişmişim;konunun bir başını okudum bir de sonunu,o yüzden arada geçen detaylar ne bilmiyorum ancak witch duygularından emin olmalısın önce,eski eşinle neden tekrar evlendin,seni buna iten neyse güçlü bir sebep olmalı ki yeniden yapmışsın.
Karşı tarafa hissettiğin o duygu ne bundan emin olmalısın önce,hoşlanıyor musun,aşık mısın yoksa sadece arzu mu ne?Eğer istiyorum diyorsan ve karşı tarafın da duygularından eminsen boşan ve onunla dene derim,aslına bakarsan şuan ki evliliğinini de anlayabilmiş değilim neden sevmediğin bir adamla 2.kez deniyorsun,bırak gitsin.Sanırım geçmiş sayfaları okuduğumda cevabını bulacağım.
Ve ben biraz bu konularda şüpeliyim witch,peki sence karşı taraf seninle ne paylaşmak istiyor,belkide sadece istediği cinsellik ve sen onun sana yaklaşımını farklı algılıyor olabilirmisin.
Aldat mı diyorsun?karsidaki evliyse ,kendi mutsuzlugunu one surerek baskasinin hakkina girme derim...evli degilse yasa gitsin,kocana mustehak ayrica da merak ettim aldattiysa gay olup olmadigi neden anlasilmaz?ya gay ya bisexsueldir en fazla
Payını alırsın yarı yarıya bölünüyor ya zatenCunku artik kaile almadan konusuyor
Sadece saldiriyorum
Nasil yaptilarsa oyle karsilik goruyorlar ..
Ustumde arabam var esim aldi diyorum
Ev var esim aldi
Ben bi baska adama gidersm
Hayvan gibi bunlari cukkalayip mi gideyim
E tamam bunları bende yapıyorum ama düşmanım gibi kimseye saldırmıyorum tavır var tavır var, dümdük konuşmakta üstüme yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?