- 23 Ağustos 2012
- 51.258
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.643
- 898
Arkadaşlar zorluk çıkartıyor bir ayda ev bulamam bulamazsam kalırım yasal hakkım diyor şaka gibi bunun hukuki yollarını bilen eden varmı ? Kontrat benim adıma eşyalar da benim
o şekilde cok rencide olur ama
kontrat yok ama yasal hakkı oldugunu iddia ediyor neymiş zam bedelini ödeyip kalmaya devam edebilirmiş.Kira kontratı yaptınız mı?
Aranızda kontrat yoksa hiçbir yasal hakkı yok, 2 hafta içinde bir yer bulup gitmesini isteyin gitmezse de polis çağırın çıkarsınlar.
kontrat yok ama yasal hakkı oldugunu iddia ediyor neymiş zam bedelini ödeyip kalmaya devam edebilirmiş.
eve hiç adam getirmedi bahsediyor sadece, kapının önüne almaya geliyorlarKız basbayağı fuhuş yapıyor, eve getirdiği adamlar da, bulaştığı tipler de gayet belalı çıkabilir can güvenliğin kalmaz. Kız eskort olmuş sen hala vah vah utanır diyorsun zaten utanmalı da
evet bende avukatla konustm yokmus, süre verdim bu tavrına devam ederse polis savcı vs basvuracağımkontrat yok ama yasal hakkı oldugunu iddia ediyor neymiş zam bedelini ödeyip kalmaya devam edebilirmiş.
neden fake olsun dolu bu tür hayat yaşayan kadınlar.sitede bile var öyle bir üyeFake gibi geldi bu yorumun
Mesajin detayli iceriginden dolayi ama zaten eski üyeymisneden fake olsun dolu bu tür hayat yaşayan kadınlar.sitede bile var öyle bir üye
kadın belalı.ben onla aynı evde olsam sabaha dek uyumazdım valla.atardım kapıya zeten de.Mesajin detayli iceriginden dolayi ama zaten eski üyeymis
Kontrat konu sahibinin üzerine, muhtemelen bütün faturalar filan da. Konsomatris kızı yasal olarak o eve bağlayan hiçbir şey yok, polis çağırılırsa kontrat gösterildiği takdirde kızı anında evden çıkarırlar.Bence hemen siz cikin ordan , ev banlanmis ve tehlikeli . Onlar kalsin madem banlanmislar siz hemen baska bir yere cikin.
Sanırım zor bir süreç bekliyor seni, sakin kalmaya çalış. Öncelikle eve girdiğinde yapılan kira kontratı, sonra faturalar, ikametgah belgesi vs senin o evde kiracı olduğuna dair herhangi bir belgeyle polis eşliğinde istediğin zaman çıkarabilirsin kızı diye düşünüyorum.şimdi de gelmiş beraber ev bakalım diyor duygu sömürüsü yapıp nefesi hızlanıyor filan allhım sabır
ev sahibi kirayı aldığı sürece hiçbir şey umrunda değil ve beni çıkarmak istemez. kendsine yardımcı oluyorm oda bulmaısı için. bulursA gider zaten inşallahSanırım zor bir süreç bekliyor seni, sakin kalmaya çalış. Öncelikle eve girdiğinde yapılan kira kontratı, sonra faturalar, ikametgah belgesi vs senin o evde kiracı olduğuna dair herhangi bir belgeyle polis eşliğinde istediğin zaman çıkarabilirsin kızı diye düşünüyorum.
Ev arkadaşı aldığından ev sahibinin haberi var mı? Ya da o kızın senle kaldığından? Haberi yoksa ve söylemen gerekirse bu sefer ev sahibi sana güvenini de yitirebilir, zor durum.
Bu ne ya bu nedir ?bu ne ya. yalnız böyle insanlar tehlikelidir, bence yalnızken söylemeyin. yanınıza bir erkek arkadaşınızı filan alın. ne olacağı belli olmaz.
siz o kadınla hala arkadaşlığa devam ediyorsunuz ben de buna şaşıyorum.insanız beşer şaşarız ne iş yaptığını bilmeden ev arkadaşı almış olabilirsiniz bilmeden.ama siz anlayınca da hemen kurtulmamışsınız kadından.şimdi de böyle zor oluyor işte.size ne nerede kalacağında odasından vs.ya başınıza bir bela açsa adli vaka falan olsa.kaybedecek şeyi az olan insanlardan ben korkarım şahsen.ev sahibi kirayı aldığı sürece hiçbir şey umrunda değil ve beni çıkarmak istemez. kendsine yardımcı oluyorm oda bulmaısı için. bulursA gider zaten inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?