- 8 Aralık 2017
- 330
- 418
- 103
- Konu Sahibi Rapunzell1
Malesef öyleBence ev alın. Ama dolarla borçlanmak çok büyük risk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef öyleBence ev alın. Ama dolarla borçlanmak çok büyük risk.
ahh o cihan çiçek hep kanıma girdi borçlandım onun yüzünden ama pişman değilim.Youtube dan cihat çiçeğin videolarını izleyin yüzlerce videosu var ev yatırımı ile ilgili. ciddi bir birikim var elinizde riske atmayın izleyin o adamı.
ben olsam keisnlikle en yüksek krediyi çekerek ev alırım. zaten seneye krediniz kuş kadar kalacak, maaşlar artacak, kira artacak ama kredi sabit. ev alın...
Seçimden dolayı yakında konut kredi faizleri düşürecekler.Hatta haberler çıkmaya başladı.Gogglede cnntürk konut sahibi olmak isteyenler diye aratırsanız çıkan haberleri görürsünüz.Seçime yakın ilan ederler.Sizin yerinizde olsam altınları bozdurur düşük konut krediyle ev alırdım.Merhaba arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli.
Ben şuan memleketimden biraz uzakta görev yapıyorum memurum yeni evlendik altınlarımızla yatırım yapalım diyoruz. Altınlarımı satıp ev ya da arsa için peşinat yapmak istiyorum.
Altınlarım 500 bin civarı
Ailem 13 bin dolar borç verecek şuan toplam 800 civarı bir param var. Bir yanım konut kredisi çek 2+1 bir ev al diyor.( bir tane buldum masraflarıyla fiyatı 1100 000) Bir yanım da 900 civarı bir arsa al ailenin dolar borcunu da biriktirirsin o arada diyor. Ama yanlış yatırım yapmaktan korkuyorum arsa alırsam da 5-10 yıl civarı satarım büyük ihtimalle doğu görevim bitince ev almak için. Tavsiyesi olan var mı kafam çok karışık.
Kredi faizleri düşürülünce ev fiyatları çok artar diye korkuyorum.Seçimden dolayı yakında konut kredi faizleri düşürecekler.Hatta haberler çıkmaya başladı.Gogglede cnntürk konut sahibi olmak isteyenler diye aratırsanız çıkan haberleri görürsünüz.Seçime yakın ilan ederler.Sizin yerinizde olsam altınları bozdurur düşük konut krediyle ev alırdım.
Dolar çok baskılanıyor .Ekonomistlerin videolarını izliyorum.Bir yerden sonra durdurulamayacağı söyleniyor.1994 te devualasyon olmuş döviz iki katına çıkmıştı.Öyle bir risk yine var.O yüzden döviz üzerinden borç almamanızı tavsiye edem.Bankadan daha yüksek kredi çek bence daha iyi.Zaten bir süre sonra krediler çok düşük kalacak.Evi kiraya verirsen zaten büyük bir kısmını karşılar.
Siz neye yatırım yaptınızahh o cihan çiçek hep kanıma girdi borçlandım onun yüzünden ama pişman değilim.
Tarım arazisi olarak kullanan yok o çevrede ama ekilebilir sanırımArazi tarım arazisi mi? Ramazan hoca vardı ekonomist. Arazi alın diyordu bilemiyorum nerede olduğu çok önemli
Keşke ikisini de alabilseniz. Ben arazi alırdım ama insanlar genelde ev almayı önerir sanırımTarım arazisi olarak kullanan yok o çevrede ama ekilebilir sanırım
Bir evim olsaydı direkt arsa alırdım da ev olmaması da biraz karıştırıyor kafamıKeşke ikisini de alabilseniz. Ben arazi alırdım ama insanlar genelde ev almayı önerir sanırım
Haklısınız Ramazan Kurtoğlunu takip ediyorum o tarım arazisi alın diyordu. Sanırım ben de ondan araziye sıcak bakıyorumBir evim olsaydı direkt arsa alırdım da ev olmaması da biraz karıştırıyor kafamı
ahh o cihan çiçek hep kanıma girdi borçlandım onun yüzünden ama pişman değilim.
aynen öyle aklın yolu birSeçimden dolayı yakında konut kredi faizleri düşürecekler.Hatta haberler çıkmaya başladı.Gogglede cnntürk konut sahibi olmak isteyenler diye aratırsanız çıkan haberleri görürsünüz.Seçime yakın ilan ederler.Sizin yerinizde olsam altınları bozdurur düşük konut krediyle ev alırdım.
Dolar çok baskılanıyor .Ekonomistlerin videolarını izliyorum.Bir yerden sonra durdurulamayacağı söyleniyor.1994 te devualasyon olmuş döviz iki katına çıkmıştı.Öyle bir risk yine var.O yüzden döviz üzerinden borç almamanızı tavsiye edem.Bankadan daha yüksek kredi çek bence daha iyi.Zaten bir süre sonra krediler çok düşük kalacak.Evi kiraya verirsen zaten büyük bir kısmını karşılar.
1 ay önce araba aldım ama yüzde 90 ı borç...yatırımlık değildi zaten ihtiyaçtı ama cesaret edemiyordum.Siz neye yatırım yaptınız